Colecția Cărți Romantice iulie 2021- Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna iulie 2021.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă

1. CURAJUL UNUI NOU ÎNCEPUT de Lexi Blake – 02.07.2021

O nouă autoare și primul volum al seriei „Butterfly Bayou“.
  După o întorsătură tragică în viața ei, Lila Daley se retrage în orășelul Papillon, Louisiana, însă adaptarea ei în comunitatea ciudată este mai dificilă decât și-ar fi putut imagina.
  În calitate de tată singur, șeriful Armie LaVigne își dă repede seama că Lila este potrivită pentru el și intenționează să o cucerească. Însă când trecutul le amenință fericirea, Armie va trebui să decidă dacă are suficientă încredere în Lila pentru a avea parte de un happy-end.

2. SEDUSĂ PÂNĂ DUMINICĂ de Catherine Bybee – 09.07.2021

Volumul cu nr. 6 al seriei „Căsătorii neașteptate, după CUCERITĂ PÂNĂ MARȚI, care va apărea pe 18 iunie!
  Meg Rosenthal, de la agenția matrimonială Alliance, se duce pe o insulă retrasă ca să evalueze potențialul acesteia pentru o lună de miere. Nu crede în dragoste și n-are de gând să se încurce cu proprietarul sexy al insulei, care-i face avansuri.
  Valentino Masini este un om de afaceri de succes, obișnuit să aibă tot ce vrea. Nu și-a dorit niciodată pe cineva atât cât o dorește pe Meg. Dar exact când el decide să o convingă să rămână, altcineva decide că ar putea fi timpul să o dea afară pe Meg de pe insulă… definitiv.

3.MINCIUNI ADEVĂRATE de Nora Roberts – 16.07.2021

  Eve Benedict, ultima dintre zeițele filmului, un sex-simbol cu două premii Oscar, patru foști soți și o legiune de iubiți, a decis să-și scrie memoriile – fără să ascundă nimic, în ciuda protestelor Hollywood-ului. Julia Summers este biografa aleasă de Eva pentru a-și spune povestea. Dar Eva are un secret întunecat care-i poate pune în pericol viața Juliei.

4. UNORA LE PLAC SCOȚIENII de Suzanne Enoch – 23.07.2021

Volumul cu nr. 4 al seriei „Scoțieni nestăpâniți, după PASIUNEA UNUI SCOȚIAN, publicat la sfârșitul lunii mai.
  Catriona MacColl fuge de-acasă împreună cu sora ei vitregă pentru a scăpa de o nuntă nedorită. Băiatul rău Munro MacLawry îi aduce tot ce are nevoie pentru a supraviețui peste iarnă în abația abandonată, dar reprezintă o complicație neașteptată, căci clanul MacDonald are alte planuri pentru ea. Oare Munro poate fi singura ei șansă de a trăi viața plină de iubire la care doar visa?

5. ÎN BRAȚELE AMURGULUI de Sandra Brown – 30.07.2021

  Pentru Paris Gibson, emisiunea ei de la radio este o evadare și un contact cu lumea exterioară. Pentru ascultătorii săi fideli, ea este o prietenă de încredere, care le ascultă problemele și, ocazional, oferă sfaturi. Dar un ascultător – „Valentino” – îi spune că sfaturile sale pentru fata pe care o iubește au făcut-o să-l părăsească, iar în următoarele 72 de ore, el vrea să o omoare pe fata pe care a răpit-o apoi va veni după Paris. Pe măsură ce amenințările lui Valentino sunt tot mai aproape de a deveni realitate, Paris se vede nevoită să se ocupe de un criminal care poate să nu fie deloc străin.

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

Sursa foto Pinterest

Colecția Cărți Romantice iulie 2021- Lira/Litera – literaturapetocuri.ro

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.