Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021 - Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021 – Alma/Litera

   Romanele care vor apărea în luna noiembrie 2021, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea

1. FLIRTURI PERICULOASE de Kerrigan Byrne – 01.11.2021

Al treilea volum al seriei „Fetele Goode”, după STRĂINUL SEDUCĂTOR și respectiv AVENTURIERA, apărut săptămâna trecută.
  Mercy Goode găsește pericolele oriunde merge. Și îi apare mereu în calea lui Raphael Sauvageau, un contrabandist nemilos, care are o crimă de răzbunat și un plan de salvare a fratelui său. Dar când se află în aceeași încăpere cu Mercy, el nu se poate abține să n-o sărute până când își pierd amândoi suflul. Oare iubirea lor are vreun viitor?

2. MOȘTENITOAREA de Courtney Milan – 08.11.2021

  Al doilea volum al seriei „Frații tenebrelor”, după RĂZBOIUL DUCESEI, publicat în luna septembrie.
  Miss Jane Fairfield are o zestre imensă, dar este luată în râs fiindcă e inadaptată social și nu e preocupată de modă. De fapt, motivul ei ascuns este că vrea să rămână necăsătorită, pentru a-și salva sora. Oliver Marshall e copilul din flori al unui duce, dar vrea să se afirme în politică. N-ar trebui să-i sară în ajutor unei femei nepotrivite, nici să se îndrăgostească de ea.

3. ÎNDRUMAR PENTRU CUCERIRE de Victoria Alexander – 15.11.2021

Al treilea volum al seriei „Societatea Doamnelor Călătoare”.
   Harry Armstrong a petrecut ani de zile în Egipt, dezgropând relicve. Întors în Anglia vrea să scrie despre isprăvile sale. Însă cineva i-a luat-o înainte, deși ceea ce scrie n-are nicio legătură cu realitatea! Miss Sidney Honeywell nu și-a imaginat că cititorii vor crede că aventurile în Egipt din poveștile ei sunt adevărate. Harry vrea să o dea de gol, propunându-i o călătorie în Egipt, dar iubirea atinge chiar și cele mai încăpățânate inimi.

4. DRAGOSTEA UNUI PIRAT de Minerva Spencer – 22.11.2021

Al doilea volum al seriei „Rebelii societății”, după IUBIRE PERICULOASĂ, apărut la sfârșitul lunii septembrie.
  Hugh Redvers ar trebui să fie mort, dar când Lady Daphne Davenport îl vede pe uriașul cu un petic negru de pirat la ochi, se simte atrasă de el, deși ar putea-o ruina, căci ea i-a luat titlul și averea.
Daphne îl poate face pe Hugh să uite de toate femeile cunoscute înaintea ei, dar el trebuie să-l descopere pe dușmanul care o amenință și să dezvăluie secretele din spatele ochilor ei albaștri.

5. ȘAPTE ZILE DE IUBIRE de Tessa Dare – 29.11.2021

Al doilea volum al seriei „Spindle Cove”, după NOAPTEA PLĂCERILOR, care va apărea la sfârșitul lunii octombrie.
  Minerva Highwood, o fată bătrână care e cititoare înrăită și preocupată de geologie, trebuie să fugă în Scoția, în aceeași caleașcă cu Colin Sandhurst, Lord Payne, cel care are câte o femeie în patul lui în fiecare noapte. Pe drum cuplul neobișnuit va avea parte de numeroase aventuri periculoase, iar noaptea vor fi nevoiți să împartă un pat îngust… O săptămână de coșmar sau … de vis?
Romane pasionante, cu scene fierbinți și aventuri romantice.

Colecția Iubiri de poveste mai 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2021 – Alma/Litera

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.