MOȘTENITOAREA de Courtney Milan - seria Frații tenebrelor - Iubiri de poveste

Moștenitoarea, de Courtney Milan – Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021

Moștenitoarea

Courtney Milan

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021

Editura Alma/Litera

Seria Frații tenebrelor: 1. Războiul ducesei – The Duchess War, 2. Moștenitoarea – The Heiress Effect, 3. The Countess Conspiracy, 4. The Suffragette Scandal

Moștenitoarea, de Courtney Milan love books

Din 08.11.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

   Domnișoara Jane Fairfield nu poate face nimic bine. Când este în compania altora, spune întotdeauna ce nu trebuie sau vorbește prea mult. Oricât de scumpe ar fi, rochiile ei nu cadrează deloc cu moda. Nici măcar zestrea ei imensă nu o poate salva de la a fi obiectul batjocurii tuturor.
Și este exact ceea ce își dorește. Ar face orice, chiar și să riște umilința, dacă asta înseamnă că poate rămâne nemăritată și se poate asigura că sora ei nu pățește nimic.
    Domnul Oliver Marshall trebuie să facă totul cum dictează înalta societate. El este fiul bastard al unui duce, crescut în condiții umile, și intenționează să dea voce și putere oamenilor de rând. Dacă face un pas greșit, nu va avea niciodată șansa de a realiza ceva. Nu e bine pentru el să vină în ajutorul femeii nepotrivite. Cu siguranță, nu trebuie să se îndrăgostească de ea. Dar există ceva la încântătoarea și curajoasa Jane, căreia nu-i poate rezista… chiar dacă asta ar putea însemna ruinarea amândurora.
  Veți citi întreaga poveste în romanul Moștenitoarea de Courtney Milan, al doilea volum al seriei „Frații tenebrelor“. De luni, 8 noiembrie, la chioșcurile din toată țara.

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks #historicalromance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.