Concurs-Ziua Indragostitilor

Concurs de Ziua Îndrăgostiţilor-Marat. Iubirea are spini de Nataşa Alina Culea + Cadou surpriză

Inchideţi ochii şi imaginati-vă pentru o clipă un univers copleşitor pentru el însuşi, care a zămislit în vastitate, o intenţie numită iubire; intenţia a devenit potenţial şi a luat forma unei sfere plutind lin în spaţiu, înaintea timpului. Iubirea nu avea nevoie de nimic, nici de confirmare şi nici de recunoaştere, existenţa ei desăvârşită îi era de ajuns. Şi apoi a fost timpul, şi a existat clipa, iar iubirea a zărit cu ochii inimii o planetă, în care intenţiile se materializau, trăind experienţa a ceea ce sunt. Şi pentru că exista timpul, iubirea a pândit clipa în care ar putea pătrunde în planeta albastră pentru a trăi experienţa a ceea ce este. Bulbul de iubire, într-o mişcare de zvârcolire, s-a născut pe Pământ în picioarele goale, trăind incompletă, divizată, povestea iubirii în lipsa acesteia, aşteptând o altă clipă divină în care se va reuni în desăvârşirea ei. Fiinţele care populau Pământul aveau suflete neliniştite, iar vieţile lor erau precum vieţile licuricilor ce credeau că dacă ei luminează, sunt lumină, de aceea aveau vieţi scurte.”

Premiul:  Un exemplar din cartea Marat. Iubirea are spini de Nataşa Alina Culea + Cadou surpriză

Concurs-Ziua Indragostitilor

 Cerinte obligatorii

1. Răspundeţi la întrebarea: Dragostea poate dura veşnic? Sau….
2. Like paginii de Facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginii de Facebook–Marat. Iubirea are spini-Roman
3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţi setările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.
5. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 08.02-14.02.2016

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNTĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!

Cu drag,

Mili si Iasmy!

51 COMMENTS

 1. Da, dragostea poate dura vesnic !!
  Cel mai bun exemplu il putem vedea la bunici nostrii care in ciuda varstei sunt impreuna si se plimba de mana prin parc , strada .

 2. succes, eu zic pas, am cartea si e minunata, felicitari pentru initiativa , e cel mai frumos cadou care putea-ti sa-l faceti

 3. Un premiu superb pentru ziua indragostitilor. Succes participantilor. Eu am citit deja cartea, asa ca o sa spun pas. Sunt curioasa totusi referitor la premiul surpriza.

 4. Felicitari pentru initiativa ! Un cadou minunat ! Da, dragostea poate dura vesnic! Depinde de noi, daca o ingrijim, o pretuim si avem grija de ea ! Facebook : Iliuta Raduti

 5. https://www.facebook.com/denisa.dascalu.16
  Facebook: Denisa Alina
  Din punctul meu de vedere dragostea poate dura vejnic , atata timp cand o intreti si ti aprinsa flacara iubiri , de ce nu ar dura o vesnicie ? E ca o flore ai grija de ea , oferindu-i caldur si tot ce ii trebuie pt a se dezvolta asa este si iubirea .
  Chiar daca am cartea particip pt a o face cadou prietenei mele…Multumesc pt concurs.

 6. Dragostea poate dura veșnic doar în cazul în care există respect reciproc. O dragoste care ia naștere din conviețuire este mai trainică 🙂

 7. facebook : Alexandra Cornelia
  Dragosea poate dura vesnic. Atunci cand este dragoste adevarata si nici unul nu isi poate veadea viata fara celalalt si il iubeste mai mult decat pe propia persoana.

 8. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate. Dragostea poate fi asemenea mării, poate fi calmă atunci când dragostea plutește în aer sau poate fi învolburată atunci când se stârnește vijelia geloziei și a neîncrederii. Ea poate fi dulce și eternă precum mireasma unui trandafir sau poate fi dură, seacă și eternă precum încrâncenarea unei stânci. Astfel, trecând prin toate încercările, fiind susținută din ambele fronturi de luptă, dragostea poate rezista veșnic.
  „Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta.” (Emanuel Swdenborg). Consider că acesta este principiul trăiniciei dragostei între doi oameni.
  Facebook: Andreea Grigorescu
  Share: https://www.facebook.com/andreea.gr09/posts/988438097912548
  Mulțumim pentru concurs!

 9. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate. Dragostea poate fi asemenea mării, poate fi calmă atunci când dragostea plutește în aer sau poate fi învolburată atunci când se stârnește vijelia geloziei și a neîncrederii. Ea poate fi dulce și eterna precum mireasma unui trandafir sau poate fi dură, seacă și eternă precum încrâncenarea unei stânci.
  „Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta.” (Emanuel Swdenborg). Consider că acesta este principiul trăinicei dragostei.
  Facebook: Andreea Grigorescu
  Share: https://www.facebook.com/andreea.gr09/posts/988438097912548
  Mulțumim pentru concurs!

 10. Sunt convinsă că multe dintre voi mă veți critica… însă prefer să fiu sinceră și să-mi spun părerea cu naturalețe. Nimic nu durează pentru eternitate, chiar dacă uneori ne îndrăgostim mult, iubim total, devenim una cu cealaltă persoană. Conform logicii, tot ceea ce are un început, are și un sfârșit. Prima dată când m-am îndrăgostit pentru totdeauna, eram la finalul liceului, iar el îmi promisese că vom fi împreună pentru întreaga viață. Am trăit acele momente în care nu îmi imaginam viața fără el. Îl iubeam. Îl iubeam… apoi după ce viața s-a uitat cu un ochi rău la noi, ne-a trimis departe unul de celălalt. Atunci, după ce am încercat s-o facem pe-a eroii și să sfidăm viața și planurile sale, am realizat că îl iubisem… atât de mult, încât mi-a luat ceva timp până să iubesc din nou… tot pentru totdeauna. Și de data aceasta eram sigură că trăiam o poveste așa cum numai în filme vezi și cum numai în cărți citești. Mă iubea și ar fi făcut totul pentru mine, iar eu nu-l vedeam decât pe el. Apoi, într-o seară de toamnă rece, viața deveni din nou invidioasă pe noi, ne aruncă un ochi rău… și îl trimise pe iubitul meu la celălalt capăt al pământului. Am suferit ca la carte… cu săptămâni fără ies din casă, cu cearcăne sub ochi, cu certuri frecvente cu Dumnezeu în care îi reproșam de ce nu mă lua odată acolo sus, dacă tot nu mă lăsa să fiu fericită. În acel an, de Valentine”s Day, am închis și radio, și TV, și computer… ca să nu aud nimic, să nu văd nimic. Nu știu dacă există iubiri care durează pentru totdeauna, știu doar că pe mine, unele iubiri m-au durut atât de tare, încât aproape că m-au lăsat fără viață. Acum îmi petrec viața lângă un bărbat minunat, care nu mi-a spus niciodată cuvinte mărețe, care nu mi-a făcut nici promisiuni… suntem căsătoriți și nu ne mai arătăm iubirea atât de mult cum am făcut-o înainte… decât poate sub umbra nopții, de frică ca viața să nu se uite iarași cu ochi răi. Realizez că nu v-am dat un răspuns clar… însă în dragoste, nu există matematică… și v-aș spune că dragostea durează pentru eternitate, însă viața stă la pândă și nu se știe niciodată…
  https://www.facebook.com/rodica.puscasu

 11. Buna seara! Dragostea poate dăinui în timp. 1 an, 5 ani, 50 de ani… Sau 2 zile. Depinde de ceea ce trăim… pe lângă iubire… Putem iubi, dar şi urâ în acelaşi timp. Atunci, rog să vă întrebaţi : cum influenţează celelalte sentimente, sentimentul pur de iubire? Şi: Ce alte sentimente derivă din iubire, şi cum mă influenţează şi cum mă afectează? Atâta timp cât iubirea naşte sentimente benefice ei, şi o hrăneşte, iubirea poate dura foarte mult timp… Dar veşnic? Dacă noi şi sufletul nostru suntem veşnici, da! Iubirea este veşnică!
  Link distribuire: https://www.facebook.com/katis.katiskatis
  Nume facebook: Ariton Adriana

 12. Buna seara,

  Din punctul meu de vedere, dragostea se modifica, pentru ca trece prin multe incercari, strece prin societate si prin stomac. Am iubit cu tot sufletul un om, care din pacate nu a putut sa imi ramana alaturi. Am facut eforturi supraomenesti sa accept situatia si dragostea mea pentru el s-a transformat. Inca exista, dar la alata intensitate.
  Facebook Filip Irina Georgiana
  Shere https://www.facebook.com/ghyery

 13. Un concurs frumos, o intrebare dificila. Stiu ca daca exista un sentiment care apropie fiinta umana de vesnicie, acela este iubirea. Numai ca ar trebui subliniat ca nu orice iubire este vesnica si nu orice persoana poate iubi cu o asemenea intensitate incat sa atinga eternitatea prin iubire. Iubirea este insa cu siguranta un sentiment absolut care are puterea de a transforma lumea si de a aduce mai aproape senzatia idealului de fericire.

 14. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1016517581747057&id=100001664749783
  Facebook: Larisa B. Oana
  Consider ca dragostea poate dura veșnic, dar depinde la ce dragoste ne referim.
  Exista cea de mama, care oricât am gresii, mamele ne vor dărui dragoste nelimitata.
  Și dragostea pentru o alta persoana care nu are același sânge ca al nostru, poate dura, atâta timp cât problemele și greutățile îi unei mai mult decât sa îi despartă.

 15. O intrebare dificila… bine ca spun pas concursului ca altfel… as fi filosofat mult pe aici 🙂 Am cartile, Marat e unul dintre cele mai bune romane citite in ultima perioada! Mult succes participantilor!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.