Vineri, 21.03.2014 apare cartea „Magia destinului” de Nora Roberts. Aceasta poate fi achizitionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista “Libertatea pentru femei“.

Preţ revistă + carte 9,99 lei

Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

„Americanca Iona Sheehan pleacă în Irlanda la îndemnul bunicii, pentru a-și cunoaște verii și a scăpa de părinți și de viața ei lipsită de satisfacții. A crescut știind că are puteri magice, dar nu și le-a exploatat din cauza indiferenței mamei care aproape că se teme de acestea.
Ajunsă în ținutul de o frumusețe amețitoare, plin de legende vechi de secole, verișorii ei, Branna și Connor, îi deschid calea spre o lume uimitoare. Talentul ei înnăscut de a se înțelege cu caii o ajută să capete o slujbă la grajdurile lui Boyle McGrath – cowboy, pirat și călăreț desăvârșit de care Iona se îndrăgostește până peste cap.
Dar în toată această armonie există un rău ancestral care trebuie învins cu orice preț, astfel că familia și prietenii se vor alia pentru a ține în viață promisiunea vieții și a iubirii.”

33 COMMENTS

 1. De cumpărat o cumpăr sigur. Nora Roberts scrie bine, putina magie nu face rău nimănui , ba chiar ne face bine. Sper sa semene puțin cu trilogia cercului . Cert este ca vom intra in lumea fantasticului, pe care sigur nu vom vrea sa o părăsit la sfârșitul acestei carti.

 2. Am citit numai lucruri bune despre aceasta serie de carti, scrise de Nora Roberts. Deci, o voi cumpara si eu!

 3. HOPA,acesta carte are pe irlandezi lui Alina!Dar mai are si citate de la noi fetele la sfarsit,deci va fii de doua ori mai frumoasa!Cred ca am sa astept pana luni sa pot sa le cumpar pe toate trei cartile!

   • Doamne DIANA,avem Magia,asta care este postata la MILI,aici pe pagina.Dar mai bine iti spun:cea de vineri,cea de sambata,cea de luni.

    • Ce sa fac draga, sunt inca sub efectul asteniei de Primavara 😉
     Suna foarte bine descrierea acestei cari care inteleg ca face parte dintr-o serie , asa ca m-am documentat mai bine pe FB la carti romantice si am aflat ca au si urmatoarea carte din acasta serie la tradus si vor sa o publice cat mai repdede. Deco Vesti Bune
     Ce sa spun, este inca o serie interesanta de citit, lupta dintre bine si rau si de happy-end, aceste carti cu vrajitori si vrajitoare sunt ca niste basme in perceptia mea si nu numai . Abia astept sa citesc cartea. Nora Roberts este una dintre scriitoarele mele favorite asa ca Nicole te rog sa-mi faci loc, ca fana, langa tine 🙂

  • Ieri,dupa atata sport – ia carte,pune carte in minibiblioteca cea noua,am facut febra musculara.Astazi de dimineata am inceput sa trambit prin casa …NORA ROBERTS NORA ROBERTS la Lpf…Ma si vedeam tarandu-ma pana la chiscul cu ziare,mai ceva decat o batranica cocarjata – sontac -sontac,DAR…Tatal meu a fost extrem de dragut si a dat fuguta sa imi ia cartea 😀 Si fireste ca mi-a crescut pipota in mine cand am vazut cele scrise de Nicol,Luiza si Dana 😀 M-am si laudat prin casa cu prietenele mele! Pai se putea altfel?

 4. Sunt in rand cu Nicol,abia astept sa apara si promit solemn ca imediat ce am terminat-o va spun parerea.

 5. Voi, cumpara si eu cartea, mai ales ca prietenele mele sunt in prim plan, dar nu sunt sigura ca o voi citi imediat, am alte prioritati. Va las pe voi fetelor sa-mi spuneti pareri despre ea, Si nu uitati vreau autografe de la cele care sunt nominalizate acolo.:-)

 6. Acum am terminat-o de citit. După cum zice si titlul … Este magica ! O lume incredibila in aceasta carte care impleteste cotidianul cu fantasticul, vrajitori, lupta dintre bine si rău … Ce mai, cand am terminat cartea deja îmi părea rău ca nu am încă la dispoziție si al doilea volum. Bravo autoarei pentru aceasta carte, si serie , care ne poarta încă o data pe taramuri irlandeze pline de legenda! Nota 10 .

 7. acelasi sentiment ca Geo il am si eu citind cartea , de la primele randuri te introduce direct in magia personajelor. Sa ne citim cu placere!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.