Seria Memoriile unei tinere aventuroase

Seria Memoriile unei tinere aventuroase – Tessa Dare – Colecția Iubiri de poveste

  Seria Memoriile unei tinere aventuroase – Tessa Dare:

1. Zeiţa Vânătorii – Goddess of the Hunt – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

ZEIȚA VÂNĂTORII-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   Întotdeauna o aventurieră îndrăzneață, Lucy Waltham este hotărâtă să îl cucerească pe bărbatul care i-a furat inima. Dar, ca să fie sigură de succes, mai întâi are nevoie să-și perfecționeze puterea de seducție, așa că își îndreaptă atenția spre Jeremy Trescott, conte de Kendall, cel mai bun prieten al fratelui ei și un om extrem de rece.
   Însă exersarea săruturilor aprinde o pasiune neașteptată – una care ar putea să-i dea peste cap toate planurile bine puse la punct. Jeremy are un titlu important, o avere uriașă și un trecut dureros, plin de secrete de mult îngropate. Preferă să păstreze o distanță sigură față de propriile emoții, însă, pentru a-i distrage atenția lui Lucy de la intenția ei nesăbuită, trebuie să dea frâu liber pasiunilor lui și s-o salveze de la o dezamăgire în dragoste. 
  Lupta lor senzuală de voințe este pe cât de exasperantă, pe atât de delicioasă și, cu cât reușește s-o supravegheze mai mult, cu atât Jeremy este mai aproape de a-și pierde controlul.

Când izbucnește scandalul, Jeremy este pus în fața unei dileme dificile. Va putea oare s-o lase pe Lucy pradă dizgrației sau își va risca inima și o va revendica pentru sine?
 Un bărbat nu vrea să se coboare ca să iubească. El vrea să ajungă mai sus, să fie cât mai înalt. Își dorește ceva mai mult decât o femeie. Vrea un înger. Un vis. 
Chipul ei se îndulci.
– O zeiţă. 
– Dacă vrei tu. 
Vocea lui Lucy deveni melancolică. 
– Toby mi-a spus mereu că sunt o zeiţă. Diana lui. Zeiţa vânătorii.” 


„…orice farmec ciudat ar avea, în mod logic pornea de la el. Nu de la formele ei femeiești ispititoare sau de la pielea aurie și moale ca untul. Nu de la spiritul ei evident provocator sau de la invitaţia voalată a vocii ei puţin răgușite. Și, cu siguranţă, nu de la buzele ei – acele buze pline, arcuite, și roșii despre care Jeremy știa acum că puteau face și altceva decât să rostească replici usturătoare. Săruturi dulci, senzuale care înfierbântau sângele unui bărbat și care aveau gust de fructe sălbatice coapte. Fructul interzis.”

„… ea continua să ciobească în calmul lui glacial pentru că tânjea după ceea ce se prelingea printre crăpături. Indicii despre un bărbat cu totul diferit – un bărbat sumbru, feroce, incitant. Sentimentul acela al pericolului care creștea înlăuntrul lui și emoţia de a-l scoate la suprafaţă. Gustul pericolului în sărutul lui.

2. Predarea sirenei – Surrender of a Siren – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

PREDAREA SIRENEI-Surrender of a Siren-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

   Disperată să scape de o căsătorie lipsită de dragoste și de constrângerile societății, răsfățata  moștenitoare Sophia Hathaway își părăsește logodnicul, își împachetează vopselurile și caietul de desen și, sub o nouă identitate de guvernantă, obține accesul la bordul corabiei Aphrodite. Tot ce își dorește Sophia este o viață trăită după propriile reguli: independentă, neconvențională, lipsită de inhibiții. Dar una e să facă schițe cu cele mai sălbatice și mai nerușinate fantezii ale sale, și alta să se confrunte cu un libertin chipeș și periculos, care ar putea să-i fure atât castitatea, cât și banii.

  Pentru orice lady de familie bună, Benedict „Gray“ Grayson  este o belea în cizme fistichii. Un crai fără conștiință care  străbate mările în căutarea plăcerilor și a profitului, Gray  trăiește pentru a cuceri – până când talentul și firea artistică a Sophiei îi tulbură sufletul. Dintr-odată va înfrunta rechini, foc, furtună și oceane doar ca s-o aibă lângă el. 

Sophia este frumoasă, rafinată și pregătită să fie sedusă. 

  Poate această falsă guvernantă să fie salvarea unui bărbat ca  el? Sau secretele moștenitoarei fugare vor distruge singura  lor șansă la dragoste?

3. O Lady Convingătoare – A Lady of Persuasion – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

O LADY CONVINGĂTOARE-A Lady of Persuasion-Colecţia Iubiri de poveste-Editura LiteraAlma

   Un singur lucru l-ar putea convinge pe Sir Tobias Aldridge, un libertin incorigibil, să se declare pe veci fidel unei singure femei – și încă una abia cunoscută. Răzbunarea. Căci ce altă cale mai bună să găsească pentru a-și lua revanșa în fața dușmanului său decât răpind-o pe sora ticălosului? Pentru Toby, să seducă o tânără senzuală și fascinantă, proaspăt sosită din Indiile de Vest, este floare la ureche. Iar când premiul câștigat este Isabel Grayson, răzbunarea este de două ori mai dulce.

  Isabel este hotărâtă să se mărite cu un lord bogat și puternic și să devină o doamnă influentă în înalta societate, dar scopul ei este unul nobil – să profite de rang și de avere ca să lupte împotriva nedreptăților sociale. Sir Toby, un simplu baronet cu o reputație scandaloasă, nu reprezintă partida dorită de ea, însă, fără să vrea, îi pune inima pe jar și îi trezește la viață pasiunile de mult îngropate. Dacă îl va putea aduce pe calea cea bună pe acest bărbat neîmblânzit, cu siguranță că va face un prim pas spre obiectivul pe care și l-a propus: să obțină respectul societății.

  Jocul în care se implică Toby și Isabel este periculos – iar rezultatul, unul pe care nu l-ar fi anticipat vreodată.

The Wanton Dairymaid Trilogy

Trilogia Memoriile unei tinere aventuroase de Tessa Dare-Colecția Iubiri de poveste

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic-autori şi serii- 2013-2018

Colecţia Iubiri de poveste

Serii Cărţi

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursă imagine: Cărți Romantice

Seria Memoriile unei tinere aventuroase – Tessa Dare

5 COMMENTS

  1. O serie reusita,iar autoarea are un stop antrensnt si amuzant.O lectura care te relaxeaza si te bine dispune.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.