Taina presedintelui de Steve Berry

Taina Președintelui, de Steve Berry – prezentare

Taina Preşedintelui

Steve Berry

Editura: Rao

Număr pagini: 128

Gen: Thriller

   Taina Presedintelui de Steve Berry roman thriiler istoric.

 Nimic nu este ceea ce pare.
Unul dintre cei mai premiați autori la nivel internațional, Steve Berry, lovește din nou.

   Scrisă de cel mai bine vândut autor internaţional conform The New York Times, Taina preşedintelui îl aduce din nou în prim-plan pe Cotton Malone. Nimic nu este ceea ce pare. Cotton Malone renunţă din nou la liniştea anticariatului în care s-a retras şi se pune în slujba Americii. Fostul agent al Departamentului de Justiţie îşi riscă viaţa, libertatea, dar şi iubirea pentru a afla un secret tulburător despre Abraham Lincoln. Evident, se lasă cu urmăriri ca în filme, conspiraţii, călătorii şi mistere care se încăpăţânează să nu se dezvăluie. Situaţia este explozivă, iar Cotton ştie că nu are timp de pierdut. Doar soarta Americii este din nou în mâinile sale. Acţiunea îl poartă pe cititor din Danemarca în Austria şi Statele Unite, într-un permanent joc al prezentului cu trecutul.

Sursa foto şi text: Editura RAO

Citiţi Recenzia cărţii

  Steve Berry este avocat şi, deşi nu mai practică avocatură, este implicat în politica locală din Georgia. Interesul sau pentru istorie l-a îndemnat spre cariera de scriitor.

  A debutat în 2003 cu thrillerul Camera de chihlimbar, care a devenit imediat un bestseller în Statele Unite. Următoarele sale cărţi – Profeţia familiei Romanov, Al treilea secret, Moştenirea templierilor, Conexiunea Alexandria – au urcat rapid în topurile întocmite de UŞA Today, Publisher’s Weekly, The New York Times.Au mai apărut la noi la editura Rao: Răzbunare la Paris; Tezaurul Împăratului; Trădare la Veneţia; Afacerea Columb; Enigma Reginei şi Taina Preşedintelui.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant şi cărtureşti

Taina Presedintelui de Steve Berry cinci stele.

7 COMMENTS

  1. De obicei nu prea imi dau seama doar din descrierea unei carti daca mi-ar place sau nu, insa aceasta descriere chiar mi-a starnit interesul. Pare o carte interesanta.

  2. Asta trebuie s-o iau.scrie foarte bine si interesant.
    Am toate cartile lui aparute la noi(citite) si sincer ,desi poate unii imi vor sari in cap,imi place mai mult decat Dan brown(si cartile lui le am si le-am si citit)

  3. Nu prea este genul meu de carte. Oricum nici prezentarea nu imi sune prea multe 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.