Sub vraja iubirii de Candace Camp

Sub vraja iubirii, de Candace Camp – Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Sub vraja iubirii

Mesmerized

Candace Camp

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Alma-Litera

The Mad Morelands Series – Seria Neobișnuiții Moreland: 1. Mesmerized – Sub vraja iubirii, 2. Beyond Compare – Greu de cucerit (apare în octombrie), 3. Winterset, 4. An Unexpected Pleasure, 5. His Sinful Touch, 6. His Wicked Charm, 7. Her Scandalous Pursuit

   Sub vraja iubirii de Candace Camp un începutul delicios şi un final palpitant.

Sâmbătă – 21.09.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

   Olivia Moreland este mândră de reușitele de care s-a bucurat în încercarea de a deconspira șarlatanii, în mod special atunci când vine vorba despre sfera spirituală. Însă, când Lord Stephen St. Leger îi solicită ajutorul pentru a investiga un medium despre care este convins că doar o escrochează pe mama lui, Olivia nu poate nega senzația de pericol iminent pe care o are când ajunge la străvechea lui moșie – la fel cum nu poate nega nici legătura ciudat de familiară și de intimă pe care simte că o are cu Stephen.

   Ultima oară când a asociat termenul de „acasă“ cu reședința Blackhope, Stephen a avut parte de o lovitură care l-a zdruncinat: a privit neputincios cum fratele lui cel mare a revendicat nu doar titlul familiei, ci și pe femeia de care Stephen era îndrăgostit. Acum, ca urmare a morții neașteptate a fratelui său, Stephen se vede nevoit să se întoarcă la moșia familiei, unde lucrurile nu par să fie deloc liniștite. Cine este responsabil pentru moartea prematură a fratelui său și ce ar putea fi de ajutor pentru ca mama lui să își găsească liniștea? Și oare ce anume îl atrage cu deosebită forță la Olivia Moreland, reușind să reaprindă o pasiune cum nu a mai simțit niciodată?

   Candace Camp a scris peste 60 de romane de succes, bestselleruri New York Times și USA Today. Printre premiile obținute se numără Romantic Times Lifetime Achievement Award sau Affaire de Couer Silver Pen Award.

Stephen se apropie de ea, iar inima ei bătea cu putere. Închise ochii, și apoi, buzele lui erau pe ale ei, moi și fără grabă. Olivia nu mai fusese sărutată vreodată, dar senzaţia nu semăna cu nimic ce-și imaginase. Sărutul lui deveni mai profund, iar căldura o copleși.

„– O simt. Nu am putut sta acolo; senzaţia a fost prea puternică. I-am simţit prezenţa în acea cameră. Nu am putut să merg înăuntru. Era ca și cum se împingea în mine, mă sufoca.
Olivia se cutremură, iar fiorul trezi o senzaţie și mai intensă în ea, care radia din centru. Își înfășură braţele în jurul corpului, incapabilă să se oprească din tremurat. Simţea frigul până în oase.”

„Olivia se simţea relaxată și caldă, satisfăcută până în adâncul sufletului. Nici un gând, nici o problemă nu o deranjară în timp ce plutea în regatul desfătării. În acel moment, nu exista nici o dragoste din trecut care să-l bântuie pe Stephen, nici un medium sau ședinţe de spiritism, nu mai existau femei fantomatice care să alunece pe holurile din Blackhope sau să dea buzna în visele oamenilor.
Pur și simplu, stătea în braţele bărbatului pe care îl iubea.”

Libertatea

   Candace Pauline Camp s-a născut în Amarillo, Texas pe 23 mai 1949, într-o familie de jurnaliști. A început să scrie povești de la vârsta de 10 ani.
A publicat primul roman când era studentă la Facultatea de Drept din North Carolina și curând, a renunțat la drept pentru a se dedica scrisului.
A mai publicat romane sub pseunonimele Lisa Gregory și Kristin James.
Romanele ei au ca fundal numeroase locuri și timpuri, dar perioada ei preferată este Anglia din perioada Regenței.
Candace Camp locuiește în Austin, Texas. Fiica ei, Anastasia Hopcus scrie romane pentru adolescenți.

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

11 COMMENTS

  1. Frumoasa recenzie! Nu prea citesc eu atat de des carti din aceasta colectie insa aceasta chiar e interesanta.

  2. In ultima vreme am intrat intr-un reading slump, parca nimic nu ma mai atrage, dar cred lecturile din aceasta colectie sunt usoare si numai bune de un nou start.

  3. Frumoasă recenzie! Citesc cu plăcere cărțile historical romance!
    Sunt preferatele mele!

  4. Frumoasă recenzie! Sper să fie relaxantă și ușoară de citit!! Abia aștept să o cumpăr!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.