Magia umbrei - Nora Roberts

Magia umbrei, de Nora Roberts

Titlul original: SHADOW SPELL

An aparitie: 2014

Seria The Cousiness O’Dwyer Trilogy : 1. Dark Witch-Magia Destinului 2. Shadow Speel-Magia Umbrei 3. Blood Magick-va fi publicat in oct.2014

Detalii carte

   Magia umbrei – Nora Roberts – Colectia Carti Romantice

In aceasta a doua carte din trilogie se continua povestea verilor O’Dwyer: Branna, Connor, Iona – si consolidarea prieteniei lor cu Meara, Boyle si Fin. O poveste in care legendele si folclorul irlandez este prezent.

2 (10)In aceasta nou volum aflam povestea lui Connor si a Mearei si rolul sau in incercarea de a-l invinge pe vrajitorul Cabhan.
Cei sase prieteni isi vor uni puterile pentru a lupta impotriva magiei negre a lui Cabhan. Acesta vrea sa distruga magia familiei O”Dwyer, deoarece prima vrajitoare Dark Wich – Sorsha, a trecut puterea si magia celor trei copii Brannaugh, Eomon si Teagan, putere care se transmite si grupului celor sase. Ca sa ii poata invinge Cabhan, va trebui sa rupa o bucatica din acest cerc, prin suprimarea a cel putin unuia dintre prieteni. El isi transfera magia intr-o umbra, care ii permite sa ii urmareasca si sa astepte oportunitatea unui atac. Este bine mascat incat nici macar „vrajitoarele” noastre nu-i pot simti prezenta, decat foarte tarziu. Atentia lui este indreptata catre Meara si Connor. Ar vrea sa o ucida pe Meara, slabind astfel cercul.

Puterile celor sase prieteni cresc pe zi ce trece si fiecare isi pune in aplicare puterile (minte, inima, corp) pentru a-l invinge pe vrajitor inainte ca acesta sa-I distruga. Ei se intalnesc regulat pentru a se bucura fiecare de compania prietenilor, sa faca planuri sa-si dea putere pentru a invinge fortele raului.
Meara si Connor se cunosc de multa vreme si sunt prieteni, dar dupa ce asupra lui Connor este aplicat un atac si acesta este ranit-cei doi isi dau seama ca intre ei nu este numai prietenie , era ceva mai mult. Isi dau seama de sentimentele lor.Sunt facuti unul pentru celalalt. Chiar daca, o multime de femei gasise drumul spre patul lui Connor-niciuna nu isi gasise locul in inima lui. El simtea mereu ca astepta pe cineva.

Connor este incantat de aceasta descoperire si accepta aceste sentimente, pe care vrea sa le dezvolte. Intre cei doi au loc scene pasionale, frumoase, numai ca, Meara este reticenta in a se implica prea mult. Ea lupta nu numai cu magia lui Cabhan, dar si cu proprii demoni (dragostea ei pentru Connor).

Parintii ei avusese o poveste de dragoste frumoasa, dar tatal ei abandonase familia cu mult timp in urma. Ea poarta in suflet teama de a nu se repeta povestea.

Cercul incearca sa-si construiaesca magia lor pentru confruntarea cu Vrajitorul (prietenie, dragoste, legaturi de sange) sa le ofere sufucienta putere pentru a distruge magia neagra care dureaza de secole.
Vor reusi? Cum se va desfasura iubirea celor doi, Connor si Meara? Va reusi Meara sa mearga mai departe? Cercul va fi sau nu rupt de Cabhan?

Daca vreti sa aflati mai multe cititi cartea “Magia Umbrei”, de Nora Roberts, care a aparut in colectia „Carti Romantice”, in data de 11.04.2014.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

 Autor: Iasmy

5 COMMENTS

  1. Daca ati citit primul vol. sau daca doar ati cumparat prima carte, eu cred ca si acest al doilea vol. nu trebuie sa lipseasca din biblioteca.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.