Lordul ispitei de Lorraine Heath

Titlul original: Lord of Temptation
Seria: The Lost Lords Of Pembrook :1. Ispitirea unui duce (She Temms The Duke-2012), 2. Lordul ispitei (Lord Of Temptation -2012), 2.5. Deck The Halls With Love -2012, 3.Lord Of Wicked Intentions-2013
Cotaţie Goodreads: 3.98

Trei tineri moştenitori : Sebastian Easton, Tristan Easton şi Rafe Easton. Sunt închişi de către un unchi avar şi fără scrupule în turnul Pembrook. Vor scăpa dar îşi fac promisiunea de-a se întoarce într-o zi pentru a-şi revendica drepturile primite la naştere.

vol. 2-Lordul ispitei (Lord of Temptation-octombrie 2012)

După ce, la un moment dat, el a fost Lordul Tristan Easton – acum el este Crimson Jack, un corsar notoriu ce călătorește alături de amanta lui -marea. Dar toate acestea se vor schimba atunci când se angajează în protecţia rafinatei Lady Anne Hayworth într-o călătorie plină de pericol şi seducţie …
Anne o frumuseţe cu ochi albaştri este bulversată atunci când căpitanul îi cere un sărut ca plată, şi îşi exprimă dorinţa de-a o păstra alături de el. Ea nu a cunoscut o ispită ca aceasta – şi pentru a-şi proteja inima, ştie că trebuie să-l lase în urmă.
Cu toate acestea, Tristan nu poate uita cu usurinţă frumuseţea Annei – şi când se întâlnesc din nou într-o sala de bal la Londra, el promite că nu o va pierde a doua oară. Pasiunea de foc reaprinsă îi poartă în ape necunoscute, dar poate iubirea să îl facă să îşi gasească drumul spre casă?
Lordul Tristan Easton, sexy, spiritual, piratul elegant, pasionat de aventură îşi ascunde cu mare grijă cicatricile emoţionale lăsate de trecut. Atunci când s-a îndepărtat de Pembrook, şi-a jurat să nu se plângă şi să uite toate nedreptăţile vieţii. Şi-a construit un zid în jurul inimii ca nimeni şi nimic să nu-l mai poată răni. Pare insensibil la tot ceea ce-l înconjoară dar…..
Întalnirea şi aventura cu frumoasa Anne va reuşi oare să schimbe ceva din aventurosul pirat? Va reuşi el să renunţe la iubirea vieţii lui-marea- în detrimentul unei iubite în pieptul căreia bate o inimă? Anne, va putea să lase în urmă iubirea pentru logodnicul ei şi să se daruiască lordului Tristan? Se vor lăsa amândoi ispitiţi de dragoste sau fiecare îşi va continua drumul vieţii separat?

Cartea Lordul ispitei de Lorraine Heath, apare în colecţia “Iubiri de poveste” și poate fi achiziționată împreună cu ziarul Libertatea, în data de 04.04.2015.

Autor: Iasmy
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.