Să crezi în dragoste de Marie Force

Să crezi în dragoste, de Marie Force – Colecția Cărți Romantice septembrie 2020

Să crezi în dragoste

Marie Force

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Editura Lira/Litera

Să crezi în dragoste de Marie Force romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 18.09.2020

Primul volum al seriei „Insula Gansett“

   Maddie Chester este hotărâtă să facă tot posibilul să plece de pe insula Gansett, căminul ei, dar un loc care i-a adus numai amintiri urâte și unde de ani întregi este ținta unor zvonuri răuvoitoare.
  Șirul ghinioanelor ei culminează cu un accident nefericit provocat de Mac McCarthy, fiul rătăcitor al proprietarilor hotelului Gansett Inn, unde Maddie lucrează ca menajeră. Mac a revenit pe insulă doar pentru a-și ajuta tatăl să vândă complexul de agrement maritim al familiei și nu are nici o intenție să zăbovească prea mult.
  Când, din neatenție, o dărâmă pe Maddie de pe bicicletă și îi provoacă răni serioase, Mac vrea să-și repare greșeala nu doar ținându-i locul la slujbă, dar și ajutând-o cu îngrijirea fiului ei de nouă luni. Deși la început Maddie este deosebit de rezervată față de bărbatul fermecător, dar cunoscut pentru numeroasele lui cuceriri, nu poate totuși să îi reziste.
  La rândul lui, Mac își dă seama că planurile lui de a pleca rapid de pe insulă sunt în pericol, căci Maddie îl face să-și dorească ceea ce nici măcar nu realiza că îi lipsea – stabilitate, dragoste și un cămin pe insulă. Să o convingă pe Maddie să dea o nouă șansă dragostei se dovedește însă cea mai grea încercare…
  Veți citi întreaga poveste în romanul SĂ CREZI ÎN DRAGOSTE de Marie Force, primul volum al seriei „Insula Gansett“. De vineri, 18 septembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Colecția Cărți Romantice august 2020

Colecția Cărți roamantice iulie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#literaturapetocuri #cartiromantice #romance 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.