Seria Farleigh Sisters - Teresa Medeiros - Colecţia Iubiri de poveste

Seria Farleigh Sisters – Teresa Medeiros

   Seria Farleigh Sisters – Teresa Medeiros – Colecţia Iubiri de poveste

   Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariții constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly și USA Today. Cărțile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare și au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

 

1 A Kiss to Remember – Un sărut de neuitatUn sărut de neuitat - Teresa Medeiros - Colecția Iubiri de poveste

O identitate uitată, un sărut nevinovat și o iubire mai puternică decât tainele trecutului… 

Laura Fairleigh are nevoie de un soț înainte de a împlini 21 de ani, pentru a putea păstra casa lăsată de binefăcătoarea ei; dar, deși a avut o mulțime de pretendenți, i-a găsit fiecăruia cusururi. Răspunsul la rugăciunile ei apare sub forma unui străin misterios, cu chip de înger și trup de Adonis, pe care îl găsește inconștient în pădurea din apropiere. Cum tânărul nu-și mai amintește nici cine este, nici de unde vine, Laura decide că este perfect pentru rolul de viitor soț. Nu știe însă că îngerul ei căzut este, de fapt, un adevărat diavol.

   Sterling Harlow, notoriul crai cunoscut sub numele de Diavolul din Devonbrooke, se trezește sub sărutul unei tinere încântătoare care îl informează că este logodnicul ei de mult pierdut. Cu obrajii mângâiați de soare și pistruii copilărești, Laura pare cea mai inocentă fecioară, dar trupul ei îndeamnă la păcat. Iar când Laura îl asigură că este un gentleman perfect care va aștepta cu siguranță până vor fi căsătoriți, Sterling se întreabă dacă nu cumva și-a pierdut și mințile, nu numai memoria, căci ar fi putut să jure că instinctele lui nu sunt deloc ale unui adevărat domn.
Însă ziua nunții aduce pentru amândoi o surpriză șocantă, căci Sterling își recapătă memoria, iar Laura află adevărata identitate a proaspătului ei soț. Dar pasiunea care s-a născut odată cu primul sărut este prea mistuitoare ca vreunul din ei să-i poată rezista…

Cartea „Un sărut de neuitat” este dedicată în mod special pisoiului îndrăgit al autoarei Pumpkin. Se regăsesc asemănări cu alte povești citite, dar fiecare are farmecul ei și fără să vrei te detașezi pentru a te bucura de lectură.

   Am îndrăgit modul cum Teresa Medeiros a dorit să presare la începutul fiecărui capitol câte un fragment din scrisorile trimise de Eleanor fiului său demult plecat. Se simte dragostea ce i-o poartă și regretul profund de a-l da unui om dur, lipsit de afecțiune.

2 One Night of Scandal – O noapte compromițătoareO noapte compromitatoare - Teresa Medeiros - Editura Alma/Litera

Când iubirea te eliberează de secretele trecutului…

   Aproape întreaga copilărie, Carlotta Anne Fairleigh a fost fascinată de poveștile captivante din romanele gotice. Visul ei este să scrie ea însăși propria poveste de groază, plină de crime teribile. De aceea, chiar în seară debutului său în înalta societate londoneză, curiozitatea o îmboldește să spioneze conacul învecinat, despre care se spune că aparține lui Hayden St. Clair, bărbatul cunoscut în lumea bună drept Marchizul Ucigaș. Și astfel, fără să vrea, Carlotta declanșează un imens scandal și se trezește în postura protagonistei într-o dramă adevărată.

   Cu reputația distrusă, ajunge soția lui Hayden St. Clair și stăpâna unui conac lugubru ce se înălţa pe coastele abrupte din Cornwall. Curajoasa Carlotta refuză să se lase intimidată de stafia primei soții a marchizului, despre care se zvonește că rătăcește pe coridoarele conacului în miez de noapte, cerând prin vaiete sfâșietoare să fie răzbunată. Însă cel care se dovedește adevăratul pericol este însuși Hayden. Căci există ceva tulburător – și surprinzător de tandru – la bărbatul frumos și misterios care ii este soț, și înainte să cedeze dorințelor inimii, Carlotta trebuie să dezlege misterele trecutului lui, indiferent cât de scandaloase – și periculoase – s-ar putea dovedi acestea.

   Așteptăm cu nerăbdare cartea „O noapte compromiţătoare”. Încă din volumul 1, „Un sărut de neuitat” îmi făcusem o părere despre micuța Lottie și despre tentativele ei misterioase de a intra în bucluc. M-a cucerit cu pasiunile ei neobișnuite pentru plantele otrăvitoare, cărțile cu crime și mistere nebănuite, dar și cu numeroasele ei pisici. Acum nu mai este o fetiță, dar nici nu s-a maturizat. Eforturile cumnatului său, Sterling ar fi trebuit să dea roade, însă Lottie nu se poate stăpâni și face tot posibilul să dezlege mistere sau să complice situații. Transformă cu ușurință o seară normală a debutului său într-un imens scandal ce o pune într-o situație neplăcută atât pe ea, cât și pe familia ei.

3 Yours Until Dawn – A ta până în zoriA ta pana in zori - Teresa Medeiros - Colectia Iubiri de poveste

Oare femeia din viaţa lui este un înger coborât din Ceruri sau un demon deghizat?

   Vitejia de care dăduse dovadă contele Gabriel Fairchild în timpul bătăliei de la Trafalgar îi adusese renumele de erou, însă îl costase vederea și orice speranța pentru viitor. Părăsit de logodnica pe care o adoră, bărbatul care odinioară se purta asemenea unui prinț în societatea londoneză se izolează în conacul familiei sale, blestemându-și existența în fiecare zi lipsită de lumină și în fiecare noapte cufundată în beznă.

  Iscusita infirmieră Samantha Wickersham sosește la Fairchild Park și își găsește noul pacient comportându-se mai mult ca o fiară decât ca o ființă umană. După prima lor confruntare aprigă, ea îl implică pe arogantul conte într-o luptă incitantă a inteligenței și a voințelor. Cu toate că el o consideră o creatură nemiloasă, lipsită de feminitate, în secret este intrigat de simțul ei sec al umorului, de lipsa dorinței de a-l compătimi și de maniera îndrăzneață în care nu acceptă nici un capriciu de-al lui. Și ori de câte ori el află în preajma ei, este cuprins de fiorii unei dorințe pe care nu crezuse că avea să o mai simtă vreodată.

   Pe măsură ce Samantha începe să readucă lumina în viața lui Gabriel și în inima acestuia, amândoi descoperă că unele secrete – și unele plăceri – sunt cel mai bine descoperite pe întuneric.

   Dar de ce este atât de hotărâtă Samantha să-l ajute pe acest conte arogant? Pentru că ea are un secret. Este una și aceeași persoană cu logodnica care îl abandonase – Cecily. Când l-a văzut în spital în halul în care a fost adus, a luat toată vinovăția asupra ei. Ea se consideră vinovată pentru ceea ce lui i s-a întâmplat deoarece el plecase să fie un erou pentru ea. Acest sentiment de vinovăție este atât de puternic, încât speriată că el să nu o urască sau să-i reproșeze, face singurul lucru care îi vine în minte-fuge. Dar după un timp când aude că el s-a transformat este hotărâtă să-l ajute fără ca acesta să știe.

Colecţia Iubiri de poveste – martie 2019

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Farleigh Sisters – Teresa Medeiros – historical romance

2 COMMENTS

  1. O serie amuzantă care merită să fie recomandată. La primul volum am râs în hohote…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.