iubire magica

Vineri, 08.08.2014 apare cartea „Iubire magica” de Mary Balogh. Aceasta face parte din Colectia “Carti pentru suflet” si poate fi achizitionata impreuna cu revista “Click! pentru femei”

Pret revista simpla: 1.50 lei;

Pret revista+carte: 9.99 lei

Sursa Editura Lider

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

6 COMMENTS

  1. poate da cineva o descriere a acestei carti ? Cred ca este o reeditare si sa nu o am . Multumesc

  2. Sincer si eu cred ca e reeditare, daca imi aduc bine aminte de lider scoasă, e povestea unui fost luptător in război rămas fără o mana si a uneia dintre profesoare, care are si un copil. Parca asta e.

  3. Cred ca o sa o iau si eu,acum ma interesez la chioscul de ziare.Am mai citit de aceasta scriitoare si mi-a placut stilul ei de a scrie.

  4. Am luat-o si am si citit-o.E o carte buna,usoara,nu te pune sa te concentrezi prea mult =)) =))

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!