Karma-i o zdeanță de Simona Tănăsescu

Karma-i o zdeanță, de Simona Tănăsescu – Editura Velvet Story – recenzie

Karma-i o zdeanță

Simona Tănăsescu

Editura Velvet Story

An apariție 2020

Colecția Erotica 18+

Karma-i o zdeanță de Simona Tănăsescu cărți erotice.

   Pe terenul Simonei Tănăsescu nu face nimeni altcineva jocurile, ci doar ea le domină. Într-un ritm care îți face inima să tresară, venele să îți zvâcnească, temperatura să îți crească, senzațiile să te furnice și să te înfierbânte, ceea ce vei întâlni în cartea ei te va cuceri, te va dărâma și te va transforma deopotrivă. „Karma-i o zdreanță!” te supune unor trăiri unice, explorează un erotism incitant și pasional, care cu fiecare scenă provoacă pudicul și lasă deoparte orice inhibiții, mânuiește plină de farmec un fir al acțiunii ce ispitește vizualul. Cartea cere să fie însoțită de avertismentul 18+, căci din povestea atât de captivantă, de intrigantă, de spumoasă, eroticul este elementul cheie care aprinde focul.

„Jurasem răzbunare Karmei!

Ea nu știa prin ce trecusem noi. Ea nu știa ce aveam noi. Ea nu știa ce am simțit noi. Ea nu știa că sute de ani de-ar trece peste noi, sufletele noastre nu vor uita niciodată că s-au iubit ca nebunele. Ea nu știa că undeva, ascuns de ea, acolo în lumină, eu aruncasem tot ce a fost între noi…

Karma nu știa că reușisem să cumpăr timpul. Cu cât el trecea, eu mă apropiam din ce în ce mai mult de ea.”

   „Karma-i o zdreanță!” reunește sub același dom al tentației, al plăcerii și al neprevăzutului trei părți, din care se desprind trei povești, trei perechi, trei vieți, dependente una de cealaltă, în care timpul nu iartă, dar nici nu uită. Un El și o Ea, o iubire ce transcende, un trecut, un prezent și un viitor care îi leagă, îi desparte, îi reunește, îi trădează, îi chinuie, îi împlinește – povestea lor smulge lacrimi, indignare, zâmbete, fiori și dincolo de toate, se instalează confortabil în suflet.

  Personajele principale se găsesc într-un univers în care pașii le sunt ghidați în aceeași direcție de o forță de neoprit. Nu e loc de coincidențe atunci când Karma hotărăște că e momentul potrivit; nu i te poți opune planurilor ei și trebuie să accepți fatidicul; Karma este ispită, provocare, pariu, sacrificiu, factor excitant și sadic. El și Ea își schimbă înfățișarea, numele, originea, însă o privire, un gând, o senzație rămân aceleași, și fie că se întâlnesc în 1859 sau în 2020 sau în 2330, iubirea lor se lovește mereu de un zid.

  În India anului 1859 era un doctor englez, traversând oceanul cu scopul de a se îngriji de oamenii acelei lumi fascinante, dar mizere și marcată de boală. Nu a descoperit doar o altă cultură, un pământ zguduit de războaie, un trai la limita subzistenței, ci și plăcerea neștiută de a se pierde în trupul unei femei, de a experimenta sexul așa cum nu o putea face cu logodnica lui decentă – deși era greșit față de ea – și de a recunoaște iubirea adevărată atunci când i se arată. Din visele care îl bântuie și gândurile și senzațiile care se ridică din negura nopții, o prințesă indiană îi ajunge mai întâi în infirmerie și apoi în brațe. Cine sunt ei și mai ales, ce înseamnă unul pentru celălalt?

„– Din păcate totul are un preț. Acum depinde de noi să spunem și care ar fi el. Nu mă întreba de ce, dar… iar vocea începuse să-mi tremure copleșită de o emoție necunoscută.

– Dar?

– Cred că pentru tine, orice bărbat din lumea asta ar fi dispus să plătească cu propria viață, fără să i se pară mult.”

   Impresar de succes în București, în 2020 este un bărbat ce poate avea orice femeie își dorește. Patul nu îi este gol, iar partenera niciodată nesatisfăcută. Pe plan profesional e pe un drum ascendent, trebuie doar să fie și convingător. După o noapte petrecută în compania unei străine, cu care pasiunea este electrizantă și hipnotică, o minciună spusă la momentul nepotrivit poate schimba totul, însă în bine sau în rău? Premeditată, predestinată, karmică, povestea lor se consumă cu patos, capătă sens și putere. Până la primul pas greșit, cine sunt ei și ce au învățat?

Trăiam ceva. Un sau o ceva ce nu se poate explica în cuvinte, dar care îmi făcea inima să bată ca nebuna. O doream în disperare, dar în același timp îmi era frică de ea. Și asta pentru că în fața ei mă simțeam vulnerabil. Era ca și când toate măștile, solide, trainice, muncite, la o simplă atingere de-a ei deveneau pulbere fină de nisip ce se pierdeau printre particulele de aer...”

  Serenissima este în 2330, Veneția de altă dată, unde viața nu mai este cum o știam sau cum o știm, ci dominată de principii, concepții și idealuri de la cele mai meschine, la cele mai brutale. Un sistem de conducere ce a împărțit oamenii pe categorii sociale, bărbații sunt mâna de fier, iar femeile supusele. Viața nu are milă de fetele sărace, iar iluzia e creată de a deveni curtezană în localurile unde dogi, miniștrii, cardinali își satisfac viciile. Ea nu are alt viitor, deși își dorește o soartă mai bună, și acceptă realitatea. Când el îi apare în cale, pericolul are parfum de dragoste și plăceri ascunse, dar iubirea este interzisă. Cine sunt ei? Jumătăți care înfruntă karma, se regăsesc în gânduri, trăiri, însă care a fost prețul și ce mai au de îndurat în continuare?

„Senzația era unică. Simplu spus, acolo aș fi vrut să-mi consum fiecare clipă din viață. Altfel spus, trăiam acea formă unică de decădere, aproape nirvanică, a cărei putere îți eliberează întreaga ființă din singurătate și îți pârjolește toate nefericirile anterioare, îți spulberă temerile și îți arată adevărata formă a iubirii.

Pentru o clipă, l-am văzut pe Stefano, încercuit de o rază de lumină puternică, auriu-gălbuie. Acea imagine a durat cât o clipire.

Imediat însă, aveam să simt în piept o căldură uriașă și să-mi aud glasul inimii cum îmi șoptea….acesta este adevăratul chip al fericirii, Renna!”

   În scrierea Simonei Tănăsescu totul pare simplu – iubirea este motiv, cauză și efect. Pusă împreună cu scene de un erotism arzător și detalii și descrieri ale unor vremuri reale sau imaginare, povestea totuși se complică frumos în intrigi și suspans. Personajele au o vibrație care îți captează atenția, acțiunea se împarte în valuri de senzații, mister și dramatic, iar construcția ideii principale ascunde puncte culminante care îți taie răsuflarea. Fie că este blestem sau destin, celor din urmă – Stefano și Renna – fiecare sfârșit le-a dat șansa unui nou început.

  Dintre o viață fără iubire și iubire fără viață, tu ce ai alege? Aparent suntem stăpâni pe propria ființă, pe alegerile pe care le facem, dar de fapt judecătorul este destinul și ne supunem planurilor lui. Îmi este ușor să cred că viața nu este doar o înșiruire de evenimente fără noimă, ci că este o țesătură de trăiri trecute și prezente, ale cărei noduri reprezintă punctele de cumpănă, greșelile și speranțele îndurate, marcante sau pierdute ale unei alte vieți care ne formează un viitor. Karma – acea forță care ne măsoară cu o privire exigentă, ne dă șansă după șansă să ne revanșăm, să trăim autentic, dar cu o lecție învățată, însă este și de așteptat să nu joace întotdeauna curat.

  „Karma-i o zdreanță!” este o lectură care se dezbracă provocator de secrete și se îmbracă în dorință. El și Ea își vorbesc dincolo de cuvinte și explorează sentimente care nu se dau uitate niciodată. Este o carte în care riști să te pierzi sau te abandonezi trăirilor, fiecare capitol trezind imagini dintre cele mai febrile.

Cartea o găsiți pe site-ul Editura Velvet Story

Cărți erotice

Autori români

Karma-i o zdeanță de Simona Tănăsescu – Editura Velvet Story – erotic autori români.

***Alina-Ioana Dinu (Alice Dinu)***Privesc lumea prin lentile colorate, unii pot spune că sunt naivă, dar mie îmi place să cred că sunt o visătoare. Sunt o fire singuratică și pot fi percepută ca ciudată, însă caut relațiile sincere și cred în dragoste la prima vedere. Am o pasiune pentru fotografie care mă inspiră să văd frumosul chiar și în cele mai neașteptate locuri. Mă refugiez în lectură pentru că lumea descrisă în cărți mă face să îmi doresc mai mult de la realitatea mea și mă ajută să mă descopăr și să mă accept așa cum sunt. Am o fascinație pentru mitologie, fie ea greacă sau egipteană, râd și plâng odată cu personaje din cărți romantice și jucăușe, sunt prinsă în vraja thrillerelor, ador să călătoresc în lumi imaginanare, distopice, utopice, să experimentez o istorie sub genul fanteziei. Am mâinile dibace, o mică artistă, și compun Idei la întâmplare, rup bucăți din imaginație și le pun în cuvinte și sper să inspir atracție pentru literatură, pe tocuri sau nu, în aer liber sau acasă.

9 COMMENTS

  1. Tare sunt curioasa in privinta acestei povesti. Sper din tot sufletul sa fie si pe gustul meu. Multumesc pentru recomanfare, Alice!
    Felicitari, Simona Tanasescu!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.