Lansare – Manualul amantului perfect de Robert Dubois

Lansare – Manualul amantului perfect de Robert Dubois

iata-ma_manualul_amantului_perfectAutorul Robert Dubois a ajuns in Romania cu romanul sau de debut, “Manualul amantului perfect”, lucrare descrisa ca fiind „controversata, onesta si deconcerntrant de sincera”.
„Manualul amantului perfect este un ghid practic despre cum poti atinge partile cele mai profunde ale unei femei dincolo de simpla atingere a pielii. Din acest motiv consideram ca acest volum e foarte necesar pentru a invata cum sa fii un iubit mai bun.“ Readers’ Favorite

Debutul scriitorului Robert Dubois, este o opera literara in doua etape, scrisa pentru orice barbat ce dorește sa gaseasca femeia visurilor lui. Este un roman sincer si direct, care a starnit controverse în Europa si America. Este bazat pe experienta de viata a autorului, un barbat carismatic, care si-a petrecut mai bine de douazeci de ani rafinandu-si abilitatile de iubit.

Timp de mai bine de 20 de ani mi-am dedicat timpul, viata personala, femeilor altor barbati. Si am marea satisfactie ca, fara nici o exceptie, familiile lor nu s-au destramat. Am incercat mereu sa ma expun obiectiv la orice problema de cuplu care imi era prezentata si am reuşit ni majoritatea cazurilor sa ofer un raspuns contructiv. Nu am incurajat niciodata divortul, dimpotriva. Intotdeauna, atunci cand o femeie se regasea, puneam punct relatiei si mergeam mai departe. Am fost nevoit doar in cateva cazuri sa inchei o relatie din alte motive, cum ar fi dorinta unor femei de a avea controlul asupra mea sau, mai rau, care doreau sa divorteze pentru a fi cu mine.”, spune autorul.

Dubois sustine ca femeia trebuie iubita, tratata cu respect si cu multa rabdare, motive pentru care prima parte a romanului sau este dedicata regulilor si sfaturilor practice de seductie. El creioneaza un stil de conduita masculina cu exemple elecvonte unui iubit modern, care demonteaza mitul potrivit caruia numai barbatii tip Adonis pot cuceri femei frumoase.

In a doua parte a cartii sale, Dubois povesteste clipe edificatoare cu diversele femei din viata sa, cum s-a comportat cu ele, prin ce situatii a trecut si cum a ajuns sa traiasca povești de dragoste frumoase fara complicatii sau repercursiuni dureroase.

Volumul tradus din limba originala, la Editura Iata-ma, se poate gasi atat in librariile fizice din Romania, cat si on-line. De asemenea, varianta in limba romana este valabila si pe Kindle.

Robert Dubois este consultant in comunicare corporatista la o multinationala austriaca. “Robert Dubois” este un pseudonim literar.

Pentru mai multe detalii, vizitati:

www.duboisrobert.com

facebook.com/theperfectlovershandbook

twitter.com/IamDubois

Despre Editura Iata-ma

Editura Iata-ma! aduce publicului din Romania carti din toate domeniile, scrise atat de autori autohtoni, cat si de autori internationali. Este pe piata din anul 2013.

Sursa comunicatedepresa.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.