Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune – un roman Nemi cu dispozitive pe care le pot construi și copiii!

    Editura Nemi de carte pentru copii lansează în această vară  Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune. – un roman cu electromagneți, alarme pentru hoți și alte dispozitive pe care le puteți construi și voi!

     Atenție: conține mister, aventură și proiecte interesante pe care le pot construi și copiii acasă! Recomandat copiilor de peste 9 ani, cartea îi va învăța într-un mod simpatic și atractiv principii de fizică și chimie simple, cu exemple și ilustrații.
     Simpatici și inventivi, Nick și Tesla sunt doi frați gemeni de 11 ani, isteți foc și pricepuți la științe, electronică și intratul în bucluc. Când părinții lor pleacă în mod neașteptat într-o enigmatică misiune de serviciu, cei doi sunt trimiși să stea pe timpul verii cu unchiul lor Newt (pe numele complet Newton Galileo Holt), un savant genial. Și puțin trăsnit. Bine, puțin mai mult trăsnit.
     Însă nu durează mult până când Nick și Tesla își încep propria aventură misterioasă și se apucă să facă în laboratorul unchiului Newt tot felul de mașinării extravagante ca să iasă din încurcături, cum ar fi o pisică-robot, o alarmă pentru hoți sau un dispozitiv mobil de urmărire.

     NEMI este o editură de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira care, prin selecția titlurilor,  îndeplinește dubla funcție a cărților pentru copii: să placă și să educe. Pornind de la ideea că „un copil care citește este un adult care gândește”, linia editorială va avea drept cuvinte-cheie concepte precum: educație, aventură, umor, imaginație sau cunoaștere. Un copil care citește din plăcere va deveni un adult care citește din obișnuință.Pentru a veni în ajutorul părinților și al educatorilor, linia editorială este structurată pe patru categorii de vârstă: Bebe (0-2 ani); Prichindel (2-6 ani); Cadet (6-9 ani); Voinic (9-12 ani). Publicăm cărți ilustrate (atât cărți clasice, cât și cărți scrise și ilustrate de autori contemporani) cărți pentru primele lecturi, menite să facă tranziția de la cărțile ilustrate la romane, romane science-fiction, fantasy și de aventuri pentru copii și cărți de non-ficțiune (cărți de cultură generală, adaptate diferitelor grupe de vârstă și care dezvoltă subiecte variate de la astronomie, științele naturii sau istorie).

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

6 COMMENTS

  1. O carte minunata pentru cei mici.
    Asa ca dragi parinti nu ezitati in a cumpara cartea 🙂

  2. Dupa parerea mea, cartea asta inspira foarte multa creativitate, ceea este foarte bine!

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!