10270311_580407202056885_5243640292313059838_nVineri, 25.04.2014 apare cartea “Otrava perfecta” de Amanda Quick. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreună cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

“Cu reputatia distrusa de zvonurile ca si-ar fi otravit logodnicul, botanista Lucinda Bromley traieste la marginea inaltei societati, avand grija de sera ei si oferind ocazional consultanta poliției in cazuri de crima, avand un talent unic: poate detecta orice tip de otrava, mai ales daca are origini in lumea plantelor.
insa moartea unui lord zguduie linistea relativa pe care si-a gasit-o, caci la scena crimei Lucinda gaseste urme ale unei ferigi unice in Anglia, care i-a fost furata de curand din propria sera.
Pentru a deslusi acest mister care ar putea sa arunce banuiala chiar asupra ei, Lucinda apeleaza la un coleg din Societatea Oculta. Caleb Jones conduce o agentie de investigatii speciala, si Lucinda are incredere ca secretele ei vor fi in siguranta.
Pe masura ce ancheta scoate la iveala o conspiratie mortala care isi are originile in zilele de inceput ale Societatii Oculte, Caleb si Lucinda sunt atrasi in mrejele unei pasiuni coplesitoare, dar si in itele unei nebunii ancestrale, care il poate arunca pe Caleb in abisurile propriului suflet torturat, de unde numai Lucinda il poate salva.

Sursa Carti romantice

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

9 COMMENTS

  • da, stiu Yasmy 😀 tu mi-ai recomandat-o ca scriitoare si nu-mi pare rau locco_smiley_21

 1. NU SE POATE SA RATEZ O CARTE SCRISA DE TIZA MEA! 😛
  DECI CUMVA AM SA FAC SA AJUNG LA EA.

 2. Mi-a placut foarte mult noua carte-tradusa la noi- a Amandei Quick-Otrava perfecta, care face parte din seria Societatea Arcane.
  Dar mi-as dori mult de tot sa apara si Doamnele de pe str. Lanternei, serie care e no 1 in topul de vanzari, conform NY Times!
  Caleb Jones mi se pare un tip misterios si pasional, iar Lucinda e o femeie cu suflet nobil, care il va salva si-i va subjuga inima.
  Recomand cartea!

  • Anais, am citit si eu despre cartile din seria: Ladies of Lantern Street, si mi s-au parut interesante. Cred ca ar fi o minune sa le traduca si sa apara la noi. Mai ales ca ultima din serie este aparuta in 2014. Dar cine stie, traim cu speranta.
   Ai fost harnicuta si ai terminat repede cartea Otrava perfecta, locco_smiley_10 si dupa cate spui chiar ti-a placut. Dar cum sa nu placa aceste carti scrise de Amanda Quick?

 3. Buna întrebare. Nu ai cum sa nu iti placa. Eu am terminat aseară cartea, o poveste frumoasa -tip cenusareasa si printul, numai ca aici printul are nevoie sa fie salvat, de teama nebuniei. O carte frumoasa, pe care o așteptam de mult!

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!