O propunere scandaloasa - Ashley Macnamara - prezentare carte

O propunere scandaloasă de Ashley Macnamara

Titlul original: A Most Scandalous Proposal

Seria A Most: 1 Most Scandalous Proposal – O propunere scandaloasă,  2 A Most Devilish Rogue – Doar dragostea contează

Cotaţie Goodreads: 3.62

DETALII CARTE

O carte de debut promiţătoare.

Ashlyn Macnamara aduce toată eleganța şi romantismul din perioada regency la viaţă cu această poveste cu mize mari de scandal şi pasiune sinceră.

Povestea a două surori care au o dragoste adevărată una faţă de cealaltă, sentimentele lor fiind la fel de puternice şi asemănătoare, dar foarte diferite în visele lor.

Julia fiind o sceptică în privinţa dragostei, nu crede în ea, este considerată de gheaţă, şi din această cauză nici nu este interesată de căsătorie. Sophia în schimb este foc, crede în iubire, este îndrăgostită nebuneşte şi abia aşteaptă să se căsătorescă cu bărbatul pe care crede că îl iubeşte-contele Clivesden.
Dar lucrurile vor fi răsturnate. Contele Clivesden îşi indreaptă atenţia către Julia. Acest individ se foloseşte de tot felul de scheme să o prindă pe Julia în plasa lui. Când îşi dă seama de toate acestea, Julia începe să se ţină la distanţă, dar nu va fi suficient.

Trebuie să găsească o soluţie să rezolve problema. Şi găseşte: O propunere scandaloasă pe care o va face prietenului din copilărie, Benedict Revelsoke. Preferă să fie distrusă în ochii societăţii decât să îi provoace durere surorii ei.

Viaţa Sophiei va urma şi ea o altă cale, în drumul ei apare un bărbat plin de secrete şi mistere- Rufus, contele de Highgate.

Printr-o serie de evenimente intenţionate dar şi accidentale, cele două se trezesc logodite .
Două poveşti care vor merge în paralel. Julia-Benedict şi Sophia-Rufus.

Avem pasiune, dragoste adevărată, bărbaţi neclintiţi în deciziile lor, femei puternice. Dar oare cum se vor desfăşura lucrurile? Care va fi finalul?

Cartea „O propunere scandaloasă” de Ashley Macnamara, apare în colecţia „Iubiri de poveste” împreună cu ziarul Libertatea în data de 02.05.2015.

 

8 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.