Joc fatal de Amanda Quick - Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Joc fatal, de Amanda Quick – Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Joc fatal de Amanda Quick

Seria Burning Cove

Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 25.02.2022

  Vivian Brazier nu s-a gândit niciodată că viața ca fotograf de artă poate include apeluri telefonice primite în miez de noapte ca să fotografieze scena unei crime. După ce face câteva fotografii cu o actriță faimoasă care a căzut victimă celui pe care presa îl numește Ucigașul cu Pumnal, Vivian observă asemănări stranii cu scenele crimelor anterioare ale acestui psihopat ‒ detalii pe care doar un alt fotograf le-ar putea observa ‒, fapt ce o pune în capul listei cu ținte a criminalului.

  Nick Sundridge a fost dintotdeauna capabil să „vadă“ lucruri care altora le scapă, având de înfruntat viziuni și vise tulburătoare, care îi bântuie existența. Talentul lui ‒ sau, după cum îl consideră, blestemul său ‒ și trecutul întunecat îl fac să fie un singuratic, dar totodată un detectiv particular strălucitor. Fiind singurul în măsură să ajute, Nick este trimis să o protejeze pe Vivian. Împreună, descoperă că Ucigașul cu Pumnal are legături cu lumea bună de la Hollywood și din înalta societate, o lume a tentațiilor, a jocurilor fatale și a amăgirilor cărora cei doi trebuie să îi descâlcească ițele. Totul, pentru a-l da în vileag pe criminalul care nu are nici o reținere să îi treacă și pe ei pe lista victimelor sale.

Veți citi întreaga poveste în romanul JOC FATAL de Amanda Quick, al patrulea volum al seriei Burning Cove. De vineri la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice martie 2022

Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.