Ecouri din strada Scoția - Samantha Young - Editura Trei

Ecouri din strada Scoția de Samantha Young – prezentare

Ecouri din strada Scoția 

Titlul original: Echoes of Scotland Street
Limba originală: engleză
Traducere de: Oana Dușmănescu
Anul apariţiei: 2017

Seria Pe strada Dublin/On Dublin Street: 1. Pe strada Dublin (On Dublin Street, 2012); 2. Pe strada Londra (Down London Road, 2013); 2.5. Castle Hill; 3. Pe strada Jamaica (Before Jamaica Lane, 2014); 3.5. Until Fountain Bridge; 4. Pe strada India (Fall From India Palce, 2014); 5. Ecouri din strada Scoţia (Echoes of Scotland Street, 2014); 5.5. Valentine; 6. Clar de lună pe strada Nightingale (Moonlight on Nightingale Way, 2015); 6.5. One King’s Way; 6.6. StarsOver Castle Hill

Bestseller New York Times și USA Today
De la autoarea celebrei serii Pe strada Dublin

    A terminat o cu băieții răi, dar el e atât de bun…

    Shannon MacLeod a ales întotdeauna genul greşit de bărbat. După ce a trecut dintr-o relaţie toxică în alta, şi a jurat să stea departe de bărbaţi — mai ales de cei din soiul “băiat rău”.
   Cole Walker este exact genul de tip pe care Shannon vrea să-l evite — superb, tatuat, fermecător şi arogant. Dar exteriorul lui dur ascunde un om bun, care-şi doreşte să-şi găsească aleasa. Cole este hotărât s-o scoată pe Shannon din singurătatea ei şi să-i cucerească inima.
    Când Shannon îşi deschide sufletul în faţa lui Cole cel stabil şi devotat, pasiunea dintre ei se aprinde fulgerător. Trecutul ei însă o bântuie necontenit, iar temerile pe care le are ameninţă să-i despartă pe vecie.

„Încântător… O poveste de iubire cu adevărat emoționantă.” – Dear Author

„Senzual, romantic și plin de pasiune.” – RT Book Reviews

„Minunat scris, te ține în priză de la prima la ultima pagină.” – Under the Covers

„Personaje fermecătoare, dialoguri spirituale, scene fierbinți și lucruri din viața reală – e un roman pe care-l vei devora. Samantha Young e o autoare de neratat!” – Fresh Fiction

    După ce a absolvit, în 2009, Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică și medievală, Samantha Young s-a dedicat scrisului. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban și subiecte contemporane.
    La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut Pe strada Jamaica, Pe strada Dublin și Pe strada Londra. Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizată în 2012 la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance, iar pentru romanul Pe strada Jamaica a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Romance 2014.

    Cărțile Samanthei Young sunt publicate în 30 de țări.

   „Samantha Young este neîntrecută în a descrie scene erotice dintre cele mai voluptuoase.” – Once Upon a Twilight

   Sursa: Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

7 COMMENTS

  1. am citit si celelalte carti ale autoarei si mi-au placut,asa ca voi urmari si romanul acesta.mersi mili

  2. Titlul m-a indus putin in eroare. Eram obisnuita cu simplul Pe strada X, dar acum se pare ca cei de la editura l-au schimbat putin. De abia astept sa citesc si acest volum, pentru ca restul strazilor au fost foarte frumoase, prima, pe Dublin fiind preferata mea.

    • Sunt necesare si schimbari la titlu, cumva iese din normal. Din ce s-a tradus pana acum din serie, Pe strada Dublin este the one, este cea mai cea.

  3. Din câte știu, voi sunteți fane ale genului. Prin urmare, vă doresc să aveți parte de încă o lectură plăcută!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.