O familie aproape normală de Mattias Edvardsson

O familie aproape normală, de Mattias Edvardsson – Editura Trei – prezentare

O familie aproape normală

En helt vanlig familj

 Mattias Edvardsson

Editura Trei 

Limba originală: suedeză

Traducere de: Iulia Dromereschi

Număr pagini: 512

Anul apariţiei: 2019

   O familie aproape normală de Mattias Edvardsson thriller alert.

Credința unui tată.
Loialitatea unei fiice.
Moralitatea unei mame.

   În această poveste complicată despre dragoste și crimă, un eveniment înfiorător îi face pe membrii unei familii aproape normale să pună la îndoială tot ceea ce credeau că știu despre viaţa lor – și unul despre celălalt.
Stella Sandell, o adolescentă de 19 ani, este acuzată că a ucis cu brutalitate un bărbat. Fata provine dintr-o familie respectabilă – ce motive ar fi avut să cunoască un om de afaceri dubios, darămite să-l omoare?
Tatăl Stellei – preot și mama ei – avocat specializat în drept penal descoperă că standardele morale le sunt puse la încercare în timp ce își apără fiica, străduindu-se să înţeleagă de ce poliţia o suspectează.
Construit pe trei voci narative, romanul lui Mattias Edvardsson aduce în discuţie subiecte dificile: Cât de bine îţi cunoști copiii? Cât de departe ai merge ca să-i protejezi?

Un thriller alert, care vorbește despre compromisurile pe care le facem pentru a împlini așteptările celor dragi.” – New York Times Book Review

Edvardsson îmbină cu măiestrie tema sacrificiului și a vinovăţiei părintești într-o poveste de familie profundă și emoţionantă.” – Kirkus Reviews

Un roman captivant despre situaţii-limită și provocările psihologice pe care acestea le presupun.” – Booklist

  Mattias Edvardsson este profesor și locuiește în Löddeköpinge, Suedia, împreună cu familia sa. Este autorul mai multor romane pentru adulţi și adolescenţi.
Bestseller în Suedia, cu peste 150 000 de exemplare vândute, O familie aproape normală se află în curs de publicare în 30 de ţări.

   „Când scriu, mă gândesc la mine ca la un actor. Trebuie să încerc să devin personajul care spune povestea și să folosesc limbajul lui. M-am simţit foarte bine scriind partea Stellei – dat fiind că e o fată inteligentă, puternică și cu opinii ferme. Și foarte diferită de mine.” – Mattias Edvardsson

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Recenzii Cărti Thriller

Editura Trei

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.