Literaturapetocuri.ro – un deceniu de povești și experiențe literare

Literaturapetocuri.ro – un deceniu de povești și experiențe literare

by -
7
Literaturapetocuri.ro - un deceniu de povești și experiențe literare

Literaturapetocuri.ro – un deceniu de povești și experiențe literare

   Astăzi sărbătorim un deceniu de povești de la începutul călătoriei noastre și lansarea site-ului  Literaturapetocuri.ro! Deși nu ne vine să credem cât de repede s-au evaporat acești ani, mărturisim că este o ocazie minunată să reflectăm la toate acele momente speciale și să vedem cât de mult ne-am dezvoltat.

  Când ne-am aventurat în lumea bloggingului, nu am fi putut să ne imaginăm cât de multe hopuri ne așteaptă în această călătorie și cât de puține cunoștinte aveam la bază. Însă pasiunea și dorința de a transmite cât de frumos este să citești cărți ce-ți aduc bucurie, cumva a compensat toate acele lipsuri.  Literaturapetocuri.ro a devenit un loc unde ne-am putut exprima liber și așa am creat o comunitate minunată.

   Vă mulțumim vouă, cititorilor și urmăritorilor noștri, pentru că ați fost alături de noi în această aventură virtuală. Feedbackul și susținerea voastră ne-au încurajat mereu să ne dezvoltăm și să venim cu ceva nou. Suntem recunoscătoare pentru fiecare lucru bun și amintire frumoasă construită împreună.

  Am învățat multe în acești ani și am crescut împreună. Ne-am dezvoltat din multe puncte de vedere, de la abilitățile de comunicare, până la colaborarea cu oameni minunați. Cel mai important, am simțit bucuria și satisfacția de a face bine prin cuvintele și faptele noastre.

   Și pentru că n-am putut rezista tentației, vă prezentăm doar zece motive pentru care am continuat să postăm cu pasiune și entuziasm pe Literaturapetocuri.ro:

1. Libertatea de exprimare

  Bloggingul ne-a oferit o platformă pentru a ne exprima liber și am putut împărtăși pasiunile și gândurile noastre cu ceilalți. Am scris cu drag despre cărți romantice, încercând să încurajăm și alți cititori să îndrăznească. Deși am fost judecate de multe ori pentru acest „viciu”, romantismul ne-a adus în casele multor cititori.

2. Construirea unei comunități

  Am avut privilegiul de a crea o comunitate specială de cititori și urmăritori, care împărtășesc aceleași interese și pasiuni ca și noi. Mereu am încurajat alți oameni să își urmeze inima și să construiască un loc în care să se simtă acasă. O parte din cititorii noștri de ieri au devenit la rândul lor bloggeri și au ajuns să scrie astăzi despre ceea ce le place. Poate că nu am cucerit lumea, dar am convins alți oameni să deschidă sau să cumpere o carte. Faceți la fel, urmați-vă inima și vorbiți despre ceea ce vă aduce bucurie zi de zi.

3. Impactul social

  Prin intermediul blogului nostru, am avut oportunitatea de a aborda probleme sociale importante și de a inspira oamenii să meargă mai departe. Ideal ar fi fost să corupem întreaga lume să citească mai mult, însă ceea ce am realizat până acum a fost de bun augur. Ne-am dat voie să fim selectivi și să scriem despre cărțile care ne plac, iar atunci când ceva nu corespundea cu etica nostră, am prins curaj să refuzăm. Nu a fost ușor să scriem NU, dar a fost sănătos. Acesta a fost prețul pe care l-am „plătit” pentru a duce acest proiect mai departe și a oferi un spațiu gratuit atât cititorilor, cât și scriitorilor.

4. Dezvoltarea abilităților de comunicare

  Scriind constant și interacționând cu voi, ne-am îmbunătățit abilitățile de comunicare. N-am căutat perfecțiunea, dar am mers din aproape în aproape pentru a ne găsi stilul și a ne exprima cât mai frumos.

5. Oportunități de colaborare

  Am avut șansa de a colabora cu alte persoane talentate, ceea ce ne-a adus noi perspective și experiențe minunate. Am interacționat și cunoscut personal oameni care ne-au inspirat și motivat să ne continuăm activitatea. Și pentru că lumea este mică, în timp am realizat că datorită cărților am atras în cercul nostru inclusiv mentori pentru alte hobbyuri.

6. Sursă de inspirație

  Feedbackul și interacțiunile ne-au inspirat de fiecare dată și am putut să explorăm subiecte interesante sau să citim cărți de care nu aveam habar. Nu știm cum procedează alți bloggeri, însă pe noi oamenii ne-au inspirat de cele mai multe ori și ne-am dat voie să analizăm lumea din alte perspective.

7. Explorarea și descoperirea

  Fiecare articol scris ne-a oferit șansa de a explora diverse teme sau perspective, extinzându-ne orizonturile și deschizând uși către alte pasiuni. În acest proces de cunoaștere, am descoperit nu doar noi subiecte de interes, ci și aspecte interesante despre noi, consolidându-ne pasiunile și identitatea.

8. Creșterea profesională și lucrul în echipă

  Bloggingul ne-a deschis de multe ori uși către oportunități profesionale și ne-a ajutat să ne dezvoltăm. De multe ori am vorbit în cadrul interviurilor de angajare despre ceea ce ne place și a fost la îndemână să menționăm de comunitatea creată și munca în echipă. Pe parcusul celor zece ani am avut posibilitatea de a cunoaște și interacționa cu oameni care și-au dorit să facă partea din echipa LPT. Deși motivele pentru care ni s-au alăturat au fost diferite, mereu ne-am bucurat să fim înconjurate de persoane pasionate de citit și dornice să se adapteze din mers. A fost o provocare de ambele părți, însă indiferent de vârstă sau personalitate, împreună am reușit să ne contopim calitățile și defectele devenind o echipă. Iar atunci când nu ne-a ieșit din prima, am discutat deschis despre problemele întâmpinate.

  Le mulțumim pe această cale tututor celor care ne-au trecut pragul și au înțeles cât de important este să dăm un sens proiectului nostru de suflet. Împreună am adus valoare și am format o echipă. Prezența voastră ne-a ajutat să mergem mai departe și să #promovamliteratura în felul nostru unic.

9. Colecționare de amintiri

  De-a lungul celor zece ani am colecționat numeroase amintiri prețioase, nu doar evenimente și realizări, ci și foarte multe emoții. Fiecare articol publicat a devenit o parte din viața noastră, o evoluție personală și profesională. Ne-am întors adesea la aceste amintiri, rememorând clipele frumoase și provocările depășite. Astfel, site-ul Literaturapetocuri.ro nu este doar o platformă de comunicare, ci și un jurnal digital al călătoriei noastre.

10. Bucuria și satisfacția

  Cel mai important, bloggingul ne-a adus bucurie și satisfacție pe care nu le-am putea găsi în altă parte. Fiecare articol publicat și fiecare interacțiune au adus un zâmbet pe fețele noastre.

  Încheiem această notă cu recunoștință și bucurie pentru că sunteți alături de noi în această călătorie minunată. Vă mulțumim pentru susținere și pentru că faceți parte din comunitatea noastră.

   Să continuăm să ne inspirăm și să ne susținem unii pe alții în fiecare zi!

7 COMMENTS

 1. Un deceniu de muncă și de roade minunate pentru suflet. Felicitări pentru răbdare, perseverență și inspirație!
  Mă bucur că fac parte din această oază de liniște!

 2. Un loc un care m-am regasit si in care ma simt bine alaturi de oameni minunati.
  La multi ani!

  • Multumim, Arci. Tu ai reusit sa spargi barierele si sa demonstrezi celor din jur ca varsta nu este un impediment cand ai o pasiune. Sa fim alaturi multi ani de acum incolo.

 3. Si noi iti multumim Rodica pentru prietenia si legatura care s-a sudat in acesti ani. Cine s-ar fi gandit ca de la un concurs de creatie, vom ajunge astazi sa privim cu nostalgie la atat de multe bune?
  Apreciem ca ne-ai ales. Literaturapetocuri.ro n-ar fi fost la fel fara tine si restul echipei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.