Lansare carte „Blondă în acțiune”

Lansare carte „Blondă în acțiune”, de Eva Anca Hamza

  Eva Anca Hamza a făcut parte de ani de zile din lumea cărților, începând ca simplă cititoare, dezvoltându-și ulterior pasiunea în profesie și lucrând ca editor/corector la diverse edituri, iar ulterior s-a lansat ca autoare.

  După debutul cu cartea „Alzheimer. Scurtă perspectivă asupra unuia dintre cele mai mari mistere ale creierului”, urmat de publicarea unei agende, „Agenda Motivațională”, autoarea revine cu un nou titlu. De data aceasta, o carte inspirațională, menită să motiveze femeile să își urmeze dorința de a lucra de acasă. Intitulată „Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare”, cartea este un manifest pentru urmarea dorinței și transformarea pasiunii în profesie.

  Cartea „Blondă în acțiune” este scrisă în special pentru femei, în scopul de a le încuraja să își găsească curajul și motivația necesare pentru a-și urma visurile și a le transforma în realitate. Eva Anca Hamza, autoarea cărții, își asumă titlul de „blondă în acțiune” pentru a contrazice stereotipurile și a demonstra că femeile pot fi harnice, ambițioase și pot obține succesul în munca de birou desfășurată de acasă.

  Cartea este o combinație de manifest și poveste personală și le oferă cititorilor instrumentele necesare pentru a-și descoperi pasiunea și a o transforma într-o afacere de succes. Eva Anca Hamza împărtășește experiențele ei personale și oferă sfaturi practice pentru a-ți construi propria carieră în mediul de lucru de acasă.

  „Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare” este o sursă de inspirație și încurajare pentru oricine dorește să-și urmeze visurile și să creeze propria carieră de succes. Cartea oferă o perspectivă captivantă asupra muncii de acasă și demonstrează că, indiferent de stereotipuri, oricine poate reuși dacă este determinat și pasionat.

Lansare de carte fizică

  Marți, 8 august 2023, va avea loc lansarea fizică a cărții „Blondă în acțiune”, de la ora 18:00, în Salonta, județul Bihor, la The Museum Speciality Coffee Shop.

  Conform spuselor autoarei, dacă vremea va permite, evenimentul va fi susținut în curtea cafenelei, un loc pe care ea îl numește „evadare în mijlocul orașului”. În schimb, în cazul în care condițiile meteorologice vor fi potrivnice, lansarea va fi susținută în incinta localului, acolo unde a avut loc și lansarea primei sale cărți, „Alzheimer. Scurtă perspectivă asupra unuia dintre cele mai mari mistere ale creierului”.

  Participanții vor avea ocazia să întâlnească autoarea și să primească autografe. Cititorii se vor bucura de oportunitatea de a interacționa cu Eva Anca Hamza și de a discuta despre subiectele abordate în carte.

  Pentru mai multe informații despre cartea „Blondă în acțiune. De la Freelancer la Antreprenoare” și despre evenimentele de lansare, vă rugăm să contactați autoarea la adresa contact@evaancahamza.ro.

Despre autoare:

  Eva Anca Hamza este o autoare tânără, pasionată de munca ei. Este scriitoare de conținut, blogger, editor/corector la Editura Quarto și la Editura Mysterio, PR la Editura Quarto, Social Media Marketing specialist și Trainer pentru Asistenți Virtuali.

Lansări cărți

Lansare carte „Blondă în acțiune”

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.