Soţia engleză - Lauren Willig - Editura Litera
Literaturapetocuri.ro Noutăţi Editura Litera

Soţia engleză, de Lauren Willig – Editura Litera – Colecţia Blue Moon

Soţia engleză

The English Wife

Lauren Willig

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

Mystery romantic

   Soţia engleză un roman întunecat.

Din 11 iunie la toate punctele de difuzare a presei.

   Din 11 iunie apare un nou roman, bestseller New York Times, „Soția engleză”, de Lauren Willig.
Annabelle și Bayard Van Duyvil trăiesc o viață de vis în New York: el este descendentul unei vechi familii de knickerbockeri, ea a crescut într-un conac în stil Tudor în Anglia; au avut parte de o poveste de dragoste în Londra, iar el a recreat casa familiei ei pe malul fluviului Hudson și a numit-o Illyria.

   Da, există zvonuri că ea are o aventură cu arhitectul, însă zvonurile sunt zvonuri și oamenii vor bârfi întotdeauna. Dar Bayard este găsit mort, cu un pumnal înfipt în piept, în noaptea balului „A douăsprezecea noapte“, Annabelle dispare și se presupune că s-a înecat, iar ziarele se dezlănțuie.

   Sora lui Bay, Janie, formează o alianță improbabilă cu un reporter, pentru a descoperi adevărul, fiind convinsă că Bay nu și-ar fi ucis niciodată soția, dar cu cât află mai multe, cu atât începe să se întrebe cine erau, cu adevărat, fratele ei și soția lui…

   „Scrisă cu atenție la detalii și plină de nuanțe subtile, Soția engleză este o poveste întunecată și scânteietoare despre trădare, secrete și despre o căsnicie ce se destramă, care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură până la final.“ Pam Jenoff

   „Un mystery romantic, întunecat, plin de răsturnări de situație.“ Library Journal

 Lauren Willig ne prezintă un roman scandalos din perioada de aur a New York-ului, plin de secrete de familie, afaceri şi chiar crimă.

   Lauren Willig este autorul cel mai bine vândut al New York Times cu 19 lucrări de ficţiune istorică. Cărțile sale au fost traduse în mai mult de douăzeci de limbi şi au primit premii RITA, Bestsellers și Golden Leaf. Au fost alese şi pentru lista anuală a Asociației Americane a Bibliotecilor. După ce a absolvit Universitatea Yale, a preluat un doctorat în istorie la Harvard. Locuiește în New York City, unde scrie acum cu normă întreagă.

Preț special la punctele de difuzare a presei 19.99 lei

Apariţii cărţi

Recenzii cărţi

Sursa Litera

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.