Câștigă cărți pentru vacanță de la Editura Epica
Câștigă cărți pentru vacanță de la Editura Epica
Ne place să citim și de fiecare dată când ne pregătim pentru vacanță nu știm ce să alegem, câte cărți să punem în bagaj. Vă facem sarcina mai ușoară și organizăm un concurs cu cărţi oferite de Editura Epica. Sunt noutăți care nu trebuie să lipsească din colecția voastră personală, iar cu putin noroc, un singur participant ar putea să câștige cele 4 cărți, tot ce trebuie să facă este să se înscrie la concurs.
Cerinţe obligatorii!
1. Răspunde la o întrebare simplă: Ce carte ați lua cu voi în vacanță?
2. Fii cu un pas înainte, abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile ce apar.
3. Împărtășește cu prietenii! Anunță-i de concurs printr-o distribuire publică pe pagina personală de facebook.
Fă-ne misiunea mai ușoară și citește cu atenție cerințele. În caz contrar vom fi nevoite să te descalificăm.
Șansele sunt egale! Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de înscriere: 16.07-17.08.2018
Premiul oferit
1. Călărețul de aramă de Paullina Simons
O minunată poveste de dragoste se înfiripă în Leningradul ocupat de nemți, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Tatiana are doar șaptesprezece ani, când naziștii invadează Rusia, în 1941. Locuiește împreună cu familia ei într-un apartament micuț din Leningrad, ducând o viață modestă, dar liniștită. Războiul n-a atins încă acest oraș mărturie a unei glorii apuse, unde mai există speranță.
Fire romantică, Tania simte că perioada copilăriei a luat sfârșit când îl cunoaște pe Alexander, un locotenent din Armata Roșie de care se îndrăgostește la prima vedere. Dar întâmplarea face ca rivala ei pentru inima ofițerului să fie chiar Dașa, sora ei mai mare. Prinsă între dragostea de soră și iubirea pentru Alexander inima Tatianei devine, și ea, un câmp de bătălie.
Cei doi îndrăgostiți, Tatiana și Alexander, vor fi angrenați în iureșul evenimentelor și vor avea de dus o luptă aprigă, plină de sacrificii, pentru a-și câștiga libertatea și dreptul de a-și trăi iubirea.
Un fascinant roman despre pasiune, secrete ascunse, trădare și supraviețuire, în care realismul evenimentelor se împletește magistral cu trăirile intense ale personajelor.(Călăreţul de aramă de Paullina Simons-Editura Epica)
2. Suflete pereche de Tom Ellen și Lucy Ivison
Unele cupluri sunt menite pentru a fi împreună. Altele au un parcurs mai dificil și pe alocuri stângaci. Pregătiți-vă să savurați a doua variantă în acest roman plin de umor despre legături ratate și încercarea de a-l găsi — și păstra — pe „Alesul inimii”. În vara dinaintea plecării la facultate, Hannah jură că-și va găsi Alesul. Timp de cinci minute perfecte simte că l-a și întâlnit. Ar fi vrut doar să-i fi reținut și numele.
Pentru Sam, vara a început deja prost. După nici cinci minute în compania unei fete ciudate, dar amuzante, se îndrăgostește până peste cap de ea. Totuși, având în vedere norocul lui, probabil că n-o s-o mai vadă niciodată și o să rămână pe veci virgin.
O altă șansă îi aduce împreună, doar pentru ca o neînțelegere să-i despartă. Peripețiile nebune, fazele pline umor și sentimentele puternice îi urmăresc pe cei doi la tot pasul.
Oare vor ajunge să fie din nou împreună? Doar sunt suflete pereche.
„Momentele amuzante, nebune și incredibil de romantice care împânzesc romanul îi vor face pe cititori să râdă cu gura până la urechi, în timp ce îi vor compătimi pe Sam și Hannah și își vor aminti despre propriile lor momente stânjenitoare din adolescență.” — Hypable.com
„O poveste care te captivează, îți câștigă afecțiunea și îți arată cum este să-ți găsești atât locul în lume, cât și persoana cu care să-l împarți.” —Kirkus Reviews
3. Să nu spui niciodată pentru totdeauna de Jennifer L. Armentrout
Ea a învățat că tăcerea era cea mai bună armă a sa. El a jurat că o va proteja întotdeauna.Amândoi împărtășesc un trecut îngrozitor, în urma căruia au creat o legătură indestructibilă. Sau, cel puțin, așa credeau ei. Până când drumurile lor s-au despărțit brusc, în urmă cu patru ani.Amândoi împărtășesc un trecut îngrozitor, în urma căruia au creat o legătură indestructibilă. Sau, cel puțin, așa credeau ei. Până când drumurile lor s-au despărțit brusc, în urmă cu patru ani.
Mallory și Rider încearcă de ceva vreme să-și depășească experiențele înfiorătoare trăite într-un centru de plasament, să-și clădească un viitor, să uite. Dar chiar când credeau că au lăsat trecutul în urmă, Mallory și Rider se reîntâlnesc la liceu și descoperă că legătura puternică din copilărie n-a dispărut… continuă să existe, la fel ca și rănile. În această încercare de a se vindeca de trecut și de a-și depăși temerile și nesiguranța, amândoi descoperă că există ceva ce-i poate ajuta: iubirea și prietenia.
4. Visuri de îngeri și monștrii de Laini Taylor
Expresia speranței, murind fără surprindere.
CE FORȚĂ SE POATE ÎMPOTRIVI DESTINULUI?
Două lumi sunt în pragul unui război nimicitor. Karou, punând în aplicare o înșelăciune strategică, a preluat controlul rebeliunii himerelor și e hotărâtă să o conducă spre un alt țel decât al unei răzbunări finale disperate, fără perspectivă. Viitorul depinde de ea.
Când împăratul nemilos al îngerilor își aduce armata în lumea oamenilor, Karou și Akiva sunt în sfârșit reuniți, nu în dragoste, ci într-o încercare de alianță împotriva dușmanului comun. Alianța aceasta e o versiune deformată a visului lor de odinioară, dar ei încep să spere că ar putea să croiască un drum înainte pentru popoarele lor. Și probabil și pentru ei.
Însă, cu amenințări și mai mari la orizont, sunt Karou și Akiva destul de puternici ca să reziste între zei și monștri?
Trilogia „Născută din fum și os” ajunge la un deznodământ epic, atunci când – de pe străzile Romei până la peșterile kirine și dincolo de ele – oameni, himere și serafimi se zbat, iubesc și mor, într-o apoteoză ce transcende bine și rău, dreptate și nedreptate, prieten și dușman.
Sponsorul concursului
Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.
ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUL O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Succes!
Cu drag,
Mili şi Iasmy!
În acest an am luat cu mine în vacanță suficiente cărți cât să citesc pe bandă rulantă, dar socoteala de acasă..niciodată nu se potrivește cu cea din ”târg”, așa că am revenit cu multe cărți necitite. Totuși am reușit să mă plimb prin Europa, America de Nord și Oceania. Recomand pentru vacanță cărți ușoare, numai bune de luat pe plajă: Tarta cu mere a speranței de Sarah Moore Fitzgerald, Fraiero! de Ciprian Pop și P.S. Îmi placi de Kasie West.
Sa nu spui niciodata pentru todeauna de Jennifer L.Armentrout! Aceasta carte ar pleca cu mine in vacanta!
Aș lua cu mine în vacanță următoarele cărți: „Ispitirea unui lord” de Lorraine Heath, „Trei surori, trei regine” – Philippa Gregory, „Trenul din Paddington” de Agatha Christie, „Eșecul lui Maigret” – Georges Simenon, „Sunetul viorii” de Andrea Camilleri, „Jane Eyre” – Charlotte Bronte, „Familia Watson” de Jane Austen, „La răscruce de vânturi” – Emily Bronte, „Secretul reginei. Intrigi și iubiri la curtea Elisabetei I” de Victoria Lamb și „Enigma Otiliei” – George Călinescu.
Cartea pentru vacanta ar fi : Calaretul de arama.Pare interesanta si imi plac cartile cu cat mai multe pagini
Anul acesta concediul meu a fost foarte scurt asa ca am luat doar o singura carte : „Chimista” de Stephenie Meyer.
Dar, de regula caut sa iau o carte in care predomina romantismul 🙂 . De ce? Pentru ca in concediul prefer iubirea, frumusetea, bucuria, visele, speranta 🙂 <3
Cu cât e mai lungă vacanța, cu atât citim mai mult. Pe lista scurtă de cărți pentru vacanță pe care le am în geantă se numără “Dublă identitate”-S.K. Tremayne, “Bărbatul care n-a mai sunat”-Rosie Walsh, “Save the date”-Morgan Matson. Iar o carte pe care aș lua-o mereu în vacanță este “Lumina dintre oceane”-M.L. Stedman.
Vai, doar o carte? Cum aș putea alege doar una din multitudinea de cărți pe care doresc să le citesc? 🙁 Am cel puțin câte o carte de citit de la aproape fiecare editură, dar dacă aș alege doar de la una cum ar fi editura Epica mi-aș dori să citesc Născută din fum și os.
Mulțumim pentru concurs!~
Nu as putea pleca niciodata doar cu o carte in vacanta, dar daca chiar ar trebui sa aleg o singura carte ar fi ceva de la Al Dumas cu siguranta
As lua cartea „Suflete pereche „
As lua cu mine in vacanta cartea Confess,una din preferatele mele 🙂
Imi plac romanele de capa si spada, cele politiste, mi-ar fi greu sa iau doar una. Daca ar fi sa aleg doar o carte ar fi una pe care nu am citit-o. „Visuri de ingeri si monstri” suna interesant.
Pentru vacanta as lua cartea Infernul lui Gabriel de Sylvain Reynard.
As lua cu mine cartea ”Fara mine” de Gayle Forman
As lua cu mine in vacanta cartile „Confess” de Collen Hoover si „O minciuna nevinovata” de K.A. Tucker.❤
De obicei, in vacante iau mai multe carti- 2 pentru a fi sigura ca nu ma plictisesc! Dar cartile groase sunt cele mai dorite si mai usor de citit in vacanta. Abia astept sa citesc Calaretul de arama de Paullina Simons . O minunata poveste de dragoste care merge foarte bine in aceasta perioada!
„Pe aripile vântului” cred că aș lua-o cu mine în vacanță 🙂
Am inceput deja vacanta cu Jojo Moyes Fata pe care ai lasat-o in urma
Pe langa cartile prezentate in concurs, as mai lua cartile lui Jane Austen.
Barbatul care n-a mai sunat de Rosie Walsh deoarece este o lectura usoara, dar plina de suspans si imi place stilul autoarei de a scrie.
Abonata cu mailul folosit la comentariu.
FB: Larisa Eveline
Vara aceasta am pregatite: Versetele satanice, Testamentul lui Abraham, Barbati pe tocuri, Fugi , Un barbat pe nume Ove, Puterea.
Am citit recenzia de la „Calaretul de arama” si este in lista dorintelor mele.
„Fizica povestita” de Cristian Presura.
Aș lua cu mine in vacanta cel puțin 2 cărți:
Visuri de îngeri și monștri
Ephialte.
O decizie destul de grea, dar as lua cu mine Volumul 2 din seria Titanii, caci il astept cu sufletul la gura.
Multumim pentru concurs ^_^
As lua cu mine in vacanta „Eu, si totusi alta” – Jojo Moyes
As lua „Eu, si totuși alta” – Jojo Mayes
As reciti Aventurile lui Tom Sawyer de mark Twain.
Mark Twain
Vad ca aici nu se pot edita/corecta postarile!
Aș lua o carte historical-romance, genul meu preferat!
HOȚUL DE CĂRȚI de Markus Zusak
Muza, de Jessie Burton, O viata marunta, de Hanya Yanagihara si multe altele.
As lua cartea Cumpana destinelor de Veronica Roth
Cu siguranță as lua cu mine în vacanta multe cărți de dragoste dar ca să aleg doar una… As lua „Fata dispărută” de G. Flynn. Acum o citesc și m-a captivat maxim. O ador!
As lua cu mine in vacanta urmatoarele trei carti: Vraciul, de Tadeusz Dolega Mostowicz. Jane Ere, de Charlotte Bronte si Mizerabilii, de Victor Hugo.
Visuri de ingeri si monstri <3
O întrebare, ce vacanță? Am o fetiță, în 30 face 2 luni. Dar da, e ca și o vacanță. Mereu îi citesc, înainte sa adoarme, mai ales că stă un pic mai mult trează. Dar ca să râspund la întrebare : Aș lua în vacanță cărțile lui Theo Angel – Am murit din fericire – serie completă – 5 volume.
Ugly Love de Colleen Hoover
Dacă aș merge în vacanță as lua cu mine Barbatul care n-a mai sunat 😉
Cred ca as lua seria scrisă de Laini Taylor,dacă as câștiga,dacă nu,oricum e pe wishlist
Cartea pe care as lua-o cu mine în vacanta este Călărețul de Aramă. Nu am citit încă acesta carte, dar îmi doresc foarte mult❤
IKIGAI, de la editura Litera. E în perfectă concordanță cu starea de liniște pe care o ai în concediu.
Aș lua cu mine „Sa nu spui niciodată pentru totdeauna”
„Să nu spui niciodată pentru totdeauna” este o carte potrivită pentru vacanță 🙂
Acum as lua Adolf H: doua vieti de Eric Emmanuel Schmitt, pentru ca desi e autorul meu preferat n-am apucat inca sa o citesc.
Cartea „Suflete pereche” pare potrivita pentru o vacanta faina. 🙂
Daca as merge in vacanta curand, mi-ar placea sa recitesc una din cartile lui Gabriel Garcia Marquez.
Cred ca pentru vacanta mi-ar placea una dintre cartile lui Isaac Asimov sau Arthur C Clarke, care sa ma tina in priza pe drum, sa faca sa treaca timpul repede.