“Scene fierbinţi şi tensiune insuportabilă…” – RT Book Reviews

expertul seducator

Expertul seducător – Christina Lauren – recenzie

Expertul seducător

Titlul original: Beautiful Player
Editura Trei
Traducere de: Cristina Jinga
Anul apariţiei: 2015
Nr. de pagini: 382
Colecţia Eroscop
Cotă Goodreads: 4,41

Seria Beautiful Bastard 1. Ticălosul seducător (Beautiful Bastard-2013) 1.5.Beautiful Bitch-2013 2. Străinul seducător (Beautiful Stranger-2013) 2.5. Beautiful Bombshell-2013 3. Expertul seducător (Beautiful Player-2013) 3.5. Beautiful Beginning-2013 3.6. Beautiful Beloved, 4.Beautiful Secret

Cărţi scrise de Christina Lauren

“Scene fierbinţi şi tensiune insuportabilă…” – RT Book Reviews
“Practic fiecare nou erou masculin din volumele seriei e fermecător. Nici Will Sumner nu se lasă mai prejos.” – Fiction and Fashion Book Blog

O iubeam pentru că era atât de lipsită de inhibiţii — atât de pasionată, de încrezătoare şi de inteligentă. Şi îmi lipsea să-i simt corpul, să obţin plăcere de la ea şi, la dracu’, să-i ofer plăcere la nesfârşit.”

Christina Lauren

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard, încadrată în categoria adult fiction. Christina Lauren a iniţiat o nouă serie, Wild Seasons, odată cu lansarea romanului Sweet Filthy Boy.

Expertul seducător de data aceasta face diferenţa, se schimbă puţin abordarea autoarelor şi are alt farmec. Este mult mai sensibilă şi mai drăgută încât te prinde în mrejele ei. Am citit-o repede din curiozitate, în fond este o serie bine cotată şi trebuia să ştiu ce se petrece.

Dacă în precedentele mare parte din timp se petrece pe holuri, săli de conferinţe, în public, de data aceasta personajele aleg să îşi consume momentele de pasiune în paturi decente şi chiar dacă discută deocheat nu este sufocantă lectura. Pe Bennett l-am simpatizat datorită atitudinii de ticălos, în fond el este Ticălosul seducător, tot timpul afurisit, Max a fost partea drăgută, dar n-a fost bine prezentat şi n-am putut să îmi imaginez cum arată în Străinul seducător (pentru mine este important acest aspect), de data aceasta Casanova sau Will este fermecător, bine structurat, şi foarte bun de privit.

Will Sumner este un bărbat fermecător, dorit de femei, dar pare să îşi caute locul. Ar vrea să descopere fericirea, precum prietenii săi, dar încă n-a avut şansa de a fi convins, n-a apărut persoana ideală să îl pună la punct.
Hanna Bergstrom  este un fel de şoarece de bibliotecă, are o meserie frumoasă într-un laborator, dependentă de muncă, îi merge mintea strună, dar nu are succes cu partea masculină. Nu ştie ce să facă, ce să spună şi mai ales ce să simtă, numai că vizita fratelui său, Jensen o scoate din carapace. Îi atrage atenţia că trece viaţa pe lângă ea, iar la cei douăzeci şi patru de ani nu are viaţă socială, nici prieteni, doar muncă şi casă. Îi sugerează să ceară sfatul prietenului său din copilărie, Will. Hanna sau Ziggs aşa cum îi spun cei foarte apropiaţi, se enervează puţin, dar se gândeşte că este cazul să depăşească limitele şi să îndrăznească, în fond erau prieteni vechi. Ce dacă se întâlnea cu cel care se îndrăgostise de la doisprezece ani, ar fi fost o ocazie ideală să îl revadă. Ce i se putea întâmpla?

Matinală şi impulsivă îl sună într-o doară la 6 dimineaţa, chiar avea emoţii, dar îl suna pe Will, nu? Morocănos şi somnoros, acceptă să o revadă la prima oră pe pista de alergat în parc. Pe un frig de crăpau pietrele, Will în fiecare zi alerga în jur de zece kilometrii, se pregătea pentru un maraton. Numai că tensiunea se schimbă din clipa în care se văd, se schimbaseră foarte mult şi din punct de vedere vizual era o adevărată plăcere să se admire. Hanna îi spune planul său şi chiar dacă ezită, lui Will chiar îi face plăcere să revadă pe puştoaica Zig, singura problemă era că se maturizase şi trebuie să îşi stopeze dorinţa. Îşi tot spune că este sora celui mai bun prieten al său, a fost familia lui surogat şi nu îi este uşor, doar că Ziggs nu este deloc de ignorat. Vor petrece momente plăcute, amuzante, vor alerga zi de zi, se vor antrena, vor râde copios şi cel mai fain este că nu au bariere verbale, sinceritatea este punctul lor forte. Hanna este genul de persoană care pune punctul pe i şi vrea să afle ce gândesc bărbaţii, să ştie ce să facă la o întâlnire, ce să spună, ce să nu spună şi mai ales cum să simtă atunci când relaţia ajunge la un alt nivel. Will este perfect din toate punctele de vedere, corpul atletic, ochi albaştri, tatuaje colorate pe corp şi un bărbat de succes, dar nici Hanna nu este mai prejos, părul nisipiu, ochi cenuşi, pistrui în abundenţă, tocmai bună de privit.

Hanna îl scoate din limitele lui şi alege să îi stea alături, să fie orice îşi va dori ea, dar viaţa lui pare să îşi schimbe sensul. Are totul bine stabilit, dimineaţa aleargă împreună cu Hanna, în timpul zilei îşi conduce cu succes afacerea, iese periodic cu prietenii săi şi în anumite zile ale săptămânii are întâlniri amoroase cu amantele sale. Fiecare cu stilul ei, Kitty sau Kristy îi îndeplinesc dorinţele, doar că nimic nu mai are sens când se gândeşte la frumoasa Hanna.

imagineO alintă Prunişoară şi nu ezită să profite la maxim de fiecare moment, îl atrage şi îl scoate din minţi la propriu, dar de ei depinde să continue aventura. Să se implice fizic, dar oare îşi vor da şanse şi pentru mai mult? Will va fi altfel decât Bennett şi Max, el va arăta cumva ce crede, doar că nu va apela la cuvinte, ci la alte metode. Dacă îi va fi greu sau nu să renunţe la amantele sale, este o întreagă aventură, doar că una interesantă. Totul se schimbă când Hanna are parte de prima întâlnire, iar alături de ea nu este Will, ci un student. Vor fi clipe amuzante pentru că prietenele lui, Chloe şi Sara aleg să îl consoleze cu o masă copioasă, în timp ce bărbatul fermecător (adică el) se uita disperat la telefon aşteptând un mesaj de orice fel de la femeia care îi sucise minţile. 🙂

Gândurile ei
Dacă la nouăsprezece ani el era o apariţie incendiară, piercing, cânta la chitară şi femeile îl căutau la tot pasul, acum amintirile par să pălească în comparaţie cu cel care este în prezent.

Dintotdeauna înţelesesem de ce femeile îl doreau pe Will. Nu era frumos ca Bennett şi nici tandru ca Max. Era visceral şi cunoscător. Dădea senzaţia că se uita la o femeie şi într-o clipă îi citea fiecare nevoie pe care o avea. Dar acum ştiam de ce femeile chiar îşi pierdeau minţile după el.”

Gândurile lui
Când se uita la mine astfel, vocea îi devenea răguşită şi liniştită, eram pierdut. Nu era doar o atracţie fizică între noi. Bineînţeles că mai fusesem atras de femei şi înainte. Însă cu Hanna era ceva mai mult, un soi de chimie în sângele nostru, ceva între noi care plesnea şi crăpa, care mă făcea întotdeauna să vreau un pic mai mult decât puteam lua. Ea îmi oferise prietenia, eu îi doream corpul. Ea îmi oferise corpul, eu doream să-i ştiu gândurile. Ea îmi oferise gândurile, eu îi doream inima.”

Expertul seducător de Chistina Lauren pare să fie ca o lecţie de seducţie, discuţii libere, sfaturi, gânduri, atracţie nebună, dar în acelaşi timp una ponderată. Limbajul vulgar îşi are locul şi sunt destule clipe când este amuzantă comunicarea. Ce gândeşte un Casanova şi cum este liniştit ca să nu mai umble din floare în floare, doar citind descoperiţi. Cert este că nu este un manipulator, nu minte şi nu dă speranţe inutile femeilor din viaţa lui. Le respectă şi le transmite de la bun început ce îşi doreşte de la ele, numai că alături de Hanna se simte resetat. Nu mai vrea să fie în rutină, programat şi totul bine gândit, ci spontan. Se va îndrăgosti şi va fi chiar plăcut să citim ce gândeşte un jucător. A fost foarte plăcut să revăd pe Bennet, Chloe, Max și Sara. Sunt foarte buni prieteni, sinceri, amuzanţi şi foarte deschişi. Se sprijină, discută, se tachinează şi chiar dacă uneori exagerează cu criticile lor, au acel farmec de persoane apropiate care au acest drept. Chloe este stresată cu nunta, iar Sara va surprinde plăcut pe la sfârşit cu o veste minunată. Surprizele sunt frumoase, iar autoarele Christina Hobbs şi Lauren Billings fac o treabă minunată.

logo_libris

Cartea Expertul seducător de Christina Lauren poate fi comandată de pe libris.ro şi beneficiaţi de transportul gratuit prin curier rapid indiferent de valoarea comenzii. Pentru a fi la curent cu noutăţile şi promoţiile periodice ale librăriei, vă puteţi abona la newsletter, dar puteţi urmări şi pe pagina de facebook.

Citește și

Top 10 cărţi erotice…pe tocuri

Top 8 cărţi erotice incitante

Top 5 cărţi erotice care NU mi-au plăcut

Serii cărţi

7 COMMENTS

  1. Frumoasa recenzia! Sunt de acord ca aceasta carte este cea mai buna de pana acum din cadrul acestei serii … poate si datorită faptului ca , de aceasta data autoarele au știut sa imbine cu succes vulgaritatea, sentimentele si comicul de situație!
    Per total ii dau un 10 cartii!
    Mi-au placut personajele, foarte bine conturate, ti se pare efectiv ca ies din carte si sunt prezenți fizic langa tine , punând in scena acțiunea cartii!

  2. Mi-ai captat atenţia Mili! Trebuie să încep şi eu să citesc seria aceasta! locco_smiley_10

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.