Savoarea unui sarut de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

Titlul original: The Pleasure Of Your Kiss
Cotatie Goodreads: 3.84

Seria Burke Brothers-1.Savoarea unui sarut (The Pleasure of Your Kiss-2011), 2.The Temptation of Your Touch (2013)

Ashton Burke este un aventurier legendar care a petrecut ultimii zece ani hoinarind prin lume pentru a uita si a lasa in urma o tanara domnisoara. Viata lui de hoinar si barbat fara griji este intrerupta atunci cand este angajat pentru a o salva pe logodnica rapita a fratele sau. Prea tarziu el descopera ca, logodnica este nimeni alta decat Clarinda Cardew, aceeasi fata care i-a facut praf inima cu noua ani in urma.
Clarinda se afla pe o nava ce o ducea catre logodnicul sau, cand este rapita de pirati si vanduta in piata de sclavi. Atrage privirile unui sultam marocan care o cumpara, dar care impresionat de tanara nu o vrea de concubina, ci doreste sa fie una dintre sotiile sale.
Capitanul Asthon Burke, barbatul cu care se iubise si care disparuse din viata ei cu noua ani in urma revine acum.

Ultimul lucru pe care Clarinda il vrea este sa fie prinsa intr-un palat de delicii senzuale cu omul ale carui sarutari irezistibile inca ii bantuie noptile nedormite. Desi el promite sa isi faca treaba de-a o salva, isi da seama repede de dorinta ce pune stapanire pe inima lui. O dorinta ce poate fi un pericol! Dar este imposibil sa reziste ispitei.
El va intra in palatul sultanului ca oaspete si incearca sa gaseasca o solutie de salvare.
Vom descoperi o mica parte din Orient cu ce are la pachet: dansatoare exotice, eunuci, viata din harem, concubine, intrigi, picturi erotice. O mica parte dintr-o lume fascinanta si necunoscuta pentru noi.
Asthon si Clarinda se vor arunca intr-un dans senzual periculos? Vor decoperi dragostea, sau totul este doar dorinta? Ce se intampla oare cu fratele lui Asthon, logodnicul Clarindei?

Cartea “Savoarea unui sarut” de Teresa Medeiros apare sambata, 31.01.2015 in Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi achizitionata impreuna cu ziarul Libertatea.

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

9 COMMENTS

  1. Luna asta au fost cărți bune….nici nu apuc să le cumpăr că mi le și ia buncul :))) Eu trebuie să stau la rând:)))

  2. Cu siguranta o voi lua si eu,sper sa ajung la ea 😀 multumim Iasmy de prezentare. locco_smiley_37

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!