Câştigător la concursul sponsorizat

Concurs Editura Epica

Dacă vă place să citiţi, aveţi posibilitatea de a câştiga un pachet de cărţi oferit Editura Epica. O mare de lacrimi de Ruta Sepetys şi Simon și Planul Homo Sapiens de Becky Albertalli sunt două cărţi premiate, ce merită un loc în biblioteca voastră. Condiţiile sunt simple, important este să participaţi.

    Cerinţe obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea: Care este citatul vostru preferat? 
2. Like paginii de Facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginii de Facebook–Editura Epica
3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţi setările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook.

ATENŢIE LA CONDIŢIILE DE PARTICIPARE!

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi. 

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 28.02.2017-12.03.2017

Sponsorul concursului Editura Epica

editura EpicaVă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUL O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL

Cu drag,
Mili şi Iasmy!

26 COMMENTS

 1. „Uneori pur şi simplu trebuie să faci anumite lucruri de care nu eşti sigur…” – John Green, Fulgi de iubire!
  Nume facebook: Boghean Daniela.

 2. „Those who find ugly meanings in beautiful things are corrupt without being charming. This is a fault.”-
  din prefața originală pentru Portretul lui Dorian Gray, Wilde.
  Facebook:Evelina Loghin

 3. Exista o copilarie pe care trebuie sa o parasesti,,o copilarie de care trebuie sa te vindeci”.Domnul Ibrahim si florile din Coran”- Eric Emanuel Schmitt

 4. Daca oamenii si-ar aminti mai des ca suntem doar in trecere in acasta viata, poate ar reusii sa fie mai putin rai,mai putini invidiosii si mai modesti.
  Facebook:wwwfacebook.com/maria.ancuta.142

 5. Exista lucruri pe care poate ca ar fi mai bine sa nu le afli niciodata.Nu stii ceva , nu te doare.Dar unele dintre ele trebuie aflate , pentru ca te ajuta sa vezi si alte fete ale oamenilor.Pentru asta , viata iti trimite in ajutor oamenii si conjuncturi potrivite , exact la momentul potrivit.Uneori te intreb daca lucrurile se intampla din pura coincidenta sau nu cumva destinul manevreaza totul.Ma intreb , cum ar fi fost viata mea , daca nu as fi aflat anumite adevaruri , care mi-au schimbat directia de mers?As fi fost , oare mai fericita? Fluturi-Irina Binder
  FB:Simona Gabriela Badea
  Share:https://www.facebook.com/badea.gabriela/posts/10209729438927670

 6. Citatul meu preferat este: „Nimic nu dureaza in suflet. Pana si cea mai verificata incredere poate fi anulata de un sigur gest.”. Maitreyi de Mircea Eliade.
  Nume facebook: Alexandra Ciobanu.

 7. „ Limpede nu vezi decât cu inima. Miezul lucrurilor nu poate fi văzut cu ochii.”- ” Micul Prinț ” de Antoine de Saint-Exupery,

 8. „… asa ca el nu va sti nicicand cat de mult il iubesc; si simt asta nu fiindca-i chipes, Nelly, ci fiindca seamana cu mine mai mult decat eu insumi. Nu stiu din ce-s facute sufletele, dar al meu si al lui sunt la fel.” (La rascruce de vanturi – Emily Bronte

  Fb: Ema Georgiana

 9. „One day at a time- this is enough. Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.” (Scott Taylor)
  Fb: Typhoon Ciel

 10. „Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans” (Alexandru Macedonski)

  Facebook: Stefania Bercaru

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.