Aventuri compromiţătoare de Victoria Alexander

Titlul original: The Scandalous Adeventures of The Sister of The Bride
Seria Millworth Manor: 1. Şarada (What Happens At Christmas -2012), 1.5.Lord Stillwell’s Excellent Engagement (2012), 2. Avantajul de a fi păcătos (The Importance of Being Wicked-2013), 3. Aventuri compromiţătoare (The Scandalous Adeventures of The Sister of The Bride -2012), 4.The Shocking Secret of a Guest at the Wedding (2014), 5.The Daring Exploits of a Runaway Heiress-asteptat in 2015
Cotaţie Goodreads: 3.63

DETALII CARTE

Dalilah, este cunoscută ca văduva Lady Hargate. După o căsătorie plină de suferinţă şi dezamăgiri, este hotărâtă acum să evite dragostea şi problemele care vin la pachet cu iubirea. Nu mai crede şi nu vrea să mai încerce să se implice.
Înainte de nunta surorii sale Camille, o însoţeşte pe aceasta într-o excursie în America, cu scopul de a cunoaşte mai bine rudele mirelui. Sora ei se căsătoreşte cu un american-Elliot Grayson. Acolo îl cunoaşte pe Samuel Russell, un bărbat atrăgător, care îi face inima să o ia razna. Pentru prima dată îşi lasă dorinţa să explodeze şi îşi doreşte o aventură. O singură noapte toridă, după care totul va fi dat uitării. La urma urmei cei doi nu se vor mai vedea niciodată, dar va fi o sălbatică aventură de o noapte. Deşi, Dalilah ştie că ea nu este genul de femeie care poate ajunge departe cu acest tip de aventură, îşi doreşte totuşi, mai ales că bărbatul acela stârnise ceva în ea. Niciunul dintre cei doi nu se cunosc cu adevărat, dar dorinţa pe care o au fac să nici nu-i mai intereseze prea mult. Sunt numai o femeie şi un bărbat care îşi vor împleti pasiunea.

Samuell Russell, este un om de afaceri respectat, un burlac eligibil, atrăgător. El nu îşi doreşte o simplă aventură cu frumoasa Dalilah, este tipul de bărbat care crede în dragoste şi în destin. Vrea mai mult decât o noapte trecătoare.
Dar ce se întâmplă în New York, va rămâne acolo, şi fiecare după noaptea aceea furtunoasă îşi vede de viaţă. Cel puţin Dalilah, care se întoarce în Anglia şi va ajuta la pregătirile de nuntă ale surorii ei.
După patru luni de la acea aventură, când pregătirile de nuntă erau pe ultima sută de metri, soseşte pe neaşteptate cel mai bun prieten al mirelui, care va participa la ceremonie.
Surpriză- elegantul, bogatul, eligibilul bărbat este nimeni altul decât Samuel Russell, acel Sam, acel bărbat despre care Dalilah nu ştia nimic, acel bărbat pe care credea că nu îl va mai întâlni niciodată.
Amândoi sunt oarecum surprinşi, pentru că nici Samuel nu se aştepta ca Dalilah să fie Lady Hargate, sora miresei.
O femeie care refuză să mai credă în dragoste. Un bărbat care crede în destin şi dragoste adevărată. Doi oameni cu principii diferite.
Samuel va reuşi să o facă să se răzgândească? Vor reuşi să găsească dragostea adevărată?

Cartea: Aventuri compromiţătoare de Victoria Alexander, apare în colecţia „Iubiri de poveste” – Libertatea în data de 06.06.2015

Autor: Iasmy

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.