Parcurile din Bucuresti devin biblioteci in aer liber

Parcurile din Bucuresti devin biblioteci in aer liber

by -
6

parcurile-din-bucure-ti-devin-biblioteci-in-aer-liberIncepand din 8 iulie, pana pe 31 august, editura Litera transforma parcurile din Bucuresti in biblioteci in aer liber.

 

In aceasta vara Litera ofera tuturor impatimitilor de lectura posibilitatea de a citi si rasfoi peste 100 de carti din oferta sa editoriala: povesti cu eroi si zane sau carti de neuitat ale copilariei pentru cei mici, fictiune, istorie, carti practice si de divertisment pentru cei mari. 

In parcurile Cismigiu, Alexandru Ioan Cuza si Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte isi doresc. Volumele pe care le veti regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro – castigatoarea premiului Nobel pentru Literatura in anul 2013, Sanatate si nutritie, Biblioteca pentru toti copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom si Jerry.

Bibliotecile Litera se afla in:

Parcul Cismigiu: intrarea de la Conservator, langa restaurantul La biblioteca;

Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Gradina Valorilor Romanesti

Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR sau Titan): intrarea Liviu Rebreanu

 

Bibliotecile in aer liber fac parte din campania de incurajare a cititului pe care Editura Litera o sustine cu ocazia implinirii a 25 ani de existenta.

 

Sursa comunicatedepresa.ro

6 COMMENTS

  1. Superba initiativa,asa cei care nu isi permit cartea o vor putea citi de aici.
    Poate cu timpul se vor face si in alte zone ale tari. locco_smiley_19

  2. Buna initiativa ! In timpul plimbarilor prin Bucuresti,o sa trec si prin aceste parcuri ,sa vad cum sta treaba.Dar si asa,stau si ma gandesc cat de frumos ar fi sa vad in cam toate parcurile ,oameni citind carti… 🙂

  3. o initiativa foarte buna.Acum cativa ani era o caravana numita caravana Bookland care vizita marile orase si punea la vanzare cartile,care oricum preturile nu erau prea atragatoare.

    • Ar fi bine daca s-ar proceda asa si in alte orase mai mici, nu doar in capitala. Dragi bucuresteni, va invidiez, majoritatea editurilor va rasfata.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.