Călătoriți cu Femeia din Orient Express și puteți câștiga două premii

Editura Nemira vă invită să faceți un exercițiu de imaginație și să porniți în călătorie împreună cu Agatha Christie și aveți șansa de a obține unul din cele două bilete câștigătoare. Două exemplare ale cărții Femeia din Orient Express de Lindsay Jayne Ashford vor fi trimise către doi câștigători.


    Agatha Christie într-o călătorie plină de secrete și mistere

   Dezorientată din cauza unei căsnicii nefericite, Agatha Christie se deghizează și urcă în Orient Express. Dar, spre deosebire de Hercule Poirot, faimosul ei detectiv, ea nu poate dezlega misterele călătoriei.

 Trenul își urmează drumul, pasagerii prind contur, trecutul îi însoțește neîncetat. Și mai ales pasagerele au ceva de ascuns. Prizoniere în nefericirea lor, toate femeile cunoscute în Orient Express își păzesc strașnic secretele. Însa, pe măsură ce trenul care se îndreaptă spre Orientul Mijlociu merge tot mai încet, viețile lor paralele ajung să se intersecteze tot mai mult.

  Roman în care literatură de atmosfera se întâlnește cu suspansul și mizează pe complexitate emoțională, Femeia din Orient Express pune sub lupa legăturile dintre femei, forță suferinței și puterea secretelor.


 Cerinţe obligatorii

1. Răspunde la întrebare: Dacă ai avea un bilet de tren la clasa I unde ai dori să călătorești? Ce destinație ai alege?  
2. Anunță-ți prietenii de concurs printr-o distribuire publică pe pagina personală de facebook. Pentru a verifica cu ușurință, în același comentariu pe site te rugăm să menţionezi numele pe care l-ai folosit pentru a îndeplini condiția de pe facebook.

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorii vor fi desemnați în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 28 februarie-09 martie 2018

Sponsorul concursului 

 

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

 

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Succes!

Cu drag,
Mili şi Iasmy!

38 COMMENTS

 1. As călători în Egipt, țara faraonilor. Ținutul în care mirosul mirodeniilor îți învăluie sufletul, iar dunele de nisip îți deschid poarta poveştilor orientale.
  Facebook : Lorena Opocinschi

 2. As calatori la Paris, orasul îndrăgostiților.
  Facebook: Gretti si Cristin Opocinschi

 3. Dacă aș avea un bilet la clasa I in Orient Express as călători la Roma, dar nu numai pentru a vedea Colosseumul , Columna lui Traian, și mai ales Capela Sixtină dar și alte opere ale marilor artiști renascentiști…
  Facebook: Adina Ficea

 4. Mi-ar placea sa vad Egiptul sau India. Acolo as calatori cu acel bilet. Fb : Mihaela Simona Czetz.

 5. Da…..o calatorie cu transsiberianul….Moscova Vladivostok e visul meu.
  Facebook: Aelenei Petua

 6. Dacă aș avea un bilet de tren la clasa I, aș merge în Austria.
  Pe fb: Constantina teodora

 7. As calatori cat mai departe, pana la capatul Siberiei, in Coreea :). Imi place mult sa calatoresc.
  Fb: Ema Georgiana

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.