Protocolul Varșovia de Steve Berry

Protocolul Varșovia, de Steve Berry – Editura Rao – noutăți

Protocolul Varșovia

Seria Cotton Malone

Steve Berry

Data de publicare: 25.11.2020

Categorie: FICȚIUNE ADULȚI

Domeniu de editare: Thriller

Număr de pagini: 432

  Malone, fost agent de informații al Departamentului de Justiție, care deține acum un anticariat în Copenhaga, este în Belgia pentru a participa la cel mai mare târg de carte antică din Europa.

  Când trei bărbați fură o relicvă, acțiunea se precipită și Malone este aruncat intr‑o luptă sângeroasă între trei națiuni pentru un secret care, dacă este dezvăluit, ar putea schimba echilibrul de putere în Europa.

  De pe străduțele cu parfum de epocă ale orașului Bruges, din Belgia, până la interioarele elegante ale Castelului Wawel, din Polonia, și în adâncurile unei uriașe mine de sare, romanul vă poartă într-o aventură plină de surprize, în care singura necunoscută rămâne… Protocolul Varșovia.

„Un alt amestec extraordinar de istorie și emoții.“

Library Journal

„Berry împletește istoria fascinantă a Poloniei cu politica prezentului, oferind un roman care este incitant și actual.“

Associated Press

„Berry reușește să demonstreze, încă o dată, că este cel mai bun când vine vorba despre

o aventură înțesată de detalii istorice.“

Publishers Weekly

  Steve Berry s‑a născut și a crescut în Georgia. A absolvit Școala de Drept „Walter F. George“ de la Universitatea Mercer și a fost avocat timp de 30 de ani. Este autor de bestselleruri internaționale, cărțile lui fiind traduse în 40 de limbi și vândute în 51 de țări, cu un tiraj de peste 2 500 000 de exemplare.

Noutăți editoriale

Editura Rao

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.