Lansare de carte -Corina Ozon-la Arad

    În seara de 23.09.2016  la :”Tucano Coffe” în Arad Corina Ozon şi-a lansat volumul de povestiri “Până când mă voi vindecă de tine”. Am fost plăcut impresionată de cafeneaua modernă, o cafenea unde poţi răsfoi o carte în timp ce bei o cafea, un suc sau mănânci o prăjitură. Cărţile se găsesc atât în cafenea, unde este un raft de cărţi, dar  şi alte multe cărţi aşezate pe pervazul ferestrei cât şi afară pe terasă.
A fost lume multă, de toate vârstele, moderator d-na Mihaela Livia Popa, iar prezentarea autoarei şi a activităţii sale a făcut-o Dr.Otilia Ţîgănaş, cunoscută scriitoare şi blogger. Corina ne-a prezentat cărţile ei,  trilogia “Amanţii” şi “Până când mă voi vindecă de tine”, şi linia de parfumuri de la Marcman cu cele două: Cati şi Mircea.
Corina m-a rugat să spun şi eu câteva cuvinte despre cărţile ei, mulţumind totodată echipei Literaturii pe Tocuri pentru promovarea ei şi explicând publicului că LPT este un site care promovează literatura şi cultura, şi ajută mult la promovarea autorilor români.
S-au purtat discuţii referitoare la sursele de inspiraţie ale autoarei, la modul cum au fost receptate de public cărţile. Corina ne-a dezvăluit câte puţin şi despre noua ei carte ”Tentaţii” care se va lansa la târgul Gaudeamus.
Am rugat-o pe Corina să transmită câteva gânduri”Literaturii pe Tocuri” şi iată ce a spus:
    “Va pup fetelor de la Literatură pe tocuri. Mulţumesc, Arci că ai venit, că întotdeauna cineva de la voi este mereu prezent când am eu un eveniment, şi vă mulţumesc foarte mult pentru toate interviurile pe care mi le luaţi, pentru faptul că nu mă uitaţi şi mă promovaţi şi-mi sunteţi alături. Un pupic dulce.”
 Mulţumim, Corina Ozon şi mult succes în continuare!lansare-carte-corina-ozon-1lansare-corina-ozon-3

Review overview
5
***Arcidalia Ghenof(Arci)***Sunt o mamă şi o bunică împlinită, pe primul loc fiind întotdeauna familia. Îmi place muzica de calitate, îmi plac călătoriile (din păcate acum doar virtual), îmi place să-mi fac prieteni cu aceleaşi preocupări ca şi mine. Dar marea mea pasiune (aproape un drog) sunt cărţile, citesc orice gen, dar preferatele mele rămân thrillerele. Lecturile m-au ajutat întotdeauna să evadez din cotidian şi să trec peste toate greutăţile. Şi aşa, ca să închei un cerc, în adolescenţă am colaborat la o revistă, acum la un site care simt eu că mă reprezintă, chiar dacă de mult timp nu mai pot purta tocuri. Mă bucur să fac parte din echipa voastră! (mai întineresc şi eu puţin)

12 COMMENTS

 1. Felicitari pentru eveniment, felicitari autoarei si, desigur, felicitari colectivului “Literatura pe tocuri”. In opinia mea, sunteti mai mult decat simpli oameni care detin un site, sunteti niste persoane extraordinare, care chiar pun suflet in ceea ce fac! locco_smiley_37

 2. Felicitari pentru minunata lansare! 🙂 Felicitari si voua, echipa! Sunteti minunati! Cautati sa ne incantati mereu cu noutati, si mereu reusiti, sa stiti asta! Continuati tot asa! Meritati mai mult decat niste aplauze sau o inclinatie, meritati tot binele si toata admiratia noastra! locco_smiley_46 locco_smiley_10

 3. Felicitari pentru eveniment si multumim echipei pentru ca a ales sa impartaseasca si cu noi impresiile acestei lansari.

 4. Multumim tuturor,pentru mine a fost o incantare sa asist la lansare si sa stau de vorba cu Corina.
  Daca aveti ocazia sa mergeti oricand la o lansare a Corinei,este o persoana calda,placauta,deschisa.

 5. Felicitari celor doua doamne foarte dragi sufletului meu ! Felicitari LPT, faceti o treaba minunata ! O asteptam cu drag pe doamna Corina Ozon la Craiova pentru lansarea ultimei carti aparute . locco_smiley_10 locco_smiley_10 locco_smiley_10

 6. Mult succes Corinei! Vreau neaparat sa citesc ,,Pana cand ma voi vindeca de tine”. Abia astept sa pun mana pe ea! locco_smiley_37

 7. Felicitari pentru eveniment. Imi place cum scrie Corina Ozon si sigur ii voi mai citi cartile 🙂 .
  Felicitari Arci pentru participare la eveniment si multumesc pentru impresiile impartasite 🙂

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.