Educatie sexuală pentru neveste

Pervertirea, de S.L.Jennings

Editura:Trei

Titlul original: Taint

Traducerea: Cristina Buzoianu

Număr pagini:260

Gen: erotic

Colecţia:Eroscop

Despre autoarea acestei cărţi nu ştiu multe lucruri. Născută în Statele Unite, mama a trei băieţi şi soţie de militar. Scrie -contemporan, romantic şi paranormal. Autoare a seriei.. Frica de cădere” şi The Dark Light.

,,În clipa asta, probabil vă întrebaţi două lucruri:
Cine sunt eu? Şi ce naiba căutaţi voi aici?
Să începem cu întrebarea cea mai simplă:
Sunteţi aici, doamnelor, pentru că habar n-aveţi să v-o trageţi.
Şi cine sunt eu?
Sunt Justin Drake. Şi transform nevestele în târfe.
Iar acum cu cine începem?”

Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice şi împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginaţie. Aflaţi povestea seducătoare şi provocatoare a unui bărbat care le învaţă pe femei tot ce trebuie să ştie  să-şi facă partenerii fericiţi în pat…şi în acelaşi timp să -şi împlinească fanteziile cele mai îndrăzneţe.

,,Timp de şase săptămâni, o să fiu iubitul, profesorul, cel mai bun prieten şi cel mai periculos duşman al vostru. Eu o să fiu cel care vă va salva relaţiile şi viaţa sexuală. Aţi primit un dar, doamnelor. Veţi face sex cum n-aţi mai făcut: vă va lua minţile, va veţi urca pe pereţi de plăcere, veţi avea orgasme multiple. Acum aveţi ocazia să v-o trageţi ca un star porno.”

Din aceste cuvinte, mă aşteptăm să fie un fel de sultanul Justin, cadânele-cele 11 femei. Total greşit!

,,Privirile înceţoşate de confuzie, când ele încearca să-şi dea seama ce a mers prost în relaţiile lor insipide. Întrebările prosteşti, interminabile despre cum aş putea să-mi îndeplinesc promisiunea şi să merit fiecare bănuţ din micile averi pe care le-au plătit soţii lor ca să le trimită aici.
Numai la asta se pricep. Să arate bine. Să gătească. Să facă menaj. Să aibă grijă de odraslele lor obraznice şi dezgustătoare.
Par perfecte din toate punctele de vedere. Frumoase, inteligente, graţioase. Accesoriul perfect pentru un bărbat care are totul.
Cu excepţia unui singur lucru.
Sunt extrem de plicticoase odată ce le întinzi pe spatele lor perfect.”

    Aceaste sunt defectele acelor femei. Ştiu de toate, mai puţin să satisfacă soţii, care sar din floare în floare. Cele care vor, şi cred că merită să lupte pentru căsnicie, au venit la Oaza Oasis-servicii complete timp de 6 săptămâni. Ei… nu chiar complete, cel puţin nu mă aşteptăm la aşa ceva. Cum s-ar descrie Justin- ,,mai mult ca un consultant. Toate aveţi aceeaşi problemă foarte gravă şi sper să…vă orientez cu anumite sugestii care v-ar putea îmbunătăţi situaţia.”eros

    Aşa că, asistăm la lecţii de predare, efectiv-cum să îşi pună în valoare atuurile (naturale sau artificial create). La început toate sunt jenate, nu concep să le vorbeşti aşa vulgar, bine, asta pe limba lor elevată.
Dintre toate, singura care încearcă să braveze este Allison Elliot-Carr, fiica lui Richard Elliot, proprietar al uneia dintre cele mai mari bănci de investiţii din lume. Soţul ei, Evan Carr este o odraslă de bani gata dintr-o familie de politiceni influienţi. Este de asemenea un macho, un infidel nenorocit fără mustrări de conştiinţa când vine vorba de tăvălit.

    Justin este un bărbat superb, dar care nu a combinat niciodată plăcerea cu afacerile. Niciodată nu s-a atins de vreo clientă de a sa. Se pare că cineva îl încinge totuşi-

,,O examinez pe roşcata focoasă care încă se uită la mine, cu buzele vişinii schimonosite de nervi. Ochii ei prea mari, aproape ca ai personajelor din desene animate japoneze, se îngustează oripilaţi, săgetându-mă cu acuzaţii nerostite. Chiar şi cu faţa schimonosită, arată uimitor. Nu e machiată excesiv sau prea sofisticată. Are frumuseţea clasică Hollywoodiană, dar şi ceva proaspăt, simplu.”

Cum se împacă atracţia asta cu ideeile sale despre muncă?

,,Niciodată să nu mă implic sentimental cu vreo clientă.
Niciodată să nu fac presiuni asupra lor şi să nu încerc să le conving; trebuie să fie alegerea lor.
Şi niciodată, absolut niciodată, să nu-mi cer scuze pentru tehnica mea neconvenţională, oricât de crudă şi nesăbuită ar părea.”

   Această a treia regulă se aplică mănuşă lui Justin. Indiferent că preda masturbarea sau orgasmul, le pune pe eleve ca şi exemplu.
Din persoane speriate, înroşite, furioase, pudice, încet, încet încep să iasă la iveală femei mai încrezătoare în forţele lor.

    Singura problema cu adevărat dificilă este rezistenţa pe care trebuie să şi-o impună împotriva atracţiei lui Allison. Câte duşuri reci, câte înnoturi epuizante în piscina rece ca şi gheaţa trebuie să suporte Justin. Ştie că este soţia cuiva, dar acel cineva este o scârbă de om, care o înşeală nonstop, mai ales că în mass media apare peste tot infidelităţile lui Evan, dar nu vrea să îşi încalce regulile impuse de el.

,,Când halatul alunecă peste corset, capul şi membrele mele devin incoerente şi încep să pierd orice urmă de control. Simt cum picioarele vor să se ridice şi mâinile îmi ard de nerăbdare să o ating. Să-i urmărească mozaicul de pistrui cafenii, binecuvântaţi cu privilegiul de a trăi pe pielea ei fină.
E un înger. Îngerul meu cu aureolă de foc.
Nu-i pot găsi locul în camera asta cu pereţi goi şi mobilier puţin.
O femeie că ea ar trebui să fie înconjurată de frumuseţe, cufundată în tot ce este moale şi catifelat.
Nu aruncată în întunericul dorinţelor murdare.”

    Justin o învaţă pentru prima oară ce înseamnă un orgasm. Deşi este căsătorită are parte de sex la fel ca şi majoritatea cursantelor, multe nu ştiu ce este acela un orgasm adevărat.
Allison începe să îi ierte modul urât de a jigni, şi începe să se deschidă către Justin, considerându-l un prieten. Oare rezistă Justin la această atracţie uriaşă numită Allison? Poate el să aibă numai o relaţie de amiciţie cu ea?

,,Cu cât petrec mai mult timp în preajma lui Allison, cu atât mă simt mai viu. Abisul îngheţat din inima mea începe să se încălzească, să se transforme în ceva vital şi pentru prima dată mă simt …normal. De parcă, într-un fel, încep să fiu parte din ceva.”

    Justin este un bastard, dar al cui? Oare îl va ierta Allison când va afla cine este? Ce concluzii va trage?
Ce se mai întâmplă la acest curs rămâne să aflaţi, la fel şi rezultatele.
Justin şi Allison vor avea o şansă de a fi împreună?
O carte care m-a încântat. Denotă că se poate să fie ceva frumos şi în urâţenia lucrurilor.
Nota mea pentru carte este 10.

26 COMMENTS

 1. Dupa ce am citit recenzia, am chiuit . Cum de ce? Pentru ca am cartea! 😛 Nicol, ceea ce ai scris tu chiar ispiteste un cititor putin mai nesigur, care oscileaza intre: sa iau sau sa nu iau cartea :)) Bravo!!!

 2. Alina nu rămâne codaşă la citit…eu am citit-o acum o lună dar sincer mi-a plăcut,dar nu puteam să arunc pur şi simplu nişte cuvinte care ar fi avut alt sens… da e o carte ispititoare mie una mi s-a părut superbă,mai ales cu citatul acela de pe spate…
  Felicitari nicol pentru recenzie şi mă bucur că ai apucat să o citeşti

 3. Felicitari pentru recenzie, Nicol! Am tot vazut cartea promovata in „n” locuri, dar am fost putin sceptica in privinta ei. Totusi, recenzia ta o prezinta intr-un mod atat de captivant, incat m-a determinat sa imi doresc sa citesc aceasta carte. locco_smiley_9

 4. Acuma nu prea mai am cum sa refuz sa o cietsc. Ma tenta si inainte, mai mai ca o si cumparasem, dar m-am lasat pagubasa si am luat alte carti pe care mi le doream mult. Acum iar sunt tentata. Mai ales dupa recenzia ta! locco_smiley_37

 5. Atât recenzia, cât si citatele scoase din aceasta carte sunt imbietoare. Aduc un aer atat de elegant si atat de senzual, incat este imposibil sa nu-ti doresti cartea!

  • multumesc Raluca,sa stii ca si cartile eroscop,au frumusetea lor,nu trebuiesc sa tragem concluzii gresite! 🙂

 6. Este superba cartea. Si nici macar n-am citit -o 😛 . Dar stiu 😀 . O am pe lista si cat de curandvo voi avea. Prea ma atrage 😉

 7. Am citit-o si eu saptamana trecuta si trebuie sa recunosc ca a fost delicioasa pervertirea. Mi-a placut la nebunie transformarea lui Justin de-a lungul actiunii. Iar finalul…ce mai, pe masura asteptarilor.

 8. Am citit cartea zilele trecute desi o aveam luata de ceva timp 😉 ., O carte perversa 😛 . Glumesc 🙂 . Mi s-a parut delicioasa 😉 . Iar personajele cu atat mai mult, mai ales Justin. Se putea altfel???Unde mai pui ca mi-au placut si lectiile 😛 😛
  O carte care se citeste usor si care te binedispune, mai ales ca are si umor 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.