Soția bancherului de Cristina Alger

Soția bancherului, de  Cristina Alger – Noutăţi Editura Nemira

Soția bancherului

The Banker’s Wife

Cristina Alger

Editura Nemira

Număr pagini: 312

Publicat pe 7 octombrie 2019 – Precomandă

  Soția bancherului de Cristina Alger thriller financiar.

   Lumea finanțelor nu a fost niciodată mai periculoasă, iar viețile private ale celor mai puternici oameni din sistemul bancar, niciodată mai fascinante!

   Într-o dimineață de noiembrie, un avion privat, aflat în drum spre Geneva, dispare de pe radar, iar rămășițele lui sunt găsite undeva în Alpi. La bord se afla Matthew Werner, bancher la Swiss United. Văduva lui, tânăra Annabel, rămâne cu un laptop codat și cu o listă de clienți dubioși, dar, mai ales, cu multe întrebări fără răspuns și cu convingerea că moartea soțului ei nu a fost un accident.

   Marina Tourneau, jurnalistă de scandal, s-a logodit cu Grant Ellis, moștenitorul unei familii extrem de bogate, așa că nu vrea să mai scrie despre viețile luxoase ale elitei New Yorkului, ci să facă parte din ea. Dar, înainte, vrea să mai cerceteze o singură pistă: a descoperit la Swiss United informații care îi privesc pe unii dintre cei mai importanți oameni din lumea financiară.

  Știrea aceasta ar putea să-i aducă lui Annabel răspunsurile mult așteptate, dar Marina nu e hotărâtă să o publice.

  „Thrillerele financiare sunt rare. Cristina Alger reușește să ne poarte într-o călătorie incitantă în subteranele lumii bancare pervers de bogate.“ The Times

  „Te prinde, te satisface, te captivează – o carte a timpului nostru. Ce scrie aici probabil se întâmplă deja undeva.“ Lee Child

O carte de primă mână. Rafinată, îți va opri inima în loc.“ The New York Times Book Review

Nemira

   Cristina Alger este autoarea romanelor de succes Girls Like UsThe Banker’s WifeThe Darlings și This Was Not the Plan. A absolvit dreptul la Harvard College și New York University și, înainte de a se dedica scrisului, a lucrat ca analist financiar și avocat. În prezent, locuiește în New York împreună cu soțul și copiii și lucrează la cel de-al cincilea roman al său.

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

8 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.