Ghici care-i mincinosul de M.J. Arlidge

Ghici care-i mincinosul, de M.J. Arlidge-prezentare

Nr. de pagini: 456

Titlul original: Liar Liar

Limba originală: engleză

Traducere de: Monica Șerban

Anul apariţiei: 2017

   Ghici care-i mincinosul de M.J. Arlidge detalii

Un nou thriller din seria Helen Grace, vândută în 29 de țări

În toiul nopții, șase incendii mistuitoare luminează cerul. E mai mult decât o coincidență tragică. Pentru inspectoarea Helen Grace, flăcările anunță un dezastru cum n-a mai întâlnit.
Pentru că nu e vorba de un dement care-și hrănește nebunia din vâlvătăile ce nu par a se stinge vreodată, ci despre niște crime în serie, meticulos puse la cale.

Dar cum au fost alese victimele? Care e motivația criminalului? Și cine urmează?

Orașul e cuprins de tensiune, suspiciune și teroare. În orice clipă se poate dezlănțui iadul…

„Helen Grace caută ceea ce nici un bărbat nu-i poate oferi: izbăvirea. E un Sisif al secolului XXI care se teme – care știe, de fapt – că bolovanul se va rostogoli mereu la vale.” – M. J. Arlidge

„Helen Grace este o eroină inedită și autentică… M. J. Arlidge împletește o țesătură narativă care-ți dă fiori pe șira spinării.” – Daily Mail

„Un thriller care-ți insuflă spaimă, dar de care nu te poți dezlipi.” – Sunday Mirror

„Povestea extrem de captivantă a unei anchete – cu siguranță va fi un bestseller.” – Huffington Post

M. J. Arlidge lucrează în televiziune, fiind specializat în producţiile dramatice. Arlidge a fost producătorul unor seriale poliţiste de prime-time pentru ITV, printre care Torn, The Little House şi, cel mai recent, Undeniable. În prezent, scrie pentru publicaţia Silent Witness şi produce filme pentru reţele TV din Marea Britanie şi SUA.
Trăiește în Hertfordshire cu soția și cei doi copii. Când nu scrie, joacă tenis sau devorează thrillere, cărți de istorie, biografii și mărturisește că are o slăbiciune pentru filmele din seria Bond și bomboanele cu lemn-dulce.
De același autor, la Editura Trei, au apărut trei romane din seria Helen Grace: Casa păpușilor, Ghici ce-i în cutie și Ghici cine moare primul (declarat cel mai bun roman polițist de debut din Marea Britanie, în 2014).

Sursa: Editura Trei

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. Ador cartile de Arlidge! Primele trei volume au fost un adevarat festin pentru mine. Trebuie sa citesc neaparat si acest volum 4!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.