Seria Velvet Montgomery Annals Quadrilogy

Seria Velvet Montgomery - Jude Deveraux - atingere de catifea

Seria Velvet Montgomery – Jude Deveraux – atingere de catifea

Seria Velvet Montgomery Annals Quadrilogy

1. Judith (1981) /The Velvet Promise-Promisiuni de catifea
2. Highland Velvet (1982)-Iubirea de catifea
3. Velvet Song (1983)-Cantecul de catifea
4. Velvet Angel (1981)-Ingerul de catifea

    Dacă tot avem parfum de levăntică, m-am gândit să aduc şi eu atingerea moale şi seducătoare a catifelei, aşa că, vin cu o colecţie de catifea la propriu-Seria Velvet Montgomery, de Jude Deveraux.

    Jude Deveraux, cu nume real de Jude Gilliam, născută pe 20 septembrie 1947, Fairdale, Kentucky-Statele Unite ale Americii, este una dintre cele mai populare autoare de romane de dragoste, mai ales cele historical romance.
Din 2010, 36 dintre romanele ei au fost pe lista New York Times, cu cele mai bine vândute cărţi.
În 2009, ea a fost una din cei patru autori care au produs opere pentru debutul Vook, companie care produce ,,cărţi video” prin combinarea link-uri, text, video şi de internet într-o singură experienţă.
Multe din cărţile sale recente sunt dotate cu poveşti paranormale.
Familiile Motgomery şi Taggert, deţin monopolul în cărţile sale.

   Seria de catifea-FAMILIA MOTGOMERY-iar alături sunt:- The Black Lyon, Fecioara, Tentativă de seducţie, Un cavaler pentru mine, Răpirea, Iubirea eternă, Ducesa, Ispita, Dorinţe, Puterea dragostei, Invitaţia, Prinţesa, A Knight în Shening Armor, Valul înalt, Pentru totdeauna, Împreună pentru todeauna, Capcana timpului, Ademenitor ca păcatul.

1. Promisiuni de catifea (The Velvet Promise), de Jude Deveraux

promisiuni de catifea - Seria Velvet Montgomery - Jude Deveraux - atingere de catifea

 

 

Editura: Miron

Număr pagini: 448

     Moştenitoarea Judith Revendoune este forţată de către tatăl ei să se căsătorească cu Gavin Motgomery. Ea a fost crescută de carte mama ei, pentru o viaţă la mănăstire. După ce, cei doi fraţii ai ei au murit, Judith va asista la ruperea braţului mamei sale, chiar de către tatăl său. Acest om crud o voia căsătorită cu Gavin pentru ai produce moştenitori.

    Întreaga Anglie i-a sărbătorit ziua nunţii. Dar Judith şi-a jurat că soţul ei nu va primi de la ea decât ce-i va lua cu forţa. Prima atingere a mâinilor lor în faţă altarului împodobit cu flori, a aprins în ei o pasiune mistuitoare. Seria Velvet Montgomery – Jude Deveraux

  Gavin Motgomery a privit adânc în ochii ei aurii şi a fost cuprins de o dorinţa de nestăpânit…Dar inima îi era făgăduită altei femei…

   Speranţa pentru căsătoria sa, îi este spulberată chiar în ziua nunţii, când asistă la declararea dragostei soţului ei unei alte femeii.

  Alince Valence o femeie frumoasă, dar cu inimă rea, ocupă inima lui Gavin. Acesta, de supărare că Alice s-a logodit cu un conte acceptă căsătoria cu Judith.

   Gavin Montgomery a rămas orfan de ambii părinţi de la vârsta de 16 ani, şi a fost obligat să se ocupe de domeniu, dar şi de fraţii mai mici. Când îi se oferă mâna lui Judith împreună cu o avere frumuşică, nu poate refuza. Seria Velvet Montgomery – Jude Deveraux

   Judith, o fată educată, inteligentă, se înţelege bine cu fraţii lui Gavin, dar cu el nu. Ce se va întâmpla între cei doi? Va reuşi Judith să o alunge pe Alice din inima lui Gavin? Rămâne de aflat citind această carte cu iz de catifea.

2.Iubire de catifea ( Velvet Love), de Jude Deveraux

 

jude deveraux iubire de catifea

Editura: Miron

Număr pagini: 415

Traducerea Lucia Ostafi Iliescu

    Bronwyn McArran, o scoţiancă mândră, iar Stephen Montgomery este unul dintre englezii pe care-i urăşte. Seria Velvet Montgomery – Jude Deveraux

Cei doi sunt obligaţi de regele Henry să se căsătorească. Întârzierea lui Stephen la nunta sa îi amplifică lui Brownyn ura faţă de englezi.

,,-Te aşteptai să te primesc cu braţele deschise? Am stat îmbrăcată în rochia de mireasă şase ore aşteptându-te să vii. Mi-am văzut toată familia măcelărită de englezi, după ce mi s-a spus că trebuie să mă mărit cu unul din ei. Am fost neglijată, ca şi cum n-aş fi existat. Şi acum nici nu-ţi ceri scuze, ci mă întrebi de ce sînt ostilă.”

    Totuşi, întâlnirea dintre cei doi aduce şi păreri favorabile. Câştigarea duelului dintre Stephen şi Roger, asupra mâinii lui Bronwyn, îi aduce acestuia respectul clanului McArran. Roger un oportunist care visa pământurile McArran, ca şi ale sale, este alungat, iar Stephen este decis să îşi câştige frumoasa soţie. Va reuşi Stephen cel frumos, hotărât şi puternic să câştige inima soţiei sale? Între cei doi soţii au loc o bătălie a voinţelor, fiecare vroia să fie recunoscut ca şi şef al clanului .Cine va câştiga, ce se va alege de relaţia celor doi? Veti afla citind această carte cu iz de catifea.

3.Cântecul de catifea (Velvet Song), de Jude Deveraux

cantecul de catifea - Seria Velvet Montgomery - Jude Deveraux - atingere de catifea

Editura: Miron

Număr pagini: 383

    Alyxandria Blackett este fiica unui avocat, o tânăra cu un talent muzical năucitor. Pagnell, un nobil rău şi rapace este atras de vocea ei şi nu numai, şi după ce îi ucide tatăl o acuză că l-a jefuit, că este o vrăjitoare, şi a pus o recompensă pe capul ei -vie sau moartă. Alyx fuge în pădure, adăpostindu-se în tabăra lui Raine Montgomery, un nobil declarat trădător de către regele Henry. Fata şi-a ascuns frumuseţea sub straie bărbăteşti, ca scutier al lui Motgomery.

,,O clipă inima fetei aproape încetă să mai bată. Nu văzuse niciodată un asemenea bărbat frumos şi puternic, din care forţa izvora asemenea sudorii de pe trupul sau. Oamenii spuneau adesea despre Alyx că forţa i-o dădea tocmai vocea ei dumnezeiască, iar ea se întreba acum dacă era cumva asemănătoare puterii acestui bărbat, al cărui trup părea învăluit într-o aura magnifică.”

    Cât timp un bărbat ca Raine Montgomery poate să rămână orb la farmecele ,,scutierului ”său?

    Deşi este un bărbat plin de toane, Alyx se îndrăgosteşte de Raine.

  Raine doreşte să îl găsească pe Roger, cel care le-a răpit pe Mary şi cumnata Bronwyn. Mary va fi violată, Bronwyn va reuşi să scape, dar pericolul pândeşte. Raine este conştient că dacă iese în pădure, regele abia aşteaptă să pună mâna pe el şi averea sa.

   În timp ce o vrajbă îndelungată şi sângeroasă s-a dezlănţuit între familiile Montgomery şi Chatwort, în timp ce săbiile se încrucişează în numele onoarei, dragostea unei femei reuşeşte să înflăcăreze pasiuni, să înmoaie inima regelui, şi să înalte un cântec de slavă în inimile tuturor…

  Oare dragostea dintre Raine şi Alyx va reuşi să răzbată? Seria Velvet Montgomery – Jude Deveraux

   Vă las pe voi să descoperiţi această frumoasă poveste cu iz de catifea.

4. Îngerul de catifea (Velevet Angel), de Jude Deveraux


ingerul de catifea 1 - Seria Velvet Montgomery - Jude Deveraux - atingere de catifea

Editura: Miron

Număr Pagini: 317

    A apărut precum un dar de preţ, ca un înger în zdrenţe. El s-a pierdut în privirea ei de smarald, a fost captivat de părul ei mătăsos, de culoarea mierii. Era subjugat de pasiune…

   Elizabeth Chatwork este răpită de John, al cărui stăpân era Pagnell Waldenham. Jonh consideră că Miles  Montgomery este exact ce avea nevoie, un bărbat care s-o înveţe cum este să ai stăpân. John i-o duce în dar pe Elizabeth, aproape dezbrăcată, rulată într-un covor.
Roger, fratele lui Elizabeth, a răpit, violat şi a omorât-o pe sora lui Miles.

   Ce va urma? Miles se va răzbuna pe Beth?
Fata îl ştie de barbar, tată a mai multor copii cu mai multe femei.
Miles îşi propune să îi demonstreze lui Elizabeth că poate fi şi blând, şi să o cucerească.
Elizabeth nu vroia însă să fie cucerită. Urmele războiului sângeros dintre cele două familii, erau încă proaspete.
Elizabeth s-a jurat să se lupte cu frumosul lord, să reziste în faţa privirii lui înflăcărate de dorinţa şi a săruturilor lui pline de tandreţe.
Cum domniţă nu se lasă, Miles profită de slăbiciunea ei pentru copii, şi va cere să îi fie adus fiul sau cel mic, fără doică, astfel ca Elisabeth, e pomeneşte îngrijind de un bebeluş.
Va avea şorţi de izbândă această strategie? Urmează să aflaţi citind această carte cu iz de catifea.

    Sper că v-am încântat cu seria aceasta, pe mine una mă relaxează întotdeauna, şi mă face să urmăresc întâmplările şi personajele cu sufletul la gură. Va doresc lectură plăcută la –SERIA DE CATIFEA

Serii cărţi

17 COMMENTS

  1. Nu conosc seria desi ultima carte mi se pare cunoscuta. Oricum Jude D. are carti frumoase 🙂

  2. o foarte buna serie ,multumesc pentru recenzie Nicol si pentru ca mi-ai readus aminte de aceste frumoase povesti :*

  3. Cate lacrimi mi-au smuls aceste carti…Promisiuni de catifea m-a terminat psihic. Atat de mult am urat personajul Alice. Ceea ce a putut face…Iar pe Gavin l-as fi omorat cu mare placere. Chiar nu vedea ce fel de femeie era Alice?
    Multumesc Nicol pentru ca mi-ai reamintit de serie.

  4. Ador aceasta serie ! Felicitari, Nicol ! Superba prezentare ! locco_smiley_10 locco_smiley_10

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.