Lordul ispitei – Lorraine Heath – Colectia „Iubiri de poveste”

Lordul ispitei – Lorraine Heath – Colectia „Iubiri de poveste”

Lordul ispitei - Lorraine Heath - Colectia

Lordul ispitei de Lorraine Heath

Lordul ispitei – Lorraine Heath

Titlul original: Lord of Temptation
Cotaţie Goodreads: 3.98

Seria Lorzii pierduţi / Lost Lords of Pembrook

1 She Tempts the Duke – Ispitirea unui lord
2 Lord of Temptation – Lordul ispitei
3 Lord of Wicked Intentions – Intenţii vinovate

Trei tineri moştenitori : Sebastian Easton, Tristan Easton şi Rafe Easton. Sunt închişi de către un unchi avar şi fără scrupule în turnul Pembrook. Vor scăpa dar îşi fac promisiunea de-a se întoarce într-o zi pentru a-şi revendica drepturile primite la naştere.

vol. 2-Lordul ispitei (Lord of Temptation-octombrie 2012)

După ce, la un moment dat, el a fost Lordul Tristan Easton – acum el este Crimson Jack, un corsar notoriu ce călătorește alături de amanta lui -marea. Dar toate acestea se vor schimba atunci când se angajează în protecţia rafinatei Lady Anne Hayworth într-o călătorie plină de pericol şi seducţie …
Anne o frumuseţe cu ochi albaştri este bulversată atunci când căpitanul îi cere un sărut ca plată, şi îşi exprimă dorinţa de-a o păstra alături de el. Ea nu a cunoscut o ispită ca aceasta – şi pentru a-şi proteja inima, ştie că trebuie să-l lase în urmă.
Cu toate acestea, Tristan nu poate uita cu usurinţă frumuseţea Annei – şi când se întâlnesc din nou într-o sala de bal la Londra, el promite că nu o va pierde a doua oară. Pasiunea de foc reaprinsă îi poartă în ape necunoscute, dar poate iubirea să îl facă să îşi gasească drumul spre casă?
Lordul Tristan Easton, sexy, spiritual, piratul elegant, pasionat de aventură îşi ascunde cu mare grijă cicatricile emoţionale lăsate de trecut. Atunci când s-a îndepărtat de Pembrook, şi-a jurat să nu se plângă şi să uite toate nedreptăţile vieţii. Şi-a construit un zid în jurul inimii ca nimeni şi nimic să nu-l mai poată răni. Pare insensibil la tot ceea ce-l înconjoară dar…..
Întalnirea şi aventura cu frumoasa Anne va reuşi oare să schimbe ceva din aventurosul pirat? Va reuşi el să renunţe la iubirea vieţii lui-marea- în detrimentul unei iubite în pieptul căreia bate o inimă? Anne, va putea să lase în urmă iubirea pentru logodnicul ei şi să se daruiască lordului Tristan? Se vor lăsa amândoi ispitiţi de dragoste sau fiecare îşi va continua drumul vieţii separat?

Cartea Lordul ispitei de Lorraine Heath, apare în colecţia „Iubiri de poveste” și poate fi achiziționată împreună cu ziarul Libertatea, în data de 04.04.2015.

Autor: Iasmy

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.