Sarah MacLean autorul lunii ianuarie

Sarah MacLean autorul lunii ianuarie

Sarah MacLean autorul lunii ianuarie

Sarah MacLean este o autoare de romane pentru tineri adulti si romane de dragoste. Primul ei roman de dragoste „Noua reguli de nesocotit/Nine rules to break when romancing a rake” a debutat pe lista de Bestseller a New York Times unde a ramas timp de patru saptamani.

S-a nascut pe 17 decembrie 1978 in Lincoln, Rhonde Island, Statele Unite ale Americii, tata ei era italian, iar mama ei britanica. A inceput sa citeasca romane de dragoste in momentul in care sora ei mai mare facea la el si isi dorea inca din adolescenta sa devina scriitoare de romane.

In anul 2000 a lucrat ca publicist literar pana a terminat studiile la Universitatea Harvard. La intoarcerea in New York a scris primul roman pentru tineri, The Season , dupa ce o prietena i-a sugerat sa scrie pentru tineri. Pentru cartile publicate a primit numeroase premii

In prezent locuieste cu sotul ei In Brooklyn, New York.

LISTA CARTI

       The Season (1 martie 2009)-Sezonul pasiunilor

  Seria Love By Numbers

Seria The Rules of Scoundrels/Ingerul cazut

    Piatkus Entire (Sampler): Temptation at your fingertips 2012 – in colaborare cu Eloisa James, Laura Wright

    Dark Duets -2014  de Christopher, Golden, Sherrilyn Kenyon, Jonathan Mabery, Sarah MacLean

     Site-ul oficial :  http://www.sarahmaclean.net/

14 COMMENTS

  1. Hei,da este o scriitoare tanara!are deja niste carti superbe,sa speram ca va continua,dar si ca va fii tradusa si la noi. 😎

  2. Felicitari pentru lista! Este completa lista dupa cat imi dau seama,am verificat daca mai este de adaugat si totul este ok.Este o autoare tanara in plina ascensiune.Un alt site relevator este fantasticfiction.co.uk.Acest site combinat cu siteul Goodreads te va ajuta mult si isi va usura munca.

    • Multumesc lothlorien. Am sa ma uit si pe acela. Am incercat sa completez cu ce am gasit. Normal, mai mult in engleza am gasit si n-am vrut sa plictisesc cu detalii suplimentare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.