Doamna de companie – Lorraine Heath – Colectia Iubiri de poveste

Doamna de companie – Lorraine Heath – Colectia Iubiri de poveste

Doamna de companie de Lorraine Heath-Colectia Iubiri de poveste

Doamna de companie de Lorraine Heath

Doamna de companie – Lorraine Heath

Titlul original: A Duke Of Her Own
Cotaţie Goodreads: 3.77

Seria Escroci şi trandafiri / Rogues and Roses

1 A Duke of Her Own – Doamna de companie
2 Just Wicked Enough – Provocarea dragostei

DETALII CARTE

Londra, anii 1800

Lady Louisa Wentworth este la 26 de ani numită fată bătrână. Săracă, fără zestre, este conştientă că nu are nicio sansă la o căsătorie bună. Deşi face parte dintr-o familie cu rang nobil, fratele ei fiind al şaselea conte de Ravensby, nu au bani, trăiesc după o zi pe alta. Există două soluţii care să le rezolve problema: căsătoria fratelui ei cu o moştenitoare, şi angajarea ei, undeva de unde poate câștiga ceva bănuţi până când fratele ei va găsi o moştenitoare.

Scrie un anunţ în care se oferă ca însoţitoare pentru o doamnă sau domnişoară din înalta societate. Este acceptată destul de repede de familia Rose, ca însoţitoare pentru cele două fiice, Jenny şi Kate. Familia Rose este una foarte bogată, cele două fiice fiind moştenitoare, şi vor aduce o dotă substanţială în familia oricărui bărbat. Sunt în căutare de soţi, iar Louisa va fi cea care le va însoţi, în special pe Jenny, fiica cea mare.

Alexander Wentworth, fratele Louisei, nu este foarte fericit când află că sora lui va fi însoţitoare, dar realizează că au nevoie de bani, şi Louisa ar putea să-l ajute să se căsătorească cu una dintre surorile Rose, deşi sora lui crede că nu i se potriveşte niciuna dintre ele.

În acelaşi timp, interesaţi de cele doua surori sunt şi prietenii lui Alex-Marchizul de Falconridge şi cel de-al cincilea duce de Hawkhurst ( Hawk). Toţi îşi doresc căsătoria cu aceste fete, în special cu frumoasa Jenny. Dar mai presus de asta, toţi au nevoie de banii lor.

Louisa stie că cei trei pungaşi nu vor decât banii şi nu are încredere în ei. Cele doua surori sunt în căutarea dragostei şi a marii pasiuni, şi se îndoieşte că ticăloşii aceştia le poate oferi asta.

Mama celor două fete vrea ce este mai bun pentru fiicele lor şi cel vizat este Ducele de Hawkhurst.
Frumosul duce va începe să o curteze pe Jenny, iar Louise se vede în postura de a fi mereu în preajma lor, dar se trezeşte atrasă ea însăşi de atrăgătorul nemernic.

Din partea lui Hawk totul este clar, îşi doreşte o moştenitoare, şi dacă este şi frumoasă şi se simte atras de ea, este şi mai bine, iar Jenny îndeplineşte toate aceste dorinţe ale lui. Atunci, de ce când este cu Jenny, nu o vede decât pe Louise? O femeie enervantă, care îl împunge la tot pasul cu sageţile ei, cu limba ascuțită, şi cu toate astea este vrăjit de farmecul din ochii ei ca două albăstrele. Dar acești ochi, vor fi o amintire când se va căsători cu Jenny, deci trebuie să înceteze să se mai gândească la ea. Numai că, atunci când îi simte mirosul, când se află în preajma ei, are o poftă nebună să o sărute, o doreşte cu disperare şi simte că înnebuneşte. Va fi stabil pe poziţie şi nu se va lăsa să cadă pradă în mrejele pasiunii, are nevoie de bani, dorinţa va fi înăbuşită.

Louise va deveni amantă, soţie sau numai amintirea unor ochi frumoşi?

Cartea „Doamna de companie” de Lorraine Heath, apare în colecţia „Iubiri de poveste” împreună cu ziarul Libertatea în data de 16.05.2015.

1.Doamna de companie – A Duke of Her Own

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

8 COMMENTS

  1. Frumoasa prezentare. Interesanta cartea, o cumpar sambata si o trec pe lista cartilor de citit.

  2. Si mie imi place cum scrie autoarea. Sunt curioasa daca si aceasta serie ma va captiva cum au fost si cele 2 carti ale ei. Mi-ar fi placut in primul rand sa traduca si cea de a treia carte din prima serie si apoi sa inceapa cu seria asta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.