Timpul indragostitilor de Tamara Ireland Stone

Citeşte recenzia

La Editura Leda se afla in curs de aparitie cartea „Timpul indragostitilor” de Tamara Ireland Stone. Incepand cu data de 25.02.2015 va fi disponibila pentru achizitie.

Descriere

Iubirea dintre Anna si Bennett este mai mult decat o relatie la distanta: ea traieste in Chicago in anul 1995, iar el este un calator in timp si vine din San Francisco, din 2012, asa ca cei doi nu ar fi trebuit sa se intalneasca niciodata.

Totusi se intalnesc si se indragostesc… si, infruntandu-si soarta, gasesc o cale de a fi impreuna.

Nu este insa un aranjament perfect, caci Bennett nu poate ramane in trecut decat pentru perioade scurte si ratand intervale mari din propriul prezent pentru a fi cu Anna. Amandoi sunt totusi optimisti ca vor reusi sa rezolve problemele…, asta pana cand Bennett este martorul unui eveniment la care, in mod sigur, nu s-a asteptat.

Deciziile pe care le va lua incepand din acest moment vor conduce oare spre un viitor pe care nici el si nici Anna nu si-l doresc?

Cititorii familiarizati cu povestea Annei si a lui Bennett din Iubire dincolo de timp vor fi captivati de al doilea volum al seriei. De data aceasta, evenimentele sunt relatate – in acelasi ritm alert – din punctul de vedere al lui Bennett. O lectura ce nu trebuie ratata de pasionatii cartilor de dragos aventura. School Library Journal

Sursa Grupul Editorial Corint

 

6 COMMENTS

  1. Nu am citit Iubire dincolo de timp,pare a fi o poveste super,o sa iau in calcul achizitionarea lor.

  2. N-am citit nici prima cartea a autoarei aparuta la noi. Clar, tre sa fac rost de ele, dupa ce apare si aceasta! 😀

    • Primul volum nu am avut ocazia sa il citesc, dar mi-am mobilizat antenutele pentru ca nu mai am rabdare. Timpul indragostitilor pare sa vina la fix. 🙂

  3. Am primul volum de ceva timp,dar tot nu am reusit sa il citesc.Dar ma bucur ca apare si continuarea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.