Carti scrise de Penelope Douglas

Penelope Douglas este scriitoare si profesoara la Las Vegas. Nascuta in Dubuque, Iowa, este cea mai mare dintre cele cinci fete ale familiei. Penelope a absolvit Universitatea Northern Iowa, dobandind diploma de licenta in Administratie Publica, pentru ca tatal ei ii spusese ca este neaparat nevoie sa obtina acea licenta. Apoi. A urmat cursurile unui Mater in Stiintele Educatiei la Loyola University, in New Orleans, pentru ca ura administratia publica.

LISTA CARTI

Seria Fall Away

1. Bully (2013)-Intimidare

1.5. Until You (2013)

2. Rival (2014)-Rivali

3. Falling Away (2015)-Descătușare
4. Aflame (2015)
4.5. Next to Never (2017)
Adrenaline (2016)

Seria Devil’s Night

1. Corrupt (2015)
2. Hideaway (2017)

Nuvele

Misconduct (2015)
Punk 57 (2016)

 

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

3 COMMENTS

  1. inca nu am reusit sa citesc cartea tradusa la noi,dar dupa parerile despre carte cred ca o sa imi plasca.Am sa revin cu comentari si o nota cat de curand 😀
    Multumesc fetelor locco_smiley_37

  2. Nicol citește-o si nu iti va părea rau. Sper sa mai fie traduse carti de autoare….

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!