Moştenitoarea, de Jennifer Delamere

Titlul original: An Heiress At Heart
Seria Love’s Grace: 1.Moştenitoarea (An Heiress At Heart-2013)/ 2. A Lady Most Lovely(2013)/ 3.A Bride For The Season (2014)
Cotaţie Goodreads: 3.80

DETALII CARTE

Cartea de debut a autoarei Jennifer Delamere

Un nou început!

O indiscreție tinerescă a costat-o pe Lizzie Poole mai mult decât onoarea ei. După cinci ani trăiţi în exil, în cele din urmă se întoarce acasă, dar cu o viață secretă. Dorinţa înainte de moarte a celei mai bune prietene a ei Ria, a fost ca Lizzie să-și asume identitatea ei şi să revină la Londra, încercând sa repare ceea ce a distrus. Având o asemănare izbitoare cu prietena ei, și cunoscând mai multe secrete decât înainte, Lizzie pornește într-o călătorie care îi va ispiti inima ei necugetată din nou. . .
Geoffrey Somerville, angajat ca si cleric se îmbogăţeşte brusc atunci când moşteneşte titlul de Lord Somerville. Acum el este invitat la fiecare petrecere și căutat de majoritatea mamelor cu fete de măritat din înalta societate a Londrei. Cu toate acestea, singura femeie care i-a capturat inima este cea pe care nu o poate avea: tânăra văduvă a fratelui său, Ria. Datoria îi cere sa îşi nege sentimentele, dar inima lui tânjește după frumusețea misteriosă.
Viitorul şi dragostea acestor doi tineri îşi poate găsi drumul numai dacă Lizzie va avea puterea sa îşi împartăşească secretul şi să creadă în dragostea adevarată..
Această primă carte a trilogiei Love’s Grace explorează temele de onoare, familie și credință într-un echilibru plin de farmec, sentiment și suspans.
Tensiunea romantică dintre Lizzie și Geoffrey este extrem de prezentă, dar scenele de dragoste grafice sunt complet absente, însă acest fapt nu ştirbesc din frumuseţea poveştii și poate fi un deliciu pentru cei care preferă o abordare mai delicată.
Jennifer Delamere ţese detalii istorice bogate într-o frumoasă poveste de dragoste, durerosă, deoarece primează încrederea acordată pe care eroina nu vrea să o tradeze şi dorinţa de a avea a doua sansă.

Romantism, rascumpărare, onoare, iertare, dragoste adevărată.

Cartea “Moştenitoarea” de Jennifer Delamere, apare în colecţia “Iubiri de poveste”-Libertatea în data de 25.04.2015.

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

8 COMMENTS

  1. Sigur voi cumpara cartea. Ma tenteaza descrierea si vreau sa vad cum scrie aceasta autoare.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!