2014 “Ramai vesnic vrajitoare… (vol.2 din seria Cand esti vrajitoare… )” de...

2014 “Ramai vesnic vrajitoare… (vol.2 din seria Cand esti vrajitoare… )” de Carolyn Mackler-Editura Leda

 

Ramai_vesnic_vrajitoare„… Aveam in fata mea o alegere… O alegere la care se fac aluzii vagi in cartea familiei. O alegere care va implini profetia facuta de bunica acum multi ani. Sau care imi va distruge familia pentru totdeauna.”

Profetia bunicii sale a bantuit-o pe Tamsin toata viata. Profetia care spunea ca va fi cea mai puternica vrajitoare pe care a cunoscut-o vreodata familia Greene, un adevarat far calauzitor pentru toti ceilalti.

O a doua profetie avea s-o avertizeze ca va trebui sa ia, la un moment dat, o hotarare de o importanta cruciala, una care i-ar putea distruge pe toti pe vecie.

Iar cand descopera ca vechiul ei dusman, Alistair Knight, s-a intors in timp, in New Yorkul epocii victoriene, pentru a-i nimici familia, Tamsin e silita sa il urmeze in trecut. in curand, se trezeste angajata ca fata in casa in sinistrul palat al familiei Knight, unde va descoperi un adevar infernal: vrajitorii acestei familii sacrifica fecioare si copilasi nevinovati carora le beau sangele pentru a-si spori, astfel, Talentele.

Tamsin va trebui sa lupte din rasputeri nu doar pentru a ramane in viata, ci si pentru a se asigura ca familia ei nu va fi spulberata de pe fata pamantului o data pentru totdeauna.

Pentru teste, informatii amuzante despre vrajitoare si detalii despre autoare, vizitatiwww.onceawitch.com

Sursa Editura Leda

3 COMMENTS

  1. Nicoleta,cartea Ramai vesni vrajitoare este o continuare la volumul Cand esti vrajitoare si spre bucuria multora nu sunt decat 2 volume.Au fost scrise in 2010 -2011.Stii cat de mult imi plac cartile cu vrajitoare.La fel de mult imi plac si filmele cu vrajitoare,de asta pot afirma ca ador „Practical magic” cu o Sandra Bullock ce invata sa faca vraji.Exact asa se intampla si cu eroina carti din Cand esti vrajitoare.Cartea e plina de o atmosfera magica,potiuni etc.In partea a 2 a – Ramai vesnic vrajitoare stiu ca are loc o calatorie in timp ,in perioada epocii victoriene.Am reusit sa citesc doar primul volum ,dar cat de curand voi citi si volumul doi.SI o sa revin cu pareri.
    Stiu ca nu-ti plac cartile ce au multe serii,dar avand in vedere ca aici nu e vorba decat de 2 volume,consider ca le poti acorda o sansa mai ales ca povestea chiar merita descoperita 😉

  2. ALINA,MERSI,astept parerea ta si la al 2volum,dupa care poate am sa indraznesc sa le iau. 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.