Dragoste într-o zi ploioasă de Jojo Moyes

Dragoste într-o zi ploioasă, de Jojo Moyes – Colecţia Blue Moon – Editura Litera

Dragoste într-o zi ploioasă

Jojo Moyes

Colecţia Blue Moon

Editura Litera

   Dragoste într-o zi ploioasă de Jojo Moyes un roman sensibil.

   Hong Kong, anii 1950. Joy are douăzeci și unu de ani și, când la o petrecere a expatriaților îl întâlnește pe chipeșul ofițer de marină Edward, ultimul lucru la care se așteaptă este să se îndrăgostească. Se căsătorește în grabă și pleacă în călătorie cu soțul ei, să vadă lumea. Însă descoperă curând că viața de femeie măritată nu este ceea ce pare a fi…

   În 1980, fiica cea mică a lui Joy, Kate, fuge în mod misterios de acasă, dintr-un sat din Irlanda. Cincisprezece ani mai târziu, fiica lui Kate, Sabine, pleacă din Londra în căutarea bunicilor pe care nu i-a cunoscut niciodată. Când, în cele din urmă, familia se reunește, tensiunile ascunse ies la suprafață, scoțând la iveală un secret întunecat care a fost îngropat adânc vreme de ani întregi…

Impresionant, credibil și fermecător.“ Sunday Express

Acest roman sensibil… prezintă relația dintre mame și fiice într-un stil deosebit de alert.“ Elle

editura Litera

   Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, și totuși alta, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat şi o femeie, În căutarea unui destin, Silver Bay, Bazarul visurilor şi Un bilet pentru Paris.

Seria Înainte să te cunosc – Jojo Moyes – destin, emoţii şi trăiri intense

   Seria Înainte să te cunosc – un carusel de emoții în care destinul joacă feste personajelor aducându-le pe marginea prăpastiei și a disperării. Trăirile intense și maturizarea vor funcționa în tandem pentru a înțelege de ce uneori viața are un anumit curs, mergând întotdeauna înainte. 

Recenzii cărţi Jojo Moyes

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

9 COMMENTS

  1. Din descriere mi se pare ca ar fi o carte captivanta. Ce e drept, am zărit-o recent într-o librărie și mi-a atras atenția coperta. Posibil sa fie o achiziție viitoare, deși s-au mai adunat și altele pe lista.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.