Seria Cvartetul Fairbourne de Madeline Hunter

Seria Cvartetul Fairbourne, de Madeline Hunter-pasiune şi temeritate

  Seria Cvartetul Fairbourne- personaje îndrăzneţe, pasionale care sfidează regulile şi nu se tem de consecinţele faptelor sale. Ştiu ce este dragostea şi luptă pentru a cuceri inima sufletului pereche. Veţi fi surprinşi să descoperiţi o serie plină de entuziasm şi voie bună.

1. Capitularea domnişoarei Fairbourne – The Surrender of Miss Fairbourne 

  O femeie la conducerea unei prestigioase case de licitații londoneze? Ridicol! Totuși aceasta e intenția Emmei Fairbourne după ce tatăl ei moare pe neașteptate, lăsându-i frâiele acestei afaceri extraordinare.

   Desigur, nu e atât de inconștientă încât să facă acest lucru pe față și să sperie colecționarii bogați și clienții fideli. Așa că pune la cale o mică înșelătorie, căutând să angajeze un tânăr chipeș și fermecător care să organizeze licitațiile.

  Totul ar fi decurs bine, fără intervenția enervantă a lui Darius, arogantul conte de Southwaite, care, fără știrea ei, a fost partenerul din umbră al răposatului ei tată, iar acum este coproprietarul casei de licitații Fairbourne.

  Un conte nu are nici un interes să conducă o astfel de afacere – și Darius nu vrea să-i permită acest lucru nici domnișoarei Fairbourne. Fără îndoială, afacerea trebuie vândută.

  Dar încăpățânata Emma nu este ca nici o altă femeie pe care a cunoscut-o, refuzând să-i respecte ordinele.

  Păstrându-și cumpătul, Darius se hotărăște să atace pe alt front. Există și altă metodă de-a o face să capituleze, una cu mult mai plăcută pentru amândoi…

„Sărutul o fermecă. Emma nici măcar nu se gândi prea mult să se opună. Apoi el îi cuprinse capul în mâini, sărutul se adânci şi un potop de minunăţii învinse orice încercare de a formula un refuz.
El o cuprinse în braţe şi ultimul colţişor din mintea ei ştiu că ea se cufundă în tăcere. Ar fi trebui să se retragă acum, dar oh, căldura, atingerea, puterea masculină şi parfumul o ademeniră să se predea. Plăcerile care se dezlănţuiau în ea îi distrăgeau suficient atenţia, dar intimitatea tulburătoare era cea care îi făcu inima să tânjească.”

O sărută, şi pasiunea lui ascundea toate felurile în care o dorea. Se lăsă cu bucurie pradă vrăjii pe care el o arunca asupra ei şi acceptă cu recunoştinţă iubirea care o făcea să se simtă extraordinară.

2. Cucerirea lui lady Cassandra – The Conquest of Lady Cassandra  

  Deopotrivă frumoasa şi extrem de încăpăţânata, Lady Cassandra Varnham sfidează regulile înaltei societăți când refuză să se mărite cu bărbatul care i-a compromis reputația.
Acum, înstrăinată de propria familie, Cassandra încearcă să își asigure un trai decent și să ducă o viață liniștită.

  Bijuteriile pe care le-a scos recent la licitație i-au adus un câștig care îi poate asigura o oarecare liniște, însă obiectul cel mai de preț dintre cele scoase la vânzare nu a fost încă achitat de către cumpărător – chipeșul viconte Ambury.

  Pentru Ambury, este de ajuns să arunce o privire spre Cassandra pentru a și-o imagina alături de el… Nu a hotărât însă din senin să cumpere cea mai scumpă bijuterie vândută de aceasta, ci a avut un motiv bine întemeiat: bănuiește că acea bijuterie fost furată de la familia lui, poate chiar de Cassandra sau de mătușa ei.

   Deși fermecat, Ambury știe că nu trebuie să se lase pradă fanteziilor erotice tocmai cu femeia care l-a distrus pe bunul lui prieten, bărbatul cu care ea a refuzat să se căsătorească.
Pe măsură ce relația lor devine tot mai apropiată, pasiunea ce izbucnește între ei va scoate la lumină secrete care vor schimba definitiv viețile amândurora…

Sărutul acela nu putea fi numit cumpătat. Cassandra observă asta cu partea de minte care nu fusese complet uimită. Da, poate un pic rigid, dar nu într-un sens rău. Fusese sărutată de îndeajuns de multe ori ca să aprecieze nuanţele, iar felul în care se purtase el cu ea denota atât o blândă seducţie, cât şi autoritate.”

„O sărută apăsat şi senzual, ca şi cum aşteptase să facă asta. Îi sprijini capul în mâna lui, îi îmbrăţişă corpul şi o trase aproape de el, astfel încât să o poată cuprinde în braţele lui.” 

Nu avea să fie o pasiune năvalnică, scăpată de sub control. Ambury nu avea să fie un bărbat care să consimtă la sărutări şi plăceri. Nu erau fantasme de iubire la adăpostul cărora să se retragă.

3. Complicaţiile dragostei – The Counterfeit Mistress  

   Refugiată în Anglia din cauza războiului din Franța, frumoasa Marielle Lyon pretinde că este nepoata unui aristocrat executat în timpul revoluției, dar nu se amestecă prea mult cu înalta societate londoneză. În plus, nu face nimic ca să contrazică bârfele că ar fi spioană, căci cu cât sunt mai mulți ochi ațintiți asupra ei, cu atât mai protejată va fi – și cu atât cresc șansele de a-și îndeplini planul pus la punct de multă vreme.

    Fost ofițer și rămas un adevărat războinic în adâncul sufletului, Gavin Norwood, vicontele Kendale, nu este deloc interesat de frivolităţile societății în care titlul îl obligă să se învârtă. După tot ce a văzut în timpul războiului, Kendale nu are încredere în francezi, așa că, deși retras din armată, a creat o rețea de supraveghere a coastei engleze pentru a demasca agenții sub acoperire.

   Și e convins că a găsit unul în Marielle. Dornic să nu își scape din ochi tentanta pradă, Kendale este pregătit să o confrunte pe Marielle cu dovezile pe care le-a acumulat și să afle numele contactelor ei. Însă misterioasă franțuzoaică se dovedește mai fermecătoare și mai vicleană decât a anticipat, așa că, pentru a afla adevărul, Kendale este pregătit chiar și să joace jocul seducției…

4. Pariul unui gentleman-The Accidental Duchess 

Pariul unui gentleman-The Accidental Duchess 

   Lady Lydia ar face orice să scape de bărbatul care o șantajează și care ar putea expune o scrisoare scandaloasă pe care o scrisese ea cândva. Este pregătită să joace cărți pentru o sumă mult prea mare pentru puterile ei, ca să își răscumpere manuscrisul. Dar adversarul ei este mult mai interesat să îi cucerească inima, decât banii.

  Când Lady Lydia Alfreton este șantajată din cauza conținutului șocant al manuscrisului unui roman pe care l-a scris cândva, ea trebuie să recurgă la cele mai disperate măsuri ca să strângă banii pentru a răscumpăra paginile incriminatoare.
Singura soluție este să accepte un vechi pariu propus de arogantul și periculosul duce de Penthurst, un bărbat pe care l-ar putea jecmăni – și este convinsă că va câștiga.

   Penthurst a ajuns de mult la concluzia că Lydia este o femeie pe care căutarea aventurilor ar putea s-o bage în cele mai nebunești necazuri. Dar chiar și el este deosebit de surprins când ea îi face o vizită acasă și se declară dispusă să-și parieze inocența pentru zece mii de lire – un pariu pe care el i-l propusese în glumă, doar ca s-o avertizeze să renunțe la jocurile de noroc.

   Când pierde la simpla extragere a unei cărți, Lydia este șocată. Acum are două probleme cu care trebuie să se confrunte: un șantajist hoărât s-o facă să plătească și un duce hotărât să-i îmblânzească purtarea rebelă. Un singur pas greșit, și Lydia va fi compromisă – sau legată de gentlemanul seducător care o poate îmblânzi.

Se trezi în ea dorinţa de a face ca acele senzaţii să continue, precum o voce nouă care îi şoptea voinţei.

„..nici măcar cu dragostea pe care o simţise faţă de Lakewood. Chiar şi atunci când cedase în faţa celor mai emoţionale fantezii de fetişcană, nu ghicise niciodată potenţialul de sălbăticie pe care îl simţise imediat dincolo de marginile sărutului lui.” 


„Acum plutea. Conştientă doar de o plăcere atât de intensă, încât nu avea cum să fie reală. O inundă, apoi se strânse tot mai mult, sporind în intensitate, înspăimântând-o.
Brusc, o senzaţie ca un şoc explodă din centrul intensităţii şi o făcu fărâme, azvârlind-o în întuneric. O străbătură valuri de extaz cât timp rămase în locul acela nepământesc.” 


 Fairbourne Quartet Series

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Serii cărţi

Colecţia Cărţi Romantice

Seria Cvartetul Fairbourne de Madeline HunterSeria Cvartetul Fairbourne de Madeline Hunter

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.