Câștigă cărți pentru vacanță de la Editura Epica

Află dacă ai câştigat cărți de vacanță de la Editura Epica

Vă mulţumim pentru participarea la concurs. Pachetul cu cărţi pentru vacanță va ajunge la un singur participant.

Listă participanți la extragere prin random.org

1 Laura Elena Apetroaie
2 nicol
3 Andrei Bădică
4 Elena Teodorescu
5 Barbalata Mirela
6 Alina Dinu
7 Isabelle R.
8 Popescu Luciana
9 Ioana MACREANU
10 Anda miron
11 Andrus Andrada Alma
12 Ene Alexandra
13 Roxana Marcu
14 Rață Andreea
15 ginghina carmen
16 Oana-Alexandra Nica
17 Anonim
18 Lys
19 Larisa Eveline
20 Halic Razvan
21 Catalina Ghitulescu
22 Olariu Elena
23 Ada M
24 Raluca Arabolu
25 Ioana Dănilă
26 Nick Toader
27 Balan Daniela
28 Ilie Otilia Petronela
29 Ramona Raican
30 Badea Simona Gabriela
31 Iacob Elena
32 Cristina Lupu
33 ioana alexandra
34 Frlausz Evelin
35 Raluca Elena
36 Mary Decret
37 Panait Nicoleta
38 Teser Andreea Ramona
39 Ro
40 Alexandra Ilie
41 Diana Ionela
42 Ema Georgiana
43 Iulia Victorita
44 Stefania Bercaru
45 Radu C

Câștigătoare concurs: Ramona Raican

Află dacă ai câştigat cărți de vacanță de la Editura Epica

Pachet cărți Editura Epica

Concurs Editura Epica

1. Călărețul de aramă de Paullina Simons

 O minunată poveste de dragoste se înfiripă în Leningradul ocupat de nemți, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

   Tatiana are doar șaptesprezece ani, când naziștii invadează Rusia, în 1941. Locuiește împreună cu familia ei într-un apartament micuț din Leningrad, ducând o viață modestă, dar liniștită. Războiul n-a atins încă acest oraș mărturie a unei glorii apuse, unde mai există speranță.

   Fire romantică, Tania simte că perioada copilăriei a luat sfârșit când îl cunoaște pe Alexander, un locotenent din Armata Roșie de care se îndrăgostește la prima vedere. Dar întâmplarea face ca rivala ei pentru inima ofițerului să fie chiar Dașa, sora ei mai mare. Prinsă între dragostea de soră și iubirea pentru Alexander inima Tatianei devine, și ea, un câmp de bătălie.

   Cei doi îndrăgostiți, Tatiana și Alexander, vor fi angrenați în iureșul evenimentelor și vor avea de dus o luptă aprigă, plină de sacrificii, pentru a-și câștiga libertatea și dreptul de a-și trăi iubirea.

   Un fascinant roman despre pasiune, secrete ascunse, trădare și supraviețuire, în care realismul evenimentelor se împletește magistral cu trăirile intense ale personajelor.(Călăreţul de aramă de Paullina Simons-Editura Epica)

 2. Suflete pereche de Tom Ellen și Lucy Ivison

   Unele cupluri sunt menite pentru a fi împreună. Altele au un parcurs mai dificil și pe alocuri stângaci. Pregătiți-vă să savurați a doua variantă în acest roman plin de umor despre legături ratate și încercarea de a-l găsi — și păstra — pe „Alesul inimii”. În vara dinaintea plecării la facultate, Hannah jură că-și va găsi Alesul. Timp de cinci minute perfecte simte că l-a și întâlnit. Ar fi vrut doar să-i fi reținut și numele.
Pentru Sam, vara a început deja prost. După nici cinci minute în compania unei fete ciudate, dar amuzante, se îndrăgostește până peste cap de ea. Totuși, având în vedere norocul lui, probabil că n-o s-o mai vadă niciodată și o să rămână pe veci virgin.

   O altă șansă îi aduce împreună, doar pentru ca o neînțelegere să-i despartă. Peripețiile nebune, fazele pline umor și sentimentele puternice îi urmăresc pe cei doi la tot pasul.

   Oare vor ajunge să fie din nou împreună? Doar sunt suflete pereche.

   „Momentele amuzante, nebune și incredibil de romantice care împânzesc romanul îi vor face pe cititori să râdă cu gura până la urechi, în timp ce îi vor compătimi pe Sam și Hannah și își vor aminti despre propriile lor momente stânjenitoare din adolescență.” — Hypable.com

   „O poveste care te captivează, îți câștigă afecțiunea și îți arată cum este să-ți găsești atât locul în lume, cât și persoana cu care să-l împarți.” —Kirkus Reviews

3. Să nu spui niciodată pentru totdeauna de Jennifer L. Armentrout

  Ea a învățat că tăcerea era cea mai bună armă a sa. El a jurat că o va proteja întotdeauna.Amândoi împărtășesc un trecut îngrozitor, în urma căruia au creat o legătură indestructibilă. Sau, cel puțin, așa credeau ei. Până când drumurile lor s-au despărțit brusc, în urmă cu patru ani.Amândoi împărtășesc un trecut îngrozitor, în urma căruia au creat o legătură indestructibilă. Sau, cel puțin, așa credeau ei. Până când drumurile lor s-au despărțit brusc, în urmă cu patru ani.

  Mallory și Rider încearcă de ceva vreme să-și depășească experiențele înfiorătoare trăite într-un centru de plasament, să-și clădească un viitor, să uite. Dar chiar când credeau că au lăsat trecutul în urmă, Mallory și Rider se reîntâlnesc la liceu și descoperă că legătura puternică din copilărie n-a dispărut… continuă să existe, la fel ca și rănile. În această încercare de a se vindeca de trecut și de a-și depăși temerile și nesiguranța, amândoi descoperă că există ceva ce-i poate ajuta: iubirea și prietenia.

 4. Visuri de îngeri și monștrii de Laini Taylor

Expresia speranței, murind fără surprindere.

CE FORȚĂ SE POATE ÎMPOTRIVI DESTINULUI?

  Două lumi sunt în pragul unui război nimicitor. Karou, punând în aplicare o înșelăciune strategică, a preluat controlul rebeliunii himerelor și e hotărâtă să o conducă spre un alt țel decât al unei răzbunări finale disperate, fără perspectivă. Viitorul depinde de ea.

  Când împăratul nemilos al îngerilor își aduce armata în lumea oamenilor, Karou și Akiva sunt în sfârșit reuniți, nu în dragoste, ci într-o încercare de alianță împotriva dușmanului comun. Alianța aceasta e o versiune deformată a visului lor de odinioară, dar ei încep să spere că ar putea să croiască un drum înainte pentru popoarele lor. Și probabil și pentru ei.

Însă, cu amenințări și mai mari la orizont, sunt Karou și Akiva destul de puternici ca să reziste între zei și monștri?

  Trilogia „Născută din fum și os” ajunge la un deznodământ epic, atunci când – de pe străzile Romei până la peșterile kirine și dincolo de ele – oameni, himere și serafimi se zbat, iubesc și mor, într-o apoteoză ce transcende bine și rău, dreptate și nedreptate, prieten și dușman.

 

Sponsorul concursului 

 

Aşteptăm pe adresa de e-mail: literaturapetocuri@gmail.com datele de contact: nume şi prenume/adresa de livrare validă pentru a fi expediat premiul prin poşta română.

Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat, nu se mai retrimite.

Vă mulţumim pentru participare,

Mili & Iasmy

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.