O alegere imposibilă de Laurie Frankel

O alegere imposibilă, de Laurie Frankel – Editura Rao – prezentare

O alegere imposibilă

This is How It Always Is

Laurie Frankel

Editura Rao

Număr pagini: 448

An apariţie:  2019

Dramă

4,26 Goodreads

      O alegere imposibilă, de Laurie Frankel – o carte despre revelații, transformări. Când Rosie, Penn și cei patru fii întâmpină venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei, nimeni nu e surprins de faptul că bebelușul e un alt băiețel. Dar Claude nu e ca frații săi. Într-o zi se îmbracă într-o rochie și refuză să o mai dea jos. Vrea să aibă părul atât de lung, încât să stea pe el. De fapt, el vrea să fie fată atunci când o să fie mare. Rosie și Penn nu intră în panică la început. Până la urmă, copiii trec prin tot felul de etape, și să-ți imaginezi că ești altcineva e distractiv. Dar nu peste mult timp întreaga familie ajunge să păstreze secretul lui Claude. Până când într-o zi adevărul iese la iveală…

   Este o carte despre revelații, transformări, povești și despre familie. Schimbările sunt întotdeauna dificile, miraculoase și din nou dificile. Să devii părinte e un salt în necunoscut, cu inima plină de speranță și de dragoste. Copiii cresc, dar nu sunt întotdeauna așa cum se așteaptă adulții să fie. Familiile care păstrează secrete nu pot să le păstreze la nesfârșit.

   Laurie Frankel este autorul celor mai bine vândute trei romane New York Times – This is How It Always Is,The Atlas of Love, Goodbye for Now.  Locuiește cu familia pe un deal foarte abrupt din Seattle. De asemenea, este fană a baseball-ului, iubitoare de teatru, practicantă de yoga, expertă în virgule și o mare cititoare.

Editura Rao

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.