intalnire periculoasa

Întâlnire periculoasă, de Meredith Wild-prezentare

Editura: Trei

Titlul original: Hardwired

Traducere: Ana Dragomirescu

Număr pagini: 296

Anul apariţiei: 2016

    Descoperă primul volum din seria Hacker: un program IT genial, o poveste superbă de dragoste – și multe altele…

    Hotărâtă să lase în urmă un trecut dureros, Erica Hathaway învață de timpuriu să se descurce pe cont propriu. Imediat după absolvire, se trezește în fața unei comisii de investitori care îi vor sprijini sau îi vor desființa debutul în lumea afaceri¬lor. Singurul lucru la care însă nu s-a gândit e că-l va întâlni pe hackerul miliardar Blake Landon.
Arogant și fermecător, Blake nu acceptă să fie refuzat. Hotărât s-o cucerească pe Erica, luptă să-i câștige încrederea și s-o facă să renunțe la prudență, chiar dacă asta înseamnă să renunțe el însuși la nevoia de a deține controlul în orice situație.

„Pentru aceia care adoră Fifty Shades – această serie e minunată.”

Heroes and Heartbreakers

„Seria Hacker e o călătorie în lumea tehnologiei, presărată cu secrete, minciuni și vicii. Odată ce începi primul volum, vrei să le citești pe toate celelalte.”
Art, Books & Coffee

Meredith Wild este o autoare de bestselleruri romance New York Times și USA Today. Locuiește pe coasta Floridei, împreună cu soțul și cei trei copii. Spune despre sine că este dependentă de tehnologie, că-i place whisky-ul și că e o romantică incurabilă.

În mod iraţional, nu-mi doream nimic mai mult decât să-i simt din nou mâinile pe trupul meu, luându-mă în stăpânire aşa cum o făcuse cu atâta uşurinţă mai devreme. Dacă-mi sucise minţile cu o singură atingere, nici nu voiam să mă gândesc de ce-ar fi fost în stare în dormitor. M-am întrebat dacă o fi existând vreo garderobă pe undeva prin apropiere.
Am fi putut tranşa problema chiar în clipa aceea.
— Pe aici, domnule, a spus recepţionerul, făcându-i semn salvatorului meu să se apropie de el.
Bărbatul a plecat cu o eleganţă degajată, lăsându-mă, în absenţa lui, să simt furnicături din cap până în picioare. Mărie mi s-a alăturat în timp ce-l urmăream cum se îndepărtează, o privelişte ce merita
contemplată.
Aş fi vrut să mă simt ruşinată, dar adevărul e că eram neruşinat de satisfăcută din pricina incapacităţii mele de a-mi păstra echilibrul pe tocurile de zece centimetri. În lipsa unei vieţi amoroase proprii, bărbatul cel misterios avea să-mi hrănească numeroase fantezii viitoare.

Sursa foto şi text: Editura Trei

12 COMMENTS

  1. Hmm, daca e vorba de asa ceva, cred ca ma intereseaza. 🙂 O calatorie in lumea tehnologiei suna perfect pentru mine. 😀 O sa tin cont de recomandara! Si sper sa citesc si Fifty Shades curand..

  2. Chiar acum am cautat-o online. Din pacate, pe libris inca nu a aparut, iar pe elefant este momentan infidponibila. 🙁

  3. Clar o vreau si eu!Sper sa nu fie ca si cele cinzeci,nu am reuși să termin seria,nu îmi place!

  4. Nu am citit seria „Shades”, deci nu am termeni de comparatie cu aceasta. Poate dupa ce voi citi o recenzie, voi decide daca ma atrage stilul sau nu.

  5. Daca este ca seria „50 de umbre….” sigur o sa imi placa 😉 . Am trecut-o pe lista 🙂 . Totusi am o nedumerire: sunt mai multe volume si sunt legate intre ele?? Daca este asa cam greu sa astepti pana apare continuarea 🙂

  6. Nu ma prea atrage Fifty shades… deci cartea nu prea pare genul meu. Dar sunt sigura ca se va gasi cineva care sa o citeasca cu mare drag. 🙂 :*

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.