Colecția Cărți Romantice iunie 2021 - Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice iunie 2021 – Lira/Litera

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna iunie 2021.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă

1. MISTERUL DE LA BLACK HILLS de Nora Roberts – 04.06.2021

  Ca adolescent, Coop și-a petrecut vacanțele la ferma bunicilor, împreună cu fata vecinilor, Lil, apoi fiecare și-a urmat drumul. După doisprezece ani, se întorc la ferma din Black Hills – ea este biolog, protejând fauna sălbatică, el investigator la New York. Dar zona e plină de pericole, iar acum cei doi trebuie să descopere un ucigaș care i-a ales ca pradă.

2. MAREA EVADARE de Susan Elizabeth Phillips – 11.06.2021

  Volumul cu nr. 6 al seriei „Pasiuni texane”, continuarea romanului O ALEGERE IMPOSIBILĂ.
  Lucy Jorik și-a părăsit logodnicul, idolul orașului, în ziua nunții. A plecat pe motocicletă, alături de un necunoscut, într-o aventură și a ajuns într-o casă pe plajă. Aici speră să se regăsească și să afle secretele acestui bărbat, dar nu se așteaptă la o pasiune care o va schimba pentru totdeauna.

3. CUCERITĂ PÂNĂ MARȚI de Catherine Bybee – 18.06.2021

Volumul cu nr. 5 al seriei „Căsătorii neașteptate”. Precedentul volum, SINGURĂ PÂNĂ SÂMBĂTĂ, a apărut în august 2019.
  Judy Gardner, proaspătă absolventă, vrea să devină o arhitectă faimoasă și se mută la Los Angeles, în casa fratelui ei, o celebritate. Dar îi este greu să lucreze când are aproape un bodyguard sexy. Rick Evans nu are ochi decât pentru Judy și va face orice să o protejeze de răufăcătorul care o amenință.

4. FOC ÎNȘELĂTOR de J. Kenner – 25.06.2021

  Primul volum al seriei „Stark Security”. O nouă autoare, ale cărei romane s-au vândut în trei milioane de exemplare și s-au tradus în douăzeci de limbi.
  Quincy, fost agent britanic e om de bază la Stark Security. Când femeia care i-a frânt inima îi cere ajutorul, trebuie fie să-i întoarcă spatele ori să-i dezvăluie secrete întunecate. Eliza Tucker apelează la el ca să-și găsească sora dispărută și e dispusă să plătească orice preț, chiar și unul senzual dacă va fi nevoie, dar fără să se îndrăgostească.

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021 

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

Sursa foto Pinterest калейдоскоп

Colecția Cărți Romantice iunie 2021 – Lira/Litera – Literaturapetocuri

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.