Pacatul originar de Lisa Jackson-Colectia „Carti Romantice”

Pacatul originar de Lisa Jackson-Colectia „Carti Romantice”

Pacatul originar de Lisa Jackson

Titlul original: Born to Die

Seria Selena Alvarez and Regan Pescoli 1. Left To Die (2008) 2. Chosen To Die (2009) 3. Pacatul originar (Born to Die-2011) 4. Afraid to Die (2012) 5. Ready to Die (2013) 6. Deserves To Die (2014)
7. Never Die Alone (2015)

Cotatie Goodreads: 4.06

Dupa moartea misterioasa a doua femei care seamana izbitor cu Dr. Kacey Lambert, detectivul Selena Alvarez suspecteaza crima, iar Kacey se teme ca poate fi urmatoarea victima atunci cand incepe sa observe conexiuni intre ea si femeile moarte.
Dr. Kacey Lambert traieste acum linistita intr-un orasel din Montana-Grizzly Falls. Dupa ce a trecut printr-un divort acum simte ca viata ei a intrat pe un fagas linistit. Dar toata aceasta liniste este pandita din umbra de trecutul care se apropie cu pasi repezi si de care Kacey inca nu stie.
Primele semne apar atunci cand Kacey citeste despre sinuciderea cu o supradoza a unei actrite, Shelly Bonaventura. Ce era suspect ? : faptul ca, actrita seamana izbitor cu ea. Cea de-a doua victima ii intareste convingerea ca, ceva nu este in regula deoarece si aceasta victima avea aceeasi asemanare.

Moartea a doua femei care par identice cu ea nu poate fi decat ceva suspect, chiar daca totul duce catre morti din cauze naturale.
Unul dintre cele doua cadavre contine urme de otrava in sange, iar asta face ca echipa de detectivi formata din Selena Alvarez si Reagan Pescoli sa suspecteze ca, ceva nu este in regula. Dar ele nu pot gasi nicio legatura intre cele doua crime decat asemanarea dintre femei. Ce se mai observa este faptul ca aceste femei avusesera o oarecare legatura cu O’Halleran, cu care Kasey se intalnea de scurt timp.
Echipa isi incepe ancheta, dar inte timp decesele continua: o femeie cade de pe o stanca, o mama are un accident pe un dig, o alta se loveste de un copac-dar toate arata la fel.
Toate aceste femei se pare ca mor din cauze naturale, sau accidente imprevizibile, pare sa nu fie nimic suspect decat ca: toate parca ar fi surori gemene.
Kacey nu si poate explica de ce toate aceste femei care arata ca ea isi gasesc moartea. Isi da seama ca poate fi urmatoarea victima si refuza sa stea cu mainile in san. Isi incepe propria ei investigatie, incercand sa afle motivul si cine este criminalul, dar si legatura dintre toate aceste „surori”.
Kacey stie ca este o chestiune de timp inainte ca ea sa fie urmatoarea victima pe lista celor care s-au nascut pentru a muri.
Cum vor decurge lucrurile? Care este legatura dintre victime? Cine este criminalul? V-a scapa Kacey?

Aflam in cartea : „Pacatul originar” de Lisa Jackson ce apare in colectia „Carti Romantice” impreuna cu revista Libertatea pentru femei din data de 05.12.2014.

 

Autor: Iasmy

9 COMMENTS

  1. Eu nu am luat cartea,nu m-a atras.In colectia a mai aparut o carte scrisa de Lisa Jackon,am citit-o si nu prea mi-a placut,deci de data asta am spus pas

  2. Am cumparat cartea si ma apuc de ea.Primele doua carti din serie nu au fost traduse la noi si tocmai din acest motiv ma intreb de ce nu au inceput cu primul.Celelalte carti aparute la ed.Orizonturi fac parte din alta serie.
    Lilah,stai sa o citesc si pe urma revin cu impresii ca sa stii daca se merita sa o cumperi 😉

  3. Am terminat de citit cartea si Am notat-o cu un 9,6.M-a tinut in suspans pana spre final si recunosc ca desi am ponegrit-o pe Leanna pt ca si-a parasit copilul si sotul(pe Eli si Trace),mi-a castigat respectul la final,cand am inteles motivul…si prin faptul ca a revenit sa regleze conturile .Trace,cowboy-ul care a avut o aventura cu una dintre femeile ucise si care a ajuns sa se indragosteasca de Kacey,mi-a placut tare mult.
    Actiune alerta,suspans,dragoste…toate acestea sunt prezente in carte.Cowboy-ul Trace si doctorita Kacey se ajuta reciproc in aceasta nebunie in care mai multe femei care seamana izbitor sunt omorate una cate una.Toate femeile s-au nascut in Helena ,Montana la aceeasi clinica…dar de ce sunt omorate? Asta veti afla voi.
    Si da,imi doresc sa mai citesc carti de Lisa Jackson.Am mai citit de ea – O minte diabolica si cartile din seria New Orleans:Fiorul mortii,Paienjenisul terorii,Suflete pustiite,Iubire vinovata .Ma bucur ca si Pacatul originar din seria Selena Alvarez and Regan Pescoli s-a ridicat la nivelul celorlalte. Mi-ar fi placut sa vad traduse primul si al doilea volum din aceasta serie,sa vad momentul in care Regan Pescoli l-a cunoscut pe Nate Santana.De asemenea ,mi-ar place sa vad ce se intampla cu Selena Alvarez..pana la urma are vreo sansa sa lege o relatie cu seful sau ?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.